49
-
tomboy013 #9 A Nokia azzal intézte el magát hogy szart a fejlesztésre, túl sokáig csak symbian volt a telefonjaikon. Tetű lassú laggos régimódi rendszer. Úgy gondolom későn váltottak WP-re. De legalább váltottak és szerencsére nem Androidra. Nulla egyediség lett volna a többi telefonhoz képest. Így legalább rohadt jó telefonokat hoztak végre össze. Nem hinném hogy vége lesz a Nokiának. Nyilván leépítések lesznek amég talpra nem áll, de talpra fog a Microsoft segítségével. -
zpe #8 Csak kikapcsoltam volna a szövegkiegészítöt -
zpe #7 Azért ez a winmobil nem is olyan rossz, éppen why Lumia 710-röl írom ext ;)
-
caius marius #6 A winfossal ásta meg a gödrét a nokia. A win8 nem fog hozni változást szerintem. Elhibázott az egész gazdaságpolitikájuk. -
Vers #5 ez a meccs meg nincs lejatsza, hamarosan windows 8 kerul a telefonokra, aztan akkor a konkurencia egy szaros androidra fog epiteni?
-
SzikraHuszár #4 Azért nem csak a WinMobillal tettek rossz lóra... Amint én látom, más neves gyártókhoz képest drágábban lehet kisebb tudású Nokiát szerezni (minőséget ne említsünk, az se a régi már). A többi cég meg csak fejlődik, fejlődik... -
hurkaur #3 +1.
Hat en se latok sajnos itt happy endet, holott kedvenc gyartom volt.. A donteseket meg megertem az android, symbian es egyebbel szemben.. de a meego vs winmo parvalasztasnal szerintem Elop rossz lora tett. -
caius marius #2 Ne rakjatok fel androidot a szarjaitokra. Hülye Finnek. Jó a wifos, jó csak kár, hogy a kutyusoknak sem kell...
Gratula mr elop!
-
Major #1 A Motorola is csődbe ment volna, ha nem pénzeli a Google majd nem veszi meg. Ugyanolyan rossz vezetés juttatta ide a Nokiát is, amit lehet, hogy a Microsoft fog megvenni. Pedig régen, tényleg akkor voltál "menő" ha nokiád volt vagy "penge vékony" V3-as Motorolád. (Azt hiszem még arany verziók is készültek.)