20 perc Dead Space 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért a riporter kezében lévõ Plazmavágó replika az zsivány, fõleg ha fémbõl van.
Hagyhatták volna békén azt elsõ részt. A végén meghalt volna Isaac és kész. Legalább megmaradt volna egy jó élmény a Dead Space névvel kapcsolatban, mert ezzel a résszel nevetségessé teszik az egész szériát. Emlékszem mikor csak unalmamba letöltöttem a Dead Space-t mert fogalmam se volt róla miféle játék. Nem vártam tõle sokat mivel nem volt beharangozva(mint ez). Aztán pozitívan csalódtam benne. Meg vettem eredetibe is ezzel tisztelegve a készítõknek (bár ha tudom hogy ilyen folytatást eredményez nem tettem volna <#whatever>#whatever>). Abban még volt hangulat dögivel. A 2-bõl is már csak az Ishimurás pályára meg a bölcsödésre (vagy óvoda vagy miaz...) emlékszem mert azoknak tényleg volt hangulata.
Néztem a videót, pont átment barátnõm a szobán, majd megállt, nézte, erre mondom neki sajnos még 8 hónap amíg tudok vele játszani... Ja, azért néz ki ilyen szarul, biztos dolgoznak még rajta? Mondja õ. 😊
Meg, hogy ezt a bukfenc mozdulatot csak viccnek szánták. Ja, nem, sajnos az komoly.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Remélem hogy lesznek még benne szaratós részek is nem csak ez a folyamatos akció. Jah meg hogy a grafika csak a video minõsége miatt tûnik ilyen gagyinak 😛