11
-
Én játszottam vagy 2-3 hétig a 4-el is. A karaván rendszere az hiányzott a 3-ból, meg azt utáltam a 3-ban , hogy hetente be kellett menni a malomba, meg ilyen helyekre, hogy meg kapd a pénzt. Nagy és közepes mapokon bele is őszültem volna, úgyhogy inkább hagytam is. Ezt leszámítva nekem is az tetszett a legjobban. A 4-ben az volt a baj, hogy kampányban sok esetben a 2-3 adik pályától nem is nagyon volt szükség egységekre, mert a hősöd egyedül kinyírt mindenkit, ha jól fejlesztetted. Ezek a 3d-s részek valahogy nem fogtak meg annyira, habár az 5 még elmegy. -
speciel ez az ötlet még csak nem is tőlük származik... a H3-hoz van egy nem hivatalos kiegészítő/mod, a Wake of Gods (WoG), abban is át lehetett alakítani
amúgy meg a régiben volt 4 különböző várad, akkor vagy nem tudtad kihasználni, és csak bányaként funkcionáltak, vagy minden várból vettél egységeket, de akkor a morál a béka segge alatt volt... szóval nem feltétlen rossz ötlet ez a megoldás.. és eléggé meg tud szívatni vele az ellen, mikor elfoglalja akár egy várad, akár egy területerődöt, és átalakítja.. te meg foglalhatod vissza és újra el kell rá bacni a pénzt... lényegébe ha nem véded az átalakítható helyeidet, akkor az bizony anyagilag hátrányos lehet a későbbiekben -
navahok #9 Számomra a leglehangolóbb az volt mikor megláttam hogy az elfoglalt városokat át lehet formálni hogy egyezzen a mi frakciónéval.. Na meg sima játékban még a legnagyobb térkép is kicsi volt.
Jobban tennék ha kiadnának egy H3 +armageddons blade enchanced editiont, mint hamarosan a balgurs gate-el is történik.
-
Venom T #8 1 óra játék után uninstall volt a játék számomra.
Még mindig az Armageddon Blade viszi a pálmát a Heroes sorozatban, bár nekem az V. rész is tetszett. A IV. az nem annyira.
De azzal is többet küldtem, mint a VI. résszel.
Tulajdonképpen ez az első olyan Heroes rész, ami számomra rettenetes nagy csalódás lett.
-
Szefmester #7 Az 5. volt az első 3D-s, a 4.ben csak minden karakter úgy állt mintha most lépett volna ki a kapuvári buzibárból. A hősök sima egységek voltak stb. Viszont az építkezés ott tetszett.. dönteni kellett melyik épületet húzod fel mert egyik kizárta a másikat. Így nem lehetett meg minden lényed. Volt taktikázási lehetőség. De a grafika és az ostrom rendkívüli módon el volt rontva. -
KopaszIsten #6 Melyik rész volt az első 3D-s alapú játék? A 4.? -
Loverman #5 olvassátok el a Black Hole nyilatkozatát hogy milyen "fantasztikus" volt az Ubival együtt dolgozni, érdemes -
lehet nem akkora siker, mint a 3. rész, de tudtommal nem bukás és az értékelések alapján is jó, bár nem kiemelkedő alkotás..
mivel sok újítást tartalmaz, megosztotta a rajongókat éppen úgy, mint annó a 4. rész...
hogy pontosan miket tartalmaz, azt nem tudom, hogy mire alapozta a cikkíró, ha új várat tartalmazna, annak tuti nagyobb hírverést csaptak volna... -
Fbn Lx #3 nem a sorozat sikeres hatodik része, hanem a sikeres sorozat hatodik része. -
Svlad Cjelli #2 " hogy a sikeres sorozat hatodik része, "
Sikeres? Eskuszom, miert nem neztek mar utana a dolgoknak mielott ilyeneket irtok? Bukas volt, nem siker. -
"A Pirates of the Savage Sea Adventure Pack PC-exkluzív lesz."
Vajh' meddig? :)