6
 • sanyicks
  #6
  Csalj adót, nincs értelme úgy sem befizetni, egy fekete lyukba megy az egész.
  És ne pampogjon a sok naív droid hogy "ezért tartunk itt", lfszt! Az hogy aki tudja elkerüli az adófizetést az már egy következmény, a rohadó és korrupt állam következménye. Az ok pedig maga az állam és a féreg "elit".
 • Crane
  #5
  "Felhívta a figyelmet az Európai Unió álláskeresési portáljára is, amelyen egymillió üres álláshelyet tartanak számon, és ezekre az állásokra elsősorban fiatalokat várnak."

  Na ezek is beszélnek össze-vissza. Azzal fenyegetik az egyetemistákat, hogy nem mehetnek majd külföldre dolgozni, most meg benyögik ezt. VICC!

  Az ECDL meg csak egy jó zsíros biznisz egy érdekkörnek. Szerencsétlen hozzá nem értő embereket jól bepalizzák, elszedik a pénzüket, és még tudást sem kapnak érte.

  Továbbá: Ennyi süketelést, amit ezek összehordtak erről a témáról. Kezdjük ott, hogy nem ezen kéne világolni, hanem pánikszerűen nekifogni:
  - Drasztkius bürokrácia csökkentésnek (jelenleg a GDP több mint 10% erre megy el!)
  - Mindenki számára érthető, átlátható, legalább 10 évre rögzített adózási törvények, és rendszer bevezetése, megfizethető adó mértékekkel. (Aki pedig ennek ellenére is adót csal, az a csalás pénzértékét köteles kényszermunkában visszadolgozni.)
  - Azonnal nekilátni a hazai gazdaság beindításának abból a pénzből amit elvesznek az értelmetlen és luxus beruházásoktól (pl. 4-es Metró 510 millárd). Továbbá felszólítani az EU-t, hogy az onnan érkező támogatásokat csak és kizárólag erre fogja felhasználni Magyarország. (de b@&#meg: 1.5 milliárd a főutca felújítására. Térkő, csobogó, kisf@&#om. Az összes üzlet meg üresen áll kiadó/eladó felirattal. De legalább szép utcán lehet majd koldulni!)

  Na, jól felidegesítettem magam megint ezeken a f@&#om politikusokon. Dögölnének éhen, az összes semmittevő agynyomorék! És még én tartom el őket az adóforintjaimból! Juuuuujjj...
 • szombi
  #4
  Az ECDL egy vicc. Már csak a neve is: Európai Számítógép-kezelői Jogosítvány.
  Mi a halál? Jogosítvány? Tehát nélküle nem lehet egy irodában számítógép előtt dolgozni sem?
  A másik része: számítógép-kezelői. Ez is egy vicc. Egy számítógép nem csak a PC-kből áll, vannak szerverek(többségükön linux fut ugye), liftvezérlők, vonatbefolyásoló számítógép és sorolhatnám. Érdekes lenne ha ezekhez nem lehet ECDL nélkül hozzányúlni mikor win-t és office-t, de még nagyrészt internetet sem használnak ezek a gépek...
 • Szefmester
  #3
  Ez az ECDL egy vicc... Win XP, és MS Office kiképzés messze alap szinten, némi internethasználattal. A tanulók szerencsésnek mondhatják magukat ha egy olyan oktatót fognak ki aki valóban tanítani is akarja nem csak átlökdösni a vizsgán, valamint ha egy félmondatnál többet beszél a többi operációs rendszerről, és irodai alkalmazáscsomagról.

  A kormány megint próbál okosnak és előrelátónak látszani de inkább azt mondanám hogy valaki épp kinyitotta a zsebét és várja a pénzt csordogálni az informatikai cégektől!
 • shaddam
  #2
  Gondolom a máv elég zűrös, átállnak az infó dolgok lehúzására.
 • FoodLFG
  #1
  Ez az igazi politika az információs társadalomról:
  http://www.youtube.com/watch?v=zsI3-IEWgFg

  minden más bullshit a köbön.