Durva csavar a Resident Evil 5 remek, teljes előzetesében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én csak azért szeretem a resident evil-öket mert feláll a kukim alice-re.<#vigyor5>#vigyor5>
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Szerintem is az elso 2 volt a legjobb de azert megnezem mindet mostmar.😊
Nekem még az elsõ rész tetszett, aztán jöttek ezekkel a szuper képességekkel és nevetséges lett az egész...
Köszi a válaszokat. Egyébként azt, hogy - ha nem túl spoileres - úgy értettem, hogy mások számára... 😊 Nekem jöhet a spoiler mert nem hiszem, hogy bepróbálom a 2-5-ig részeket. Vodkával sem.
"My name is Violet. I was born to a world you may not understand." 😉
SPOILER!
Azt irjak az imdb-n, hogy azert jonnek vissza a halott karakterek, mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a ceg klonozza oket.
Az a csavar, hogy az idilli álma beültetett emlék volt. Se több, se kevesebb.
Az elsõ rész óta lehet tudni, hogy ügynök.
Az elsõ rész óta lehet tudni, hogy ügynök.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugye nem az lesz a durva csavar, hogy csak álmodta az egészet vagy csak szimulátorban volt. Olyan szereplõk jöttek vissza akit feldarabolt a lézer (elsõ rész parancsnoka), aki alatt felrobbant egy kamionnyi üzemanyag, aki mellett egy atombomba szerûség robbant fel. 😊)))))))))
nézd meg a 2-õt, legalább olyan jó, mint az 1. (az 1. kisebb költségvetésû sztem), a harmadikat még vodkával meg lehetett nézni, a negyediket meg lehet kínvallatásra használni
amúgy biztos, hogy spoileres lesz a magyarázat, mivel nem láttad csak az elsõt
amúgy biztos, hogy spoileres lesz a magyarázat, mivel nem láttad csak az elsõt
Nyugi...én láttam eddig az összeset még se tudom hogy mi a durva csavar. Ha max az nem hogy olyan emberek térnek vissza akik már meghaltak az elsõ részben meg utána😊
Sziasztok! Alapvetõen az elsõ rész óta nem követem a sorozatot, konkrétan nem néztem meg a többi részt még a tévében sem. De ha nem túl spoileres elárulná valaki aki valamennyire képben van, mi a durva csavar?
Egyedül a Nemesis miatt nézném meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem 8, én nem nézek 3D filmeket moziban, csakis 2D-t tökéletes minõségben.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3