14
  • pamparampa
    én csak azért szeretem a resident evil-öket mert feláll a kukim alice-re.
  • bmw
    Szerintem is az elso 2 volt a legjobb de azert megnezem mindet mostmar.:)
  • tomboy013
    Nekem még az első rész tetszett, aztán jöttek ezekkel a szuper képességekkel és nevetséges lett az egész...
  • gumibéka
    Köszi a válaszokat. Egyébként azt, hogy - ha nem túl spoileres - úgy értettem, hogy mások számára... :) Nekem jöhet a spoiler mert nem hiszem, hogy bepróbálom a 2-5-ig részeket. Vodkával sem.
  • drsx

"My name is Violet. I was born to a world you may not understand." ;)

SPOILER!

Azt irjak az imdb-n, hogy azert jonnek vissza a halott karakterek, mert

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a ceg klonozza oket.

• IMYke2.0.0.0
    Az a csavar, hogy az idilli álma beültetett emlék volt. Se több, se kevesebb.
    Az első rész óta lehet tudni, hogy ügynök.
  • nipponia
    Ugye nem az lesz a durva csavar, hogy csak álmodta az egészet vagy csak szimulátorban volt. Olyan szereplők jöttek vissza akit feldarabolt a lézer (első rész parancsnoka), aki alatt felrobbant egy kamionnyi üzemanyag, aki mellett egy atombomba szerűség robbant fel. :))))))))))
  • nlght
    nézd meg a 2-őt, legalább olyan jó, mint az 1. (az 1. kisebb költségvetésű sztem), a harmadikat még vodkával meg lehetett nézni, a negyediket meg lehet kínvallatásra használni

amúgy biztos, hogy spoileres lesz a magyarázat, mivel nem láttad csak az elsőt
  • DaveJr
    Nyugi...én láttam eddig az összeset még se tudom hogy mi a durva csavar. Ha max az nem hogy olyan emberek térnek vissza akik már meghaltak az első részben meg utána:)
  • gumibéka
    Sziasztok! Alapvetően az első rész óta nem követem a sorozatot, konkrétan nem néztem meg a többi részt még a tévében sem. De ha nem túl spoileres elárulná valaki aki valamennyire képben van, mi a durva csavar?
  • IMYke2.0.0.0
    Egyedül a Nemesis miatt nézném meg.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem 8, én nem nézek 3D filmeket moziban, csakis 2D-t tökéletes minőségben.
  • Hedgehunter #2
    Pont ez lesz jo 3D-ben, nem ugy mint a konvertalt szarok.. :)
  • Sir Quno Jedi
    gyjó lesz, csak nem 3D-ben