14
-
#14 én csak azért szeretem a resident evil-öket mert feláll a kukim alice-re. -
bmw #13 Szerintem is az elso 2 volt a legjobb de azert megnezem mindet mostmar.:) -
tomboy013 #12 Nekem még az első rész tetszett, aztán jöttek ezekkel a szuper képességekkel és nevetséges lett az egész... -
gumibéka #11 Köszi a válaszokat. Egyébként azt, hogy - ha nem túl spoileres - úgy értettem, hogy mások számára... :) Nekem jöhet a spoiler mert nem hiszem, hogy bepróbálom a 2-5-ig részeket. Vodkával sem. -
drsx #10
"My name is Violet. I was born to a world you may not understand." ;)
SPOILER!
Azt irjak az imdb-n, hogy azert jonnek vissza a halott karakterek, mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a ceg klonozza oket.
-
#9 Az a csavar, hogy az idilli álma beültetett emlék volt. Se több, se kevesebb.
Az első rész óta lehet tudni, hogy ügynök. -
nipponia #8 Ugye nem az lesz a durva csavar, hogy csak álmodta az egészet vagy csak szimulátorban volt. Olyan szereplők jöttek vissza akit feldarabolt a lézer (első rész parancsnoka), aki alatt felrobbant egy kamionnyi üzemanyag, aki mellett egy atombomba szerűség robbant fel. :)))))))))) -
nlght #7 nézd meg a 2-őt, legalább olyan jó, mint az 1. (az 1. kisebb költségvetésű sztem), a harmadikat még vodkával meg lehetett nézni, a negyediket meg lehet kínvallatásra használni
amúgy biztos, hogy spoileres lesz a magyarázat, mivel nem láttad csak az elsőt -
DaveJr #6 Nyugi...én láttam eddig az összeset még se tudom hogy mi a durva csavar. Ha max az nem hogy olyan emberek térnek vissza akik már meghaltak az első részben meg utána:) -
gumibéka #5 Sziasztok! Alapvetően az első rész óta nem követem a sorozatot, konkrétan nem néztem meg a többi részt még a tévében sem. De ha nem túl spoileres elárulná valaki aki valamennyire képben van, mi a durva csavar? -
#4 Egyedül a Nemesis miatt nézném meg. -
#3 Nekem 8, én nem nézek 3D filmeket moziban, csakis 2D-t tökéletes minőségben. -
#2 Pont ez lesz jo 3D-ben, nem ugy mint a konvertalt szarok.. :) -
#1 gyjó lesz, csak nem 3D-ben