Pazar lesz a Metro: Last Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként ha a jó befejezés lett volna az alap, akkor most mégis mit kellene csinálni?

Az égvilágon nem történne semmi, mivel a mutánsok ki lennének irtva a feketék segítségével 2 perc alatt és ennyi. Kb lenne 25mb os játék 😄
A Metro 2033 pazar volt. Amúgy jó hogy a rossz befejezést vették alapul, mert most megmondom, hogy a játékosok 99,95%-a csak így vitte végig. A fele nem is tudja, hogy van jó befejezés is... Tény hogy az elég nehéz sok helyen
norbi4567
Jó tudni hogy 2 befejezése volt a játéknak :/
Én anno csak 1x vittem végig. A vége a rakétaesõ lett.

Az elsõt 25 perc után kukáztam. De ez biztos pazar lesz.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Fenrir
Ne is mond, én hiányoltam Mona-t.

A halál csupán a kezdet...

Ha pazar lesz, akkor a cikkíró legalább az elõzõleg kiadott hivatalos 12 pernyi HD játékmenet videóját beágyazhatta volna: METRO 2033 Last Light Gameplay Full HD

Egyértelmûen jobb, hogy a "rossz" befejezést folytatjuk. Egyrészt, mert valszeg tényleg ezzel találkozott a legtöbb ember, másrészt a könyv is így fejezõdik be, harmadrészt meg ha megvilágosodunk a jó befejezéstõl, akkor mi baj történeht még a metróban a mutánsok hentelésén kívül?

Viszont annak nem örülök, hogy többet leszünk a felszínen. Éppen a sötét zárt tér adta meg szerintem a hangulatát a játéknak, na meg a könyv szerinte sincsenek fent vmi sokat a sztalkerek.

Egyébként nagyon várom. Tényéeg nagyon jól fog kinézni. Remélem nem lesz vmi óriási gépigénye, vmint jól lesz optimalizálva.
Nem azért de mondják ezt a morális cselekedeteket én az 2033-at 5x vittem ki de egy darab morális döntést nem hoztam. Nem azon van a hangsúly a "moral point" oknál.
Sajnálom én is hogy meghalltak a sötétek hiszen a jó vég az igazán tanulságos, ott jön a végsõ megvilágosodás.
A max payne ben meg pl a painkillerben volt bónusz a jó befejezés, de azok kidolgozatlanabbak is voltak, így egyértelmûvé tették hogy nem az a valódi, de itt sztem a jó befejezés volt jobban kidolgozott. DE lehet hoyg a felénél rájövünk hogy mégsem halltak meg csak azt hazudták artjomék hazatérve...
Úgy több értelme lett volna, ha én választom ki a játék végén, h mit teszek, ahelyett, h Artyom magától cselekszik és a döntése attól függ, h adtam-e korábban a játékban egy éhezõ családnak lõszert, meg hasonlók.
Sztem a játékosok 90%-a a "rossz" befejezéssel találkozott, a jót max videón látta, vagy esetleg újrajátszásnál találkozott vele, amikor már tudta, h mit kell tenni érte, h a jó befejezést érje el. Ugyanis a különbözõ cselekedeteknek, amik a jó befejezéshez vezettek semmi köze se volt a befejezéshez, emellett néhány úgy el volt rejtve a pályákon és annyira nem volt egyértelmû, h pl. kinek lehet segíteni, h sokan meg se találták ezeket az opcionális feladatokat. Szal a jó befekezés inkább csak ilyen "bónusz" befejezés szemfüles játékosoknak.
koschwarz
max payne 3 is a 2. alap rossz befejezésébõl indul ki, hiába van egy alternatív jó befejezés is. jól van ez így.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy az eredeti történet - értsd: Metro 2033 könyv - sem "boldog véget" ért, én sokkal jobb döntésnek tartom azt folytatni, semmint az elsõ játék alatt elért eredményt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mad mind
Mekkora szar már, megnyered a játékot, ezért a következõ részben megszívatnak, hogy inkább a rossz befejezés kell, mert csak. A jobb írók képesek a jó befejezésbõl is folytatni a történetet.