9
  • Damjanics
    #9
    Abban is bajnokok vagyunk, hogy miközben a baloldal a fizikai megsemmisítéstől sem riad vissza (N.B. tegnap volt Nagy Imre kivégzésének évfordulója), és az állampárthoz hűség hivatalos feltétele volt a legkisebb vezető beosztásnak is (N.B. "hármas követelmény"), a jobboldal olyan hülye, hogy még a miniszterelnök és az államelnök folyamatos alpári becsületsértését is büntetlenül tűri. Arról nem is beszélve, hogy a baloldali ellenzék szabályos nemzetközi lejárató kampányt szervezett Magyarország megkárosítására, amiben közpénzből sokmilliós javadalmazásban részesülő magyar EU képviselők fényes nappal álarc nélkül rágalmazzák a "munkaadójukat". A dél-koreaiak legalább reagálnak az internetes fellazító diverzáns tevékenységre. Persze nem feltétlen igaz a cikk minden állítása.
  • Damjanics
    #8
    Azért a főnökök átigazolásnak az egyik diktatúrából a másikba mi vagyunk a bajnokai
  • Chakotay
    #7
    Na itt is szépen ki bukik,hogy a demokrácia csak egy jól álcázott diktatúra.
  • Petko
    #6
    Aranyos, szenvedélyes népség ez, de innen nézve azonnal feltűnik, hogy néha mekkora ökörségbe süllyed a kollektív tudatosságuk (vagy inkább tudattalanságuk)
    van az észak és dél... bár nekünk a déli a "mainstream" jelenleg, de azért itt mind tudjuk, hogy pont ez az boszorkányüldözés szerű spiclizés volt az átkosnak az egyik legkiemelkedőbb vívmánya, és tuti ugyanezt csinálják északon is.
    Szóval látszólag nagy az ellentét, de közbe valóságban annyi a differencia mint két tojás között (társadalmi gondolkodásban).
    Ebből azért sokat tanulhatnánk mi Magyarok, mert kb. politikailag is ugyanez a kép itt is. Van az A meg B párt fanatikus, látszólag tűz és víz, valójában meg ugyanolyan egyszerű gondolkodású plebsz, csak az egyiknél a dobókocka páros oldalon, másiknál páratlan oldalon állt meg.
  • WTFKidSgGM
    #5
    Na meg a fenének se kell egy háború, a fiatal IJ vagy mi az Kim mégha nem is tudja, de tuti tanácsolják neki, hogy nyugi, az apja megtette volna, de ő már nem fogja, vannak ott a háttérben magasrangúak akiknek szintén ott lebeg az orruk előtt a gazdagság vagy nagyon kattant az összes vagy a fiú nem hülye és ez marad még sokáig. Usákoknak sem kell még egy nyűg a hátukra, kínának sem, ehhez a 2höz képest meg korea egy pont... Nyugi lesz itt sokáig, csak a kukit villogtatják egymás felé...
  • okosan gyerekek
    #4
    Nyugodt lehetsz, kis-amerikát nem hagyná a fivére, Kína pedig nem akadályozná Amerikát védelmi akciókban. Legfeljebb hasonló védelmi szerepet vállalna, ami a most tapasztalható patthelyzethez vezetne vissza - emiatt nincs fejlemény.
  • Zombee
    #3
    Tisztára, mint a kínaiak...
  • a_n_d_r_e_w
    #2
    Értem én, hogy hadban állnak, de szerintem minden józan eszű délinek tudnia kellene, hogyha egyszer észak lerohanná őket, abból semmi jó nem sülne ki. De ha valamit elkezdenek tiltani és üldözni, az csak olaj a tűzre.
  • mad mind
    #1
    Amíg egy nép két országra lesz bontva, lesznek szimpatizánsok mindkét oldalon. Ugyanez volt a németeknél is.