Hugh Laurie lehet az új Robotzsaru főgonosza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennek ellenére gennyesre keresik magukat, mert felnõtt pár generáció minden földrészen, akik már magukba szívták az amerikai kultúrát... mégis sírnak, hogy jaj de rossz nekik, amikor a bevételek csak növekednek

amúgy a robocop-nál sosem értettem gyerekként, hogy miért nem használták ki a villainek, hogy korlátozottan és lassan mozog a bádogember (na jó, egyszer-kétszer elkalapálták, hogy aztán elkövessék a hibát, hogy megint belenézzenek szembõl az ágyú csövébe)

remélem a rebootban már nem 1-2 km/h -val fog mászkálni, mint a csiga
sector512
Én örülök a reboot-nak, Joel Kinnaman jó lesz a szerepre.

PSN: s3ctorHU

De nem Ronny Cox volt a fõgeci, legalább is, ha skálázni lehetne a gonoszságot. Lehet, hogy a hierarchiában õ volt az, de alig láttuk gonoszkodni. Arra a pár mondatos szerepre kár sztárgázsis színészt igazlni, elég lett volna Ben Kingsley is...:-D

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

szerintem nem az õ szerepére gondoltak cikkírás közben, hanem akit Ronny Cox alakított...
Reboot-remake-prequel... Hollywood válságban...
Mine ezt is rebootolni? Mert klasszikus? Ráadásul nem az öreg volt a fõgonosz, hanem inkább a kifutófiúja, Clerence Bodicker, akit hollywood egyik örökös zs kategóriás fõgecibe skatulyázott zsenijénél Kurtwood Smithnél jobban senki sem tudna eljátszani.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Omegared
Az OCP az nem Omni Consumer Products volt?