21
  • narumon
    #21
    Pont ezt mondták a google mapsről is annak idején...
  • pixx
    #20
    Jaj hagyjuk mér a 4s-nél is mi volt, szar az aksi idő, és közel egy év alatt még mindig probléma ez. Az Apple megy lefelé, amik idén jöttek ki, vagy jönnek ki még, azokban még Jobs keze is benne volt, de a halála óta nem raknak olyan energiát ebbe, mint előtte szoftver szinten. Jövőre meg szerintem ennyit se fognak. Nekem a mai napig ledobja a 4s a hálózatot magától időnként, akárcsak a wifit, és beáll 3g-re...
    Ennek a térképnek semmi értelme, csak a googlenak akarnak fityiszt mutatni, az meg jót röhög a markába...

  • narumon
    #19
    "Nem igazan ertem. 3G-s videohivas mar az android elotti buta telefonomban is volt, a fullscreen bongeszovel egyutt. Facebook integracio pedig szinte az osszes android-os telefonban az indulas ota van."

    Mindegyik van iphonera is nagyon régóta. A hír csak annyiról szól, hogy most saját apple szoftverrel lesz.
  • narumon
    #18
    Most sem engedett még ki senki ilyet a kezőből. A cikkben is benne van, hogy az iOS6 és vele az említett térkép Ősszel fog megjelenni.
    (Egyébként én eddig is - és valószínűleg ezután is - IGO-t használok)
  • narumon
    #17
    Most komolyan egy beta szoftvernek nézed a tudását?? Őszig azért van még bőven idő.
  • MacropusRufus
    #16
    "További meredek hibák is előfordulnak a térképhez kapcsolódó szolgáltatásban, egy szemfüles blogger például azt vette észre, hogy az útvonaltervező egy kereszteződésben a felüljáróról a korláton keresztül az egy emelettel lejjebbi autópályára kanyarodást javasolta. Ez azért különösen tréfás, mert az ominózus helyszín Cupertinóban, az Apple otthonában található, a cég főhadiszállásához egészen közel, vagyis azok az Apple-teszterek, akik ezt nem vették észre a szoftverben, az ablakon át pont rálátnak a kereszteződésre."
    ez azért már azt jelenti, hogy pont leszarják azt amit csinálnak. A rajongóknak úgy is jó lesz mondván... :((( ez azért gáz.
    Aztán lehet csak annyi történt, hogy Jobs halála most kezd megjelenni a cégnél: jönnek a szar cuccok. Nem vagyok Apple fanatista, de sztem Jobs ilyet nem engedett volna ki a kezéből az már fix.
  • MacropusRufus
    #15
    ez is érdekes, szintén AppleMaps gond
  • MacropusRufus
    #14
    Az Apple-nek a térképéről itt lehet látni egy szép összehasonlítást.
    A hasonlítási alap a régi GoogleMaps volt... Ezt én nem kimondottan nevezném fejlődésnek... 2005-ben vásárolt Sony GPS-m több infót kiköp mint az Apple zsír új fejlesztése.

    AppleMaps
  • Ferrer
    #13
    Egy szóval se mondtam, hogy ezek új dolgok lennének, pont ezért emeltem ki őket mint hiányosságok. Amúgy részben vissza kell vonnom a kommentemet, a 3GS nem kap meg minden funkciót, és az új Térkép is elég amatőrnek tűnik a Google-féléhez képest (én mondjuk még nem próbáltam)
  • passatgt
    #12
    szóval ha valami volt valahol régebben, az nem kell az iphone-ba? vagy sírjunk ha megjelenik mint új funckió
  • Yv@n
    #11
    "Miert ujdonsag a navigacio?"
    Az új apple féle térkép és navigáció az újdonság. Eddig a google maps-et használták ők is, most van saját térkép megoldásuk, ami ugyan kicsit magyar narancs jellegű, de úgy látszik ők már eléggé használhatónak ítélik meg. Az egész lényege persze csak annyi, hogy függetlenedjenek a google-től, akkor is ha ennek egy jóval szerényebb utdású termék az ára.
  • kvp
    #10
    "A 3G-s facetime, Facebook integráció és fullscreen böngésző már nagyon hiányoztak."

    Nem igazan ertem. 3G-s videohivas mar az android elotti buta telefonomban is volt, a fullscreen bongeszovel egyutt. Facebook integracio pedig szinte az osszes android-os telefonban az indulas ota van.

    "És bónuszként támogatja a 3 éves iPhone 3GS-t is, androidos gyártóknál hol látunk ilyet? Sokszor még a következő frissítést se támogatja már a vásárolt készülék"

    Ha nem kinai gyartol vagy magyar szolgaltatotol veszi az ember a keszuleket akkor ezzel nem szokott gond lenni. Az iphone 3GS tamogatas meg annyibol all, hogy tobbnyire nem mukodnek az uj funkciok (siri) a regi keszulekeken. Mondjuk az meg a 4-esen sem megy csak hack-eles utan, pedig a 4 es 4S kozott nem igazan van lenyegi kulonbseg, csak az apple marketing es jogi osztalya szerint. Ha meg mar hack-elni kell, akkor a legosibb android-os keszuleken is elmegy a legujabb android verzio is. Android eseten egyetlen elony van, hogy sokszor nem kell hack-elni es megis alapbol mukodik. Nem jovore, nem a kovetkezo verzioban, hanem mar az eggyel korabbiban is ment.

    ps: Miert ujdonsag a navigacio? Az en android-os telefonom tudja a gyari app-pal, meg a 3D-s utcanezetet is. Sot az iranytu alapjan mutatja a haladasi iranyt es egesz jol ismeri a bkv-s jaratokat is. Azt hittem ez mar egy ideje mindenhol alap... (a do not disturb mod /=home profile/ pedig mar a t20-asomban is megvolt, az egyedi tilto es engedelyezo szuresi listakkal egyutt)
  • Ferrer
    #9
    A 3G-s facetime, Facebook integráció és fullscreen böngésző már nagyon hiányoztak. Ezen kívül kisebb (de hasznos) fejlesztések vannak, pont jól csinálják, nem lesz a rendszer átláthatatlan. És bónuszként támogatja a 3 éves iPhone 3GS-t is, androidos gyártóknál hol látunk ilyet? Sokszor még a következő frissítést se támogatja már a vásárolt készülék :D
  • passatgt
    #8
    azzal csak az volt a gond, hogy a telefonkábelre állandóan rácsuktam az ajtót, így télen is csak letekert ablakkal lehetett használni:(
  • Olmütz
    #7
    Így van, sőt: én már a tárcsás matáv telefonnal is navigáltam térképpel, igaz, kicsit hosszú zsinór kellett hozzá, de tökre megérte...
  • passatgt
    #6
    semmi, az egészet másolták, már 15 éve tudta az összes funckiót a kihúzható antennás alcatel
  • mad mind
    #5
    Ja csak éppen sok égésből már tanultak és nem engednek texasi embert a siri közelébe.
    Egyébként mi az újdonság az ios6-ban ami nem másolás?
  • Ferrer
    #4
    Volt már ilyen :D
    http://www.youtube.com/watch?v=AgF8-nTwu00
  • asgh
    #3
    Valami ilyesmire gondolsz?

    http://www.youtube.com/watch?v=SHoukZpMhDE&feature=player_embedded

  • passatgt
    #2
    hát igen, élő szövegfelismerős rendszer demózáshoz azért kell bátorság, valamit rosszul hall, nagyon égő lenne:)
  • lamer the true
    #1
    Hej de szép volt, amikor még a windows 98 bekékhalálozott a bemutatón Gates bácsi mellett :)

    Ezek az új flancos rendszerek, meg csak úgy mennek és teszik a dolguk. Ezen nem lehet kérem még viccelődni se.