28
  • G_ArchAngel #28
    Nem a csucsot irtam, hanem az atlagot, amivel a bazinagy autopalyakon kozlekedhetsz. Van, ahol szinten 4 sav van iranyonkent es 30mph a hatar.
    Agyverzest lehet kapni ezeken az autopalyakon, pl mig Miami-tol lemesz Key West-ig.
  • chuky123
    #27
    80 MPH kb 130 KMH itt is annyi a limit az autópályákon Szóval nincs ebbe semmi furcsaság. Mondjuk G_ArchAngel nem tudom honnan veszi az 50 MPH-t Bár az is lehet (az 80KM/H)
  • Narxis
    #26
    De itt már egyrészt önmagában elég az ha túl nagy adatforgalmat generálsz másrészt ki tudja mikor lesz illegális a VPN is...
  • cateran
    #25
    Nem akartam elhinni es lecsekkoltam...beszaras..kezdem erteni, miert tartjak a britek hulyenek az amcsikat...A top speed limit 80mph (pl.Utah vagy Texas)
  • G_ArchAngel #24
    Egyesult Allamokban pont ez a jellemzo: 2x4 sav es max 50mph-val mehetsz.
  • chuky123
    #23
    Csak azt nem értem akkor minek ezek nagy csomagok 100 mbites net ha nem lehet töltögetni? Ez kb olyan mint lenne egy 2*2 sávos autópálya de csak 40 lehetne menni arra hivatkozva hogy elkopik az aszfalt. Röhely.
  • egr
    #22
    Az a gond ezzel, hogy Ő itt töltötte le német IP címmel, és mindegy, hogy milyen oldalról, az itteni szerzői jog vonatkozik rá. Például én magyar rendszámú autóval itt szabálytalankodok, akkor a német rendőr megbüntet. És Ő nem "jó német" hanem magyar, ezért azonnal ügyvédhez ment. Nem tudom a végét...
    Amennyiben itt valaki a WiFi-jét nem védi le, a hatóság megbünteti, mert nem gondoskodott róla, hogy illetéktelenek ne használják a netet Illegális tevékenységekre. Ez van
  • Zenty
    #21
    Miért is?

    Vpn teljesen legális.
    Méghozzá vannak már teljesen korlátlan forgalmú és korlátlan sebbeségű vpn hálózatok és nem is drágán.

    És a minimum 128 bites kódolással azért kíváncsi lennék, hogy bizonygatnák, hogy a torrentről szed le az illető...

    A szolgáltató max 1 dolgot tehet, hogy korlátozza a teljes forgalmat ha torrentezik ha nem a germán illető.

    De ennek az eredménye az lehet, hogy az ügyfél lemondja a netet és megy másikhoz és nyasgem.
    Ha nincs másik akkor a netszolgáltató előbb utóbb tönkre megy és az ő baja. Majd lesz helyette másik aki kénytelen lesz nem diktátort játszani.
  • Krumplipuska
    #20
    Na igen,majd jól megbüntetjük a szolgáltatót csak kekeckedjen ! Ha ha ha,és ahol csak 1 szolgáltató van ? És Magyarországon a legtöbb helyen ez a helyzet,jobb esetben 2,és kifújt. Nos akkor kit is büntetünk meg ???
  • Narxis
    #19
    Akkor azért kopogtatnak, hogy miért használsz vpn-t.
  • mad mind
    #18
    Tényleg, és mi közük a magyar torrent oldalhoz? Sántít a dolog. Előbb Magyarországon kellene feljelentést csinálni, hiszen a magyar torrentoldalra, magyar törvények vonatkoznak. Gondolom jó németként fel se tűnt neki, hogy épp lehúzza egy német piócacég.
  • Reparamorf
    #17
    A választások előtt meg kellene kérdezni a pártokat, hogy nekik mi a véleményük a létöltésről, és ha hasonló mint ennek a fasisztának, akkor a lecsóba vele...
  • Zenty
    #16
    Használjanak vpn és no problem.

    Vpn-el nem tud mit kezdeni a szolgáltatók.

  • harvypoker
    #15
    felolem nyugodtan letilthatjak a torrentet ha majd kapok pl Netflixet vagy olcsobb jatekokat/zenet
  • egr
    #14
    Sajnos ez igaz, én is itt élek Münchenben, és egy ismerősöm kapott már 15 000 €-s számlát, korrekt 10 oldalas listával a magyar torrentoldalról letöltött zenék adataival, idejével, stb. Nagyon félnek letölteni bármit. Én is csak óvatosan és csak apró dolgokat (ebook).Főleg azért, mert ingyen kapom a netet, és nem akarok bajt a tulajnak.
  • syn7h37ic
    #13
    Amelyik szolgáltató ezt bevezeti, az hamarosan számolhat a tömeges előfizetői felmondásokkal is.
  • kjhun
    #12
    ...a video-streaming, az internetes és videotelefon...

    Ja, és még a P2P miatt nyavalyognak, amikor pont (youtube és a többiek) ezeknek van összeségében a legnagyobb adatforgalma, és egyre inkább növekszik majd, az össz-adatforgalomhoz viszonyítva. A P2P elvileg hálózat-kímélőbb, mint a sima http/stream-es kapcsolatok, erre találták ki nemde?? Ja, meg a Skype is P2P-n alapul, most akkor, videotelefonálni sem lehet onnan, normális minőségben? Meg, hogy tesznek különbséget, hogy ez a P2P-s adat torrentes-e, vagy hang/video-hívás-e? Elvileg titkosított az is. Valószínűleg, azt is korlátozzák majd jobban, nem csak a torrent-et. Meg erőltetik ezt a különféle felhős dolgokat, online játékstreaming (lásd: Onlive és társai, egy nagy baromság az egész, 20-50Mbit kell hozzá legalább, és csak videó és audió-stream ez csak, nem 3D-s textúrák, nem a gépedről fut a játék), meg az IPTV-t is, az is egy nagy hülyeség. Inkább net, mint IPTV, ha választanom kéne. Aztán ott a digitális terjesztés, az is egyre több forgalmat generál, akár játékról, akár zenéről, filmről van szó. A warez aránya az összforgalomhoz viszonyítva meg elviekben csökkenő tendenciát mutat.

    Ha, nem bírják, ne áruljanak akkora csomagokat, vagy fejlesszenek, vagy/és javítsanak/tegyék elérhetővé, a jelenlegi tömörítőprogramoknál sokkal hatékonyabb programokat/megoldásokat, a forgalom mértékének csökkentésére. Lásd: képeknél JPG helyett WebP, vagy elvileg még jobb a HPK codec, videóknál is van már elvileg jobb az MPEG-4 x264-nél is, ISC1 codec. Lehet, hogy van ezeknél még jobb is, adat-tömörítésnél is van, az biztos.

    Remélem belebuknak ebbe.

    ...rrent forgalmat a rendörség monitorozza és el is kapja a mezei felhasználókat.

    Itthon, lázadás törne ki, ha itt is megcsinálnák, az biztos.
  • ugh
    #11
    ja es nahany foldol elrugaszkodott futurista hulye meg cloud szolgaltatasrol almodik a jatekok kapcsan...
    Gondolom ez az idiota chevat crytek meg a sajat faxaba dolt most .(multheti bejelentese)
    EHEHEH!!!
  • ugh
    #10
    Lassan angela merkel festhetne maganak egy kis huncut orr alatti chaplin "bázsüszt"....
  • nett
    #9
    Egyszerű: szokásainkkal alkalmazkodni kell a szolgáltató igényeihez.
    Bár a legkifizetődőbb az lenne neki, ha az etika szabályai szerint csak reklámokat néznénk meg.
  • senki687
    #8
    Tudom mi az az online játékszolgáltatás. Teljesen nyilvánvaló, hogy miért teszik. A cél, hogy a fizetős dolgok rendesen működjenek, a nem fizetősek pedig ne. Eléggé nyilvánvaló, hogy a stream menni fog. Jobban, mint eddig.
  • Rapid81
    #7
    Olvasd el még egyszer légyszíves.

    "online játékszolgáltatások"

    Ez nem játék letöltését, hanem az interneten játszott játékokat rejti, mint például WOW vagy bármilyen multiplayer.
  • senki687
    #6
    "Ezzel párhuzamosan viszont biztosítja a video-streaming, az internetes és videotelefon, valamint az online játékszolgáltatások sávszélességét, ezek ugyanis elsőbbséget élveznek minden esetben."

    Ezek szerint a Max Payne-t nyugodtan letöltheted a hivatolos oldalról.
  • asgh
    #5
    Növelik az víznyomást, de fürödni nem szabad.
  • Rapid81
    #4
    Azért álljon már meg a kisvasút ezekkel a pöcsökkel. Csak a Max Payne 3 27GB!!! Most akkor aki megveszi kemény 50€ áron mondjuk a Steam-en, az 3 nap alatt tudja letölteni vagy le sem tudja, mert lekorlátozzák a sávszélt vagy felmondják a szerződését???

    Viszlát Steam, Origin, Desura...
  • JTBM
    #3
    Németországban a torrent forgalmat a rendörség monitorozza és el is kapja a mezei felhasználókat. Most itt élek és itt senki sem használ torrentet, mert ha igen, hamarosan a rendörség áll az ajtóban...

    Nyilván a superusereknek megy a dolog, ha pl. titkosítják a forgalmat egy külföldi site-on keresztül, de az átlag nem torrentezik.
  • Sir Quno Jedi
    #2
    Tényleg brutális, a digitális disztribúciót ezzel tulajdonképpen ki is nyírták. Én sem veszek majd 80mbitet legközelebb, ha napi korlátot állítanak fel, ez nyilvánvaló.
  • sanyicks
    #1
    mekkora férgek, lazán lekorlátoznak egy rakás szolgáltatásról.
    10 giga naponta?

    Steam hm? letölt valaki egy shogun2 total wart a 2x gigájával, azt 3 nap alatt tudja csak megtenni?
    Remélem elkaszálják ezeket mielőtt a magyar leányvállalatnál is bevezetik ezt, és remélem ezek a szolgáltatók jó sok felhasználót buknak most.