8
  • Hedgehunter #8
    Ez a jatek mar volt egyszer nem????
  • KopaszIsten
    Egyáltalán nem méltatlankodtam. Meglepődtem.

feri: Őskövület? Lehet. De mint mondtam szívesen látok felajánlásokat egy jogtiszta win 7-re kipróbálásra. :P Én biztos nem fogok most költeni rá. Mondanám, hogy nem telik rá, de akkor meg abba kötne bele valaki.
  • Szefmester
    Ha "csak" DX10 van benne már akkor nem támogatja az Xp-t a játék. Ne méltatlankodj hogy nincs már új játék XP-re.. fogadd el. Amúgy is... a Win7 az új XP :D.

Amúgy viccesen van leírva a minimum gépigénynél a vga. Mintha nem is minimumot írtak volna hanem csak odaf*stak volna minden jelenleg kapható típust, meg pár régit és kész, majd az ajánlotthoz meg beírták a jelenlegi felső kategóriát.
  • fery02
    Nem értem min kell meglepődni 2012-ben, ha egy játék nem támogatja már azt az őskövületet. :D
    Ez amúgy nem ennél a játéknál kezdődött, pl Just Cause 2 sem támogatja, pedig az már elég régóta piacon van,
  • KopaszIsten
    "Minimum
    Windows Vista"

Hoppá! :O Akkor az én XP-men el sem indul a játék, csak jót röhög rajta?

(És ha elkezd valaki azon trollkodni, hogy milyen régi fos az XP, és miért nem veszek újat, neki üzenem, hogy vegye meg, és küldje el nekem. Ígérem kipróbálom.
    Elégedett vagyok az XP-vel, és nem utolsó sorban jogtiszta, és nem fogok az ablakon kidobni 20-40 ezer forintokat egy új oprendszerre csak azért, hogy trendi legyek.)
  • Lack
    Én úgy megnézném pl a Shift első részét versenypályáról átültetve városi, vidéki helyszínekre rendőrös üldözéssel. (nem a The run-ra kell gondolni) Vagy egy félig szimulátor felújított NFS 5-öt is jó lenne.
  • sanyicks
    én nem játszok egyikkel sem :) vagy is játszom a 4 és 5-el, na nem azért mert géphiány van, hanem mert azokkal még lehet játszani röhögés, hányinger, és szánalom nélkül.
    Bár ez még nem jelent meg, de előre tudom hogy SZAR lesz, ugyanis az 5 óta zuhan a színvonal, underground 2 után már kifejezetten szar a sorozat, és azóta kitartóan és megállíthatatlanul menetel a sorozat a béka seggének színvonala alá.
  • alien47
    Megint lehetne a Pc -re költeni egy fél vagyont. Inkább játszok majd az Xbox verzióval.