18
  • conjurer
    #18
    Kiég a lakás, akkor a lemezek biztos segítenek, vagy a felhőben kéne tárolni 1tera fényképet/vidót és fizetni 10 ezret havonta?
  • conjurer
    #17
    Majd a te nézőpontod is meg fog változni, ha 2 év múlva nem olvassa a blue ray lemezen az eljegyzésedről készült videót, mindezt vinyóhalál után.
  • narumon
    #16
    Mhm nézőpont kérdése. Szerintem meg a 8db vinyóra másolás bohóckodás. Nekem a képekre és családi videókra még mindig legjobb megoldás az optika. Fent vannak a vinyón, de mentések vannak BD lemezre. Nekem ezzel eddig még nem volt gondom és a kapacitás sem kevés pedig én nem két videót meg fényképet csinálok évente.
  • FoodLFG
    #15
    hát ja. Optikára írogatás bohóckodás. Semmi értelme. 90-es évek.
    Bár van, aki még mindig abban él. De nem kell őket bántani, majd szépen kihalnak.
  • wraithLord
    #14
    Ja, a 3 számítógép közül az egyik laptop, kettő pedig két asztali gép két különböző városban, csak nem ég le, rabolják ki stb. egyszerre mindkét lakást :D.
  • wraithLord
    #13
    Nekem kisebb koromban egy gépem volt, azon tároltam minden cuccomat. Egyszer elszállt benne a vinyó, ment vele minden munkám, amit addig csináltam. Kivéve ezt-azt, amit kiírtam CD-re. Azóta én is tudom, miért kell kicsit jobban figyelni a dolgokra... :D
    Ma már 3 gépem van (+1 mobil vinyóm), és mindegyiken rajta van kb. ugyanaz. 4 vinyó csak nem romlik el egyszerre. Optikai adathordozóra nem írok ki semmit, csak időpocsékolás, és volt olyan, hogy kiírtam, ellenőrzésnél még jó is volt, de nem volt szükségem rá 1-2 évig...1-2 év után előszedem, olvashatatlan... :D

    Cloudot is használok, de azért mindent nem töltök fel rá, csak amiről úgy gondolom, hogy nem gond...
  • Narxis
    #12
    Ennyi.
  • Throme
    #11
    aham...
    és ha betörnek hozzád és viszik a motyót ? vinyók helló, album marad
    Vagy szimplán kiég a lakásod? helló minden
  • Laza
    #10
    100GB-nyi házi videóm és fényképem van, kizárt hogy DVD-re írjam ... előbb bízok meg egy vinyóban :)
    Egyébként 2db 1TB-os vinyóm van hardveres tükörbe, plusz egy külső vinyón is rajta vannak, szóval nem félek ... na meg az asszony mindenféle akció keretein belül évente több száz képet előhívat (idén már 200-at eddig), úgyhogy az egyik szekrényrész is albumokkal van tele :)
  • flashpointer
    #9
    Minek leszedni, a szervek úgy is tükrözik az egészet bizonyos időközönként
  • Zoliz
    #8
    En alig gyoztem leszedni a fotomimat mikor hatosagi ugyem volt, nem tudhat rolam senki semmit, csak ha en akarom. Masok nem igy vannak ezzel es kipakoljak meg a csocsuket is, aztan meg megbanjak mikor 20 ev mulva elokerul valakitol.
  • Merces
    #7
    a dvd romlékony áru.......
  • MuchACHO79
    #6
    Internetes fotógyűjtemény? Miért fizetnék érte, ha megvan otthon is kiirva 5.25"ös floppyra? :)
  • Cat #5
    Ha 62% egy fillért nem fizetne érte akkor az a nem fontos kategória. Ha nincs pénze, mondja akkor azt hogy néhány ezer forintot érne csak meg.
  • galocza
    #4
    csak az nem érti a biztonsági másolatok készítésének fontosságát, akinek még nem vesztek el fontos adatai. nekem pár évente van kisebb-nagyobb vinyóhalálom (hja, az aurám), egyszer veszett el 2 heti fotó, az is fájt.
    most, ami nincs megírva dvd-re, az 2 vinyón van, ami meg van írva az dvd-n, vinyón és a mhelyemen vinyón. szeretnék vmi online tárhelyet is, lehet javasolni ingyenes, nagy tárhelyet, ahol nem törölnek 8). megosztás, webes képnézegetés, csilivili nem érdekel, csak maradjon meg a cucc.
    kiskrapek koromban betörtek a tízemeletes alatti tárolónkba, ellopták a 2 biciklit, a maradékot felgyújtották. összes régi irat, családi fénykép, nagyapám bélyeggyűjteménye, rólam készült film elveszett.
    már akkor felfogtam a veszteség súlyát s most is karóba húznám az elkövetőt.
  • ugh
    #3
    Ebbol azt a kovetkeztetest levonn,i hogy nem fontos.
    Pusztan faszsag.
  • ugh
    #2
    Persze mert a magyar internetezoknek van annyi eszuk, hogy vagy vinyon vagy dvd-n learchivalva is taroljak a dolgaikat .
    A netre meg csak mellekesen dobja fel, hogy mas geprol is el tudja erni esetleg.
    Egyebbknet meg ez a normalis.
    Fontos cuccokat eppeszu ember nem tatrol a neten.

  • sad1976
    #1
    "Magyarországon a válaszadók 44 százaléka tart attól, hogy az adott szolgáltató jogtalanul tárolja, használja a személyes adatait"
    ez így van. minden szolgáltató tárolja a felhasználók adatait.és adott esetben vissza is él vele. hónapokra visszamenőleg megmondják,hogy melyik nap milyen oldalt néztél.szóval csak óvatosan....