Bődületes lesz a Heavy Rain alkotóinak új alkotása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valamit félre néztél, PC-n is eladnak pár milliót a jó játékokból ( vagy a kevésbé jó de hájpolt játékokból , pl diabló 3 5 millió eladás 24 óra alatt ) .Szóval van PC-n is felvevõ piac.
Molnibalage
Rohadjanek meg, de 2-3 játékért én nem fogok PS3-at venni. Akkor iknább kihagyom õket. Ha ennyir nem kell nekik a pénz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Skynet
Morden: a koppintás dolog a mai játékok bõ 99%-ra elmondható...

Fenrir: 1-2százezer eladott darab (kb ennyit tenne ki a pc eladás pár hónap alatt),vagy egy 1gépes exkluzív cím...Inkább az utóbbi.
Fenrir
Egészen idáig egyetlen játék volt ami érdekelt volna a konzolokról, az a Heavy Rain. Erre most jön egy másik ilyen kaliberû ami szintén PS3 exkluzív.

Nem hinném, hogy nem lenne nekik nyereséges ha átportolnák PC-re is.

A halál csupán a kezdet...

Ja aha a warez pcn aham értem 😄 Egyébként a története elsõ ránézésre Fallen (1998) koppintás
Skynet
Mert pc-n úgyis a warez lenne a végzete, az X360 ellen pedig kell exkluzív (és van is dögivel).😊
Sony jól megcsinálta a boltot a QD-vel.
A Quantic Dream játékok miatt sajnálom legjobban, h nincs PS3-om.
szuper, szóval.:
http://www.youtube.com/watch?v=lhoYLp8CtXI

Remélem a Kara-s sztoriból is összehoznak vmit, mert totál benedvesedtem tõle.

IMYke2.0.0.0
Miért Ellen Page?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fenrir
Miért csak PS3-ra ezt is?

A halál csupán a kezdet...