4
-
Béka Benő #4 "Nicolas Cage szívbe injekciózós jelenetét kivágták "
Nem csak azt vágták meg, a RTL klubos verzióból több minden is ki volt vágva ! -
#3 Nosztalgia? Szerintem nosztalgia nélkül is remek filmek, bár tény, hogy először én is kb. 8 évesen láttam, jó 20 éve.
Amúgy a Függetlenség napja is nagyon jó, én vasárnap meg is néztem - igaz DVD-ről, a tévés filmnézést 10 éve bojkottálom, amióta belefutottam a megvágott Sziklába (Nicholas Cage szívbe injekciózós jelenetét kivágták). -
xido #2 Teljesen igazad van..a riválisa a másikon a Függetlenség napja volt,ami szintén szeretek bármikor megnézni..de Jones-nak nosztalgikus értéke felbecsülhetetlen :) -
#1 Nem nagyon nézek tévét, csak előzetesekből tudom, miket adnak, de szerintem korábban országosan ingyenesen fogható csatornán a negyedik Indiana Jones kalandot még nem sugározták, így érthető, hogy sokan megnézték - nem mindenki jár moziba (ami egyébként hiba, mert sokszor igazi élmény), másrészt DVD-n sem veszik meg, ugyanakkor sokan azt se tudják, hogy kell lewarezolni, így maradnak ezek a retek tévéadók.
Másrészt az Indiana Jones filmek nagyon jók, Ford alakítása, a remek sztori és a látvány együtt ma is ütős.