4
  • winnie
    #4
    nyilván mindenkinek megvan a saját preferenciája, hogy egy lezárt sztorit akar nézni (film, minisorozat), vagy éveken át tartót (sorozat), lehet jó hír, hogy egy sorozatot összenyomnak, nem hagyják kreatíve kibontakozni, de szerintem bármi is a műfaj, az a legrosszabb, ha az eredeti elképzeléseket felrúgva kikényszerítik a zárást. főleg úgy, hogy nem tervezték, azaz a finálé felvezetését is most kell megejteni, pedig nyilván arra is szántak volna jó pár részt és karaktert.

    azzal semmi gond nincs, ha valami rövid, vagy fix terjedelmű. senki nem ágálna a kasza ellen, ha előre tudni lehetett volna, hogy 3 évados a sorozat.
  • winnie
    #3
    az nem nyújtás, ha az eredeti terveket felborítják, mert erre utasítják őket, és több évadra tervezett történet kidobnak, hogy összecsapják 10 részben.
  • god25
    #2
    Igen, Én is ebben bízom...,.
  • Wittgen
    #1
    Mivel ugye köztudott, hogy Spartacusék hogy jártak, így a sorozatot sem lehet a végtelenségig nyújtani. Én nem bánom, ha a 3. (4.) évaddal kap egy megfelelő lezárást. Így elmondhatjuk - akik rajongunk - , hogy egy olyan jó sorozatot láttunk, amelynek van eleje és vége, nyitott kérdések nélkül.