7
Egy új MOBA játék...
 • pcgammer
  #7
 • Maak
  #6
  Most fog megjelenni steamen is, de sok jot nem josolok neki, tekintve, hogy szinte az osszes moba alapbol free...ezek meg 18,99-ert dobtak ki steamen plussz melle meg a karakter dlc-k, tob mint 70 euroert...lol
 • MuldR
  #5
  Ez azert nehez, mert Tolkien a hagyatekaban megtiltotta, hogy a szilmarilokat megfilmesitsek!
 • Pretorian
  #4
  Faszé' káromkodsz
 • kastil
  #3
  Mert aztán hálivúdot pont kurvára érdekli a szellemi örökség
 • Pretorian
  #2
  Jöhetne már valami olyan Middle-earth játék is, amelyik az First vagy a Second Age történelmét dolgozza fel.
  Mondjuk a Szilmarilokból nem lenne egyszerű még filmadaptációt sem készíteni, mert nem sok párbeszéd van benne, gondolom a Tolkien szellemi örökség tiszteletben tartása miatt nem nagyon foglalkoztak még a témával Hálivúdban. Bár így is meg lehetne valósítani elbeszélésszerűen, ahogy a könyv is teszi, csak hát az embereknek az akció kell, a nagy csaták + a szövegelés. Aztán ki tudja...a pénz nagy úr, lehet hogy lesz még itt Szilmarilok film is valamikor.
  Melkor/Morgoth hálivúdi inkarnációjára azért kíváncsi lennék, ő ugye a az igazi, testet öltött ősgonosz volt Középföldén, a lelkét nem tudták megsemmisíteni. Sauront viszont ugye sikerült hazavágni, ő valójában már csak az árnyéka volt az egykori ősgonosznak.
 • Dobronski
  #1
  Guardians of Middle-Earth, egy új MOBA játék, de ezúttal Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra. PC nagyot hódítanak ezek a játék, most meglátjuk elegendő lesz-e egy kontroller...  \"A shadow grows over Middle-earth as the greatest armies of the Third Age prepare for the coming battle. Take up arms in the clash over Middle-earth with the most powerful heroes from the greatest fantasy epic of all time. Form memorable and unlikely alliances with and against friends as the wildly popular Multiplayer Online Battle Arena genre comes to Xbox Live Arcade and PlayStation Network.

  Enter the fray in epic 5 versus 5 engagements with live players or AI combatants
  Fight as over 20 iconic guardians from Middle-earth — each with different strengths and abilities to develop and master
  Purchase items and buffs between matches using in-game currency earned through combat
  Track victories and defeats at any time through stat and leaderboard systems
  Coordinate with allies using in-game voice communication for a uniquely social Multiplayer Online Battle Arena experience
  Engage in the continuing conflict over Middle-earth with new guardians to be revealed post launch, with several released in conjunction with The Hobbit: An Unexpected Journey motion picture to deliver gamers a deeper connection to Peter Jackson\'s epic film\"
  forrás