9
  • ugh
    Persze mert azt hittek meg fogjak valtani vele a vilagot kozolon es pc re nem eri meg fejleszteni.
    Aztan forditva sult el.
    Konzolon "bukta" volt pc meg nagyjabol kaszaltak vele.
  • Evoluti0N
    Mivel 360-ra még 2010-ben jelent meg és mivel azt hangoztatták, h nem lesz PC-s verzió, tényleg nagy meglepetés volt.
  • Svlad Cjelli
    "Az idei év egyik legnagyobb meglepetése kétségkívül az Alan Wake PC-s megjelenése volt,"

Ne rohogtesetek mar....
  • Evoluti0N
    Milyen zseblámpás dolog?
  • DontKillMe
    Ritka röhejesre sikerült az a zseblámpás dolog. Köze nincs a valósághoz.
  • Louis Cyphre
    Überhangulatos még mindig. Azok a helyszínek(az arcade-ban is)valami elképesztő hangulatot árasztanak magukból.
  • ugh
    "..de amint ismertetjük a játékmenet megreformált sajátosságait, meg fogjuk érteni, hogy muszáj volt nagyobb, de sokkal inkább másabb tereket alkalmazniuk a Remedy programozóinak."
    Ok nem alkalmaznak semmit a gamedesigner talalja ki es ok csak kiszolgaljak mint a garfikusok.
    A programozo max megmondja mit mennyire macera megcs.
    Aztan dontenek a deignerrel meg producerrel, hogy megeri e a lapatolast..
  • MinimumGame
  • cS6Szi
    Annyit tennék hozzá a kritikához, hogy a rádió és tv adásokról nem sok szó esik benne, pedig a mostani kiegészítőben nagyon megtudja hozni a hangulatot. Mr. Scratch enyhén elmebeteg videói nagyon megtudják alapozni a pszicho-thriller hangulatot amit fentebb hiányolt a cikk szerzője. A játék menet idejéről annyit, hogy én normálon 4-5 óra alatt tudtam végig tolni, de megnézve minden tv adást meghallgatva minden rádió adást és minden papírt megtalálva. Az irányítás szerintem billentyűzettel és egérrel jobb mint kontrollerrel, de ez nyilván egyéne válogatja. A happy end-es végről pedig csak annyit, hogy nem happy end. Maga a kiegészítő valóban happy endel zárul de Alan Wake univerzum nem. A narráció ezt érthetően elmondja az utolsó mondatokban.