Az első Need for Speed: Most Wanted kép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...hosszabb lesz az elején fél óra FBI WARNING mint a filmeknek....
nem tudjatok ez most 1 oranal hosszabb lesz vagy rovidebb?
anti hero
jó szar lesz. Kár hogy nem lehet rá fogadásokat kötni, mert évek óta csak nyernék.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Biztosan jó lesz!
Az elõzõ rész is volt egy teljes napot a gépen! 😄
Az elõzõ rész is volt egy teljes napot a gépen! 😄
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Király, ha olyan jó lesz, mint a Hot Popsi volt, akkor szeretettel várjuk. 😛
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Azért két teljesen egyforma címük nincs.
Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Azért két teljesen egyforma címük nincs.
és volt már két hot pursuit, tök mind1, azz mindenki a réginek, ezt meg mindenki az új mw-nek fogja emlegetni.
Ez hülye? <#wilting>#wilting>
Péntek esti ivászat közben gyors kiposztolt egy cikket? 😄
"IT’S OFFICIAL: The next Need for Speed will be Most Wanted, developed by Criterion! Here’s the first screenshot!" -ez áll ott pontosan
"IT’S OFFICIAL: The next Need for Speed will be Most Wanted, developed by Criterion! Here’s the first screenshot!" -ez áll ott pontosan
nyugi.. van totálisan elfogadható magyarázat.. a cikk írója kómában volt pár évet és nem vette észre.
Az már csak wanted, mostantól ez a rész a most wanted...<#bdead>#bdead>
Én inkább a címadást nem értem..nevezetesen,hogy volt már egy NFS:Most wanted..
Nyugodt lehetsz, én sem...
A cím: Az elsõ Need for Speed: Most Wanted kép
A 3. bekezdésben: "Ráadásul meg is jelent a kiadó Facebook oldalán az elsõ kép, mely a Hot Pursuit címet kapott epizódhoz készült."
Most csak én nem értem ezt a dolgot?
A 3. bekezdésben: "Ráadásul meg is jelent a kiadó Facebook oldalán az elsõ kép, mely a Hot Pursuit címet kapott epizódhoz készült."
Most csak én nem értem ezt a dolgot?