15
  • nlght
    Ez miről szól? Vmi trükkös kis görögből kikelt alien, aki szarik az EU-ra?
  • NEXUS6
    Jaj már csak egyet kell alunni és gyün a Prométeusz!
  • hakos007
    A csernobilos horrort volt "szerencsém" látni, hát én többet vártam :( nagy csalódás...
  • Chocho
    Azért csak nem. Az AvP egy szarság volt, nekem már könyvben sem tetszett, nem hogy filmben. De ez kánoni Alien történet, a világ közös, a rendező a régi, a látvány frenetikus, a cast áratlan... szerintem illik adni neki egy esélyt.
  • Ender Wiggin #11
    Valódi 3D, nem konvertált. De a film kb. annyit ér, így Alien rajongóként, mint az AvP sorozat...
  • shaddam
    +1
  • kBagyula #9
    Jó ez a szavazás... ezek közül miért nincs olyan, hogy csak Prometheus és kész? :D
  • Nailyenugysincs
    jah mert az decemberben lesz :D
  • Fresh Duke
    "év legjobban várt filmje"
    Azt valahogy nem találom köztük.
  • Zombee
    Épp winnie az, aki mindig hangoztatja, hogy a jó film nem egyenlő a blockbusaterrel. Márpedig mitől lenne gyenge a hónap, lesz egy csomó film, most sincs kevesebb érdekes film, mint máskor, csak drága lófaszság nincs most.
  • dim69
    Tudja valaki, hogy a Prometheus konvertált 3D, vagy abban is forgatták? Vagy csak egyes részeit?
  • xido
  • sempron07
    Szerintem úgy értik, hogy semmi nagy blockbuster (a Prometheuson kívül).
  • Zombee
    Semmi brutális és durva? Amúgy miért gyenge? Get the Gringo, Prometheus, Piranha 3DD, Ideglelés Csernobilban, Egy őrült szerelem balladája mind jónak tűnnek.
  • willcox
    A szavazáshoz: a Get the Gringo-t már láttam, nem is volt rossz, érdekesek a börtönök Mexikóban. A Prometheus-t viszont várom, és azt bizony moziban fogom megnézni, pedig évek óta nem voltam moziban.