Itt az E.T. - a földönkívüli felturbózott új kiadásának előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Volt már korábban is felújított változat, még 2002-ben a huszadik évfordulóra adták ki, abban kiretusálták a fegyvereket a rendõrök kezébõl, annál a jelenetnél, amikor a biciklivel felszálltak, merthogy gyerekfilm, meg túl durva, stb. A SP-ban ezt paródizálták ki 😄

shaddam
Mi lesz a rendõrök kezében? Nyalóka?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Szerintem a South park részre gondol, ahol Lucas és Spielberg újraforgatja a filmjeit és hogy lightosabb legyen a fegyvereket kicserélik voki tokira. 😊
jackoneill90
Miért? a régiben nem voltak ott? Nem rémlik.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Seth
Mi a fene. Visszarakták a fegyvereket a rendõrök kezébe 😄

PSN ID.: Beegabor

Én az AVGN -es filmet várom E.T. -vel 😄
én nem hiszem, hogy valaha láttam volna a filmet, a fiatalabbak meg pláne így vannak vele, de nem is ez a lényeg. negyvenszer? egy filmet negyvenszer megnézni? (hacsak nem korszakos kedvencrõl van szó.) nem éri meg helyette 39 másik filmet egyszer?
Kmarha
ami nem is rossz ötlet, sok oldalról meg lehetne magyarázni, ET miért lett ilyen összeaszott bárgyú izé 😊 Hajrá Bay, én veled vagyok, csináld meg!!!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Ide is csak azért kattintottam, mert azt hittem valami Michael Bay féle adrenalin bogyókon élõ ET-t látthatunk viszont remake-ben😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
én! egyszer láttam, spoiler, de ET túléli. Mivel engem idegesített az az ilyesztõ barna kupac (fõleg a hangja), valamint még túl is élte mikor már biztos voltam benne, hogy végre vége, többször nem lehetett rávenni hogy megnézzem.

Azóta felnõttem, de most se érdekel jobban 😊

flashpointer
-m

Emancipate yourself from mental slavement!

flashpointer
Ki nem láttam még legalább negyvenszer. évente van a tvben is -.-

Emancipate yourself from mental slavement!

King of Roads
azt hittem már ezt is remakelik <#zavart1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*