Ősszel jön a Doom 3 BFG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 90es évek dedójában? Hát akkor születhettél valahogy, így nem is tudhatod mi az a Doom 2 Hell On Earth, vagy Spear of Destiny 😊
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Végre egy jó hír, én a mai napig elõveszem a Doom 3-at. Erre a pakkra is tuti vevõ leszek. Azt olvastam megfogadják az eddigi kritikákat és beleraknak pár apróságot (túl sötét, a vége nagyon nehéz, nem lehet egyszerre fogni a stukkert és a zseblámpát stb.).
Te jó ég.. én milyen dedós vagyok... Képes vagyok még ma is (na jó.. tegnap) játszani a SNES emulátoron a Rock and Roll Racinggel, ami a blizzard -szerintem- legjobb játéka a mai napig.
xD
Aj aj akkor vigyázz magadra, szerintem a Sims-en kívül mást ne nagyon erõltess! <#hehe>#hehe>
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
te jo èg ilyen sz...r ki jàtszik mèg mintha megint a 90-es èvek dedojàban lennènk èbredjunk màr fel. En kiprobàltam a rage-t de fèl ora utan depresszio jott ràm baszus
Ha tetszett volna a játék, megvenném. 2004-ben nekem drágának számított, bár futott az akkori gépemen játszható sebességgel, a teljes látványtól messze állt. Jó ideje nem lehet már dobozosan kapni, és nem is néz már ki jól a nagy monitorokon, így nem rossz ez a kis feljavítás.
Az 1-2. részt beletenni csak akkor van értelme, ha azzal is csináltak valamit, egyébként nincs, csak egy bónusz 200Mb-os mappa lenne a DVD-n, digitálisan meg most is kapható.
Ilyen feltuningolással akár független csapatokat is meglehet bízni, Quake 1-hez is készültek látványos megoldások, meg mintha a Doom-nak is lenne Doom3 motorra átírt változata, még ha nem is a teljes játék. Néha ezek a hobbiprojektek is tudnak jól kinézni, és némi pénzért szerintem ezek a srácok boldogan csinálnák.
Az 1-2. részt beletenni csak akkor van értelme, ha azzal is csináltak valamit, egyébként nincs, csak egy bónusz 200Mb-os mappa lenne a DVD-n, digitálisan meg most is kapható.
Ilyen feltuningolással akár független csapatokat is meglehet bízni, Quake 1-hez is készültek látványos megoldások, meg mintha a Doom-nak is lenne Doom3 motorra átírt változata, még ha nem is a teljes játék. Néha ezek a hobbiprojektek is tudnak jól kinézni, és némi pénzért szerintem ezek a srácok boldogan csinálnák.
Arra értettem, hogy picit fejlõdött azóta a játékipar és csodálom, hogy egyesek még látnak ebben itt fantáziát. Végül is valakiket biztos megmozgat...
Mintha a Doom3 elõbb megjelent volna, mint a DS, nem?
Én azért kíváncsi vagyok rá.
Én azért kíváncsi vagyok rá.
Ez a D3 kicsit viccesnek hat, mint horror egy DeadSpace után... 😄
Talán ha megcsinálnák flashben és onlájn lehetne csõbenmászkálni...
Talán ha megcsinálnák flashben és onlájn lehetne csõbenmászkálni...
Azért a Doom 1-2 modern grafikával ellátva lehet kipróbálásra késztetne. De a 3.. hát nem is tudom.
15 dodóért megvenném. Mondjuk a Rage mintha sok helyen szarabbul nézett volna ki mint a Doom 3...vagy rosszul emlékszem? <#nevetes1>#nevetes1>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ez valami vicc ? <#nyes>#nyes> Ki akar játszani manapság azzal a sötét szarral ? <#buck>#buck>
Windows 7