12
 • Prof William
  #12
  Azt hiszem ez a japán pali csinálta a Halo rövidfilmek "The Package" című részét. Az kellemesen hangulatos és pörgős volt. Ha ezt meg tudja csinálni 1+ órában akkor jó lehet...

  Az eredeti meg...

  Az 1 zseniális. A 2 valami zárt helyen játszódó testrablós szutyokhorror. A 2010-es Maraduerre mintha össze akarták volna szedni magukat de az is rémgagyi lett... Mint írták lentebb siralmas hogy a 1997-es film CGI -je és díszlete mérföldekre veri a 2010-est.

  Még régebben volt egy animációs sorozat, az ahogy emlékszem jó volt. Ha ez a cgi hozza azt a szintet már megérte...
 • Zocsi
  #11
  Hát ez über sablonos és a gyomrom forog, hogy ilyen japánoid fiúmodellekkel van tele még ha cgi is... Átlagos vagy csúnya embereket miért nem modelleznek könyörgöm?
  Az első rész pedig nagy favorit, egyik kedvenc sci-fim a kilencvenes évekből. Imádtam, hogy nem veszi magát komolyan és közben még epikus is. Kár hogy nem írtak neki mélyebb univerzumot, bár a könyvet(-ket) nem olvastam...
  A folytatásokról no komment, VHS.
 • Zombee
  #10
  Az első részt 100M$-ból forgatták, viszont nem készült évekig, bár bőven szántak rá időt. A 2. részt egy hónap alatt vették fel 7 millióból, bár nem láttam, de el tudom képzelni, milyen film lehet. A 3. részre is sajnálták a pénzt, 9 millióból készült, ám Japánban moziba küldték, és hozott is 44 milliót, szóval az megtérült. Szerencsére senki sem hitte ettől a "sikertől" azt, hogy olcsó sci-fi akciólat kell gyártania. Ezt a bizonyos 3. részt megnéztem, de elég gagyi volt. Az elsőt imádom, a pont múlt héten sikerült is megvenni a DVD-t.
 • Al Ashrad
  #9
  Casper van Dien-nek is ez az egyetlen értelmes szerepe. Hatalmas sztár lehetett volna. :)
 • narumon
  #8
  Hát úgy, hogy az 1. az egy A kategóriás film a folytatások meg direkt videóra készült ZS kategóriásak. Azt is mondhatnám, hogy az egyiknek van normális költségvetése, a másiknak meg 1-2 millio dolcsi oszt ennyi.
 • Cef
  #7
  Hát nem mondanám, hogy eldobtam az agyam tőle, elég gyérnek tűnik, a szinkron meg egyenesen pocsék. Ha már Starship Troopers animációs filmet csinálnak, készíthettek volna egy remake-et, ami a regényre épül. Persze a filmeket többen ismerik, azoknak a folytatásaként könnyebb eladni (az első film nekem is nagyon bejött, csak nem sok köze van az igazi Starship Troopers-hez), de legalább a dizájnban meglépték a CGI adta lehetőségeket.
 • pokolfiu
  #6
  két oka volt:

  1., az első részt több évik forgatták, finomították, mire vászonra került, ellenben a folytatásokkal amik pár hónap alatt kerültek készre.
  2., maga a rendező egyenlő a minőséggel alapvetően... (Paul Verhoeven)
 • Wittgen
  #5
  Remélem jól fog sikerülni, én már ki vagyok éhezve egy jóféle animációs hentelős filmre.
 • Seth
  #4
  A félszem férfiasabb :D
 • globint
  #3
  Ohhh, az a sok technika....., aztán meg félszemű kötés, ugyan máááá, egy nyamvadt műszemet nem bírtak beültetni. Röhelyes.
 • tomboy013
  #2
  Csinálhatnának egy normális élőszereplős folytatást az 1. résznek mert amit a 2-ben és 3-ban műveltek az siralmas volt minden tekintetben. Éppen a héten néztem meg még egyszer mind a 3-at és nem tudok rájönni hogy hogyan sikerültek sokkal jobbra és élethűbbre az 97-es 1. rész vizuális effektjei mint a 2008-as 3. résznek.
 • xido
  #1
  csávókám majdnem Solid Snake-nek néz ki azzal a szemfedővel meg arcberendezéssel:)