Így készült: Tom Clancy's Rainbow Six

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
A klasszikusokat hagyom (SC), de a Shadow Watch a stílusa miatt egyik nagy kedvencem volt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
A Politika marha jó volt. A Ruthless.com sajna itthon nem jelent meg, csak virágboltit láttam belõle, de annyira átláthatatlan volt az irányítása, és annyira puritán a grafika, hogy sokat nem idõztem el vele. Minden esetre érdekes ötlet volt, de könyvben jobb. 😊

A Rainbow 6 a Lockdownig tökéletes kis taktikai játék volt. Aztán meg ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hú, imádtam a progit és a 2 folytatását annak idején. Bár sokat szívtam, nekem elég nehéz volt (meg angolul sem tudtam elég jól akkoriban, igaz most sem 😊).
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, a Raven Shield utáni játékok már sokkal inkább konzolra készített FDP-k ( For Dumb People ). Nincs benne igazi kihívás.

Régen azzal szórakoztam még a Rouge Spear-ben, hogy olyan taktikát dolgozok ki amin végigmenve a botok önmaguk képesek megnyerni a pályát. Jónéhányat sikerült is így megcsinálni. Nagyon nem könnyû pedig. 😊

Raven Shield-ig bezárólag nálam ez a legjobb taktikai FPS. Ami a 3. rész után jött kia azt jobb elfelejteni. Szomorú volt látni, hogy lebutítják az egész játékmenetet az agyhalott hülyék miatt.

Bár még nem jelent meg PC-re így nem tudom, de sejtem, az új rész se tért vissza a megszokott bevetés tervezéseshez!?

Kornan
Annak idején szerettem az egyet, meg ami utána jött. Jó kis game volt az akkoriban, sokat játszottam vele. Aztán valahogy meguntam a Raven Shield után, újabb részeket meg sem néztem. :/ De majd lehet egyszer újra elõszedem a sorozatot.

Itt egy gameplay video introval az egyrõl: Youtube
Pretorian
Izé...az a kép nem a Lockdown-ból van? Csak mert az a negyedik rész...amúgy várom az újat, mert a SWAT 4 óta nem jelent meg komolyan vehetõ taktikai fps.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?