Elterjednek a tábla méretű telefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ritkán van szerencsém ilyen telefonokhoz, már azon is jót nevettem, mikor egy ismerõsöm 5.3 colos SGNote-tal telefonált.
Lehet, hogy a telefonok egyre okosabbak, az emberek hozzá meg egyre butábbak.
(Nem, alapvetõen semmi bajom az okos telefonokkal.)
Én nem vagyok piackutató, de azt jósolom hogy hamarosan megint megjelenik a telefon, ami egy olyan eszköz amivel telefonálni lehet. Kizártnak tartom hogy hosszú távon tartható lenne az a trend hogy az ember egy A4-es lap méretü tepsit tartanak a fülökhöz, meg majd külön hátitáskában hordják a telefonukat mert másban nem fér el...
Nem a nagy telefonok lete a problema, hanem hogy a gyartoknal a 3,5-4 col az leminosult kozep vagy also kategoriasnak. Remelhetoleg valaki eszbe kap az android mezonyben is, es letesz az asztalra egy kozepes meretu, de adottsagaiban felsokategorias telefont.
(Mellesleg elso Samsung Galaxy S-nel meg a 4 colt is erosen szapultak, most meg hirtelen az lett a kenyelmes.)
Szerintem is a 4" a felsõ határ a normálisan használható telefonnál. Engem pl a vastagságuk zavar, lehetne egy kicsivel vastagabb is a telefon, nagyobb aksi elférne, jobb hûtés, masszívabb váz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ugyanakkor egy másik szempontból a minimum is egyben: kb. itt kezdõdik az elfogadható kezelhetõség, ha nem telefonálásra használom...
ha ez meghal végre, a következõ biztosan sokkal kisebb lesz, akkora, hogy olvasni azért még lehessen rajta kényelmesen. ha meg utazgatni kell, mellé egy akkubajnok netbook.
a nagyképernyõs dolgok már nagyon nem zsebbarátok (mármint méret, nem pénz), ha meg már úgyis táskát kell hurcolni, akkor már nem fog fájni a másfél kilónyi/másfél liternyi netbook. a telefon meg legyen telefon: kényelmesen hordozható és kezelhetõ.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Próbáltam a Galaxy S2-t, kb. 4 gombot takar le a hüvelykujjam, melyik fog benyomódni?! szerencse kérdése.. próbáltam a Galaxy Note-ot, 1 ujj 1 gomb.
Emellett olvasni is jobb rajta, vagy több szöveg fér ki egy helyre vagy nagyobb betûkkel tudom nézni ugyanazt a tartalommennyiséget, így kevésbé rontja a szemet.
A felbontás, 1280x800, telefonálásra kell? Nem. Vonaton filmet nézni, netezni és nagymamának képeket mutogatni, erre jó és erre kell is.
Elismerem, hogy egy átlag 50-80kg-s ember zsebében nincs helye, de nagyobbaknak nem ügy. 😊
Egyébként még nem is láttam "kis" ember kezében ilyet, ahogy XXXL-es ruhákat sem és nem is fogok soha, mert nem nekik való.
Végül kézmérettel kapcsolatban: nem 1 abnormális kéz kell hozzá, hanem 2 normális és ez esetben sokkal kényelmesebb a fogása, mint egy kisebb telefoné.
Túl nagy a Note? vegyél S2-t, közel ugyanazt tudja csak kisebb, pont ahogy a kereslet kívánja - lásd elsõ mondatom.
Furcsa világot élünk: manapság megint az olyan phonoké a világ, amik már színesek-szagosak, és nem polifonikusan csengenek - a "bunko" elõtét megmarad. <#vigyor5>#vigyor5><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1><#vigyor2>#vigyor2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
Gyakorlatilag elmosódnak a határok a tablet és teló között, fõleg az Android miatt, de hamarosan a tablet és PC között is (Win8)...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
One Vision. One Purpose.