A tavalyi év legnagyobb filmes döbbenete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
Ilyen hülyeséget honnan szedsz? Azért nem tetszett neki mert nem érti?
Leírta, hogy a kritikák miatt magasak voltak az elvárásai, és azt végül nem érte el a film. Nekem tetszett, de én sem tervezem, hogy a közeljövõben újra megnézem. Akkor ez azt jelenti, hogy én nem értem, vagy azt, hogy te nem érted, ha valakinek a tiéddel ellentétes a véleménye?
Laza
Mondjuk DVD-n legalább szinkronos, megérte várni. A francia dumát nem bírom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Eloszor nem csigazott, ahogy vegigfutottam mirol szol, de aztan annyi dicseretet hallottam, hogy megneztuk asszonnyal, es valoban: szorakoztato es meg rohogni is lehet rajta, pedig a film alapotlete nem tul vidam. Nem lesz orok kedvenc, de kellemes filmes elmeny, foleg a sablonos hollywoodi kozegben.
IMYke2.0.0.0
Csak ajánlani tudom ezt a filmet! Döbbenetesen jó, egyszerû, fordulatos és megindító - vétek kihagyni.
Még szép, hogy letarolta az embereket!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

skyhero911
Látszik, hogy nem érted a film lényegét, mondani valóját. Hanem csak a bugyuta robbantgató filmekben "Hiszel", ahol semmi értelem, csak lõjük az idegeneket és mi nyerünk 😊

A legtöbb nagy amerikai vígjátékon nem tudtam annyit nevetni mint ezen a filmen, pedig ez vígjáték-dráma.

koschwarz
felüdülés a sok idegeninváziós, szuperhõsös és kakis-pisis poénos film között.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nagyon nagy film, KÖTELEZÕ!
nekem is a kritikák után sok elvárásom volt és lehet hogy épp ezért lett csak erõs közepes a film számomra, a legjobb filmeket 20-szor is újranézed életedben, ezt lefeljebb még max 2-3-szor fogom újranézni a késõbbi években
Jó kis film, tetszett. Igaz én nem voltam annyira odáig érte, de bármikor újra tudnám nézni.
Minek költsenek, ha a nézõk teszik a dolgukat?
Rendkívül kellemesen csalódtam.
nahát nahát 😄
"a 10 millió euróba kerülõ film már 343,6 millió dollár bevételt hozott."

És mennyit költöttek reklámra?

Gondolom ez lényeges információ.<#wink>

flashpointer
"...a 10 millió euróba kerülõ film már 343,6 millió dollár bevételt hozott."

Most komolyan, tudom hogy a pénzügyi helyzet mennyire bizonytalan, de azért egy hozzávetõleges átváltás igazán nem lett volna nagy erõfeszítés, hogy ne azon kelljen gondolkodnom hogy namostakkor hányszorosát termelte meg a költségeknek.

Mintha azt írnám a jegyzõkönyvre hogy a jármû 100km-en 6,5 liter üzemanyagot fogyaszt, viszont az új szuper dízellel 1 gallonnyi elég 50 mérföldre!

Emancipate yourself from mental slavement!