Íme a TV2 új, milliárdos szuperprodukciójának előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Részemrõl már én is nagyon unom ezeket a "tehetségtelen" keresõ mûsorokat. Egyet nem értek,lassan Dunát lehet rekeszteni a sok haknisból. Mi a frászból élnek meg?
DrTre
Miért? Szeretném ha kifejtenéd, hogy miért nem kérdezhetem komolyan.

Mert a megasztárban számít az elõadás módja? Amatõrök próbálnak elõadni? Ez számít bele a produkcióba? Nyert már úgy vki, hogy jobban adott elõ, mint ahogy énekelt? Mindegyik ilyen tehetségkutatónak az a célja, hogy a legjobb hangú énekest hirdesse gyõztesnek. Az, hogy konkrétan ez a mûsor úgy kezdõdik, hogy nem látják õket és úgy döntenek a sorsukról, semmi pluszt nem ad hozzá a tehetségkutatáshoz, mert késõbb ugyanúgy a legjobb hang gyõz, illetve a nézõk döntenek úgyis, akiknek persze nem a hang a legfõbb szempont, hanem a szimpátia, ami bármi lehet(lásd elsõ csillag születik). Az idol-okban is mindig énekes nyer, hiába lehet fellépni bármivel.

Tehát kérdezem én komolyan, ismét, eddig mi számított?

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

ugye ezt nem komolyan kérdezted?
DrTre
Azt mondja, hogy itt csak a hang számít. Akkor a megasztárban mi?

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Hát ja, ennyi pénzt elkölteni ezekre a zenei tehetségtelen-kutató versenyekre. <#action>

Telne rá egy-két sorozatra belõle.
Annyira utálom ezeket a mûsorokat. Inkább csinálnának valami jó sorozatot. Egy jó magyar krimit vagy mittomén.
Guren
a the voice az egyetlen tehetségkutató, amit végig bírtam nézni. valamiért szórakoztatóbb meg színvonalasabb, mint a többi tucatszar hasonló mûsor. már most borítékolható, hogy a magyar változat meg sem fogja közelíteni az eredetit és egy igénytelen fos lesz, 4 köcsög edzõvel.

"A TV2 vélhetõen több százmillió forintot fog költeni új szuperprodukciójára..."
Helyesebben ez így lenne:
A TV2 vélhetõen több százmillió forintot fog tisztára mosni új szuperprodukciójával. <#hehe> <#nezze>