8
-
szgege #8 Részemről már én is nagyon unom ezeket a "tehetségtelen" kereső műsorokat. Egyet nem értek,lassan Dunát lehet rekeszteni a sok haknisból. Mi a frászból élnek meg? -
#7 Miért? Szeretném ha kifejtenéd, hogy miért nem kérdezhetem komolyan.
Mert a megasztárban számít az előadás módja? Amatőrök próbálnak előadni? Ez számít bele a produkcióba? Nyert már úgy vki, hogy jobban adott elő, mint ahogy énekelt? Mindegyik ilyen tehetségkutatónak az a célja, hogy a legjobb hangú énekest hirdesse győztesnek. Az, hogy konkrétan ez a műsor úgy kezdődik, hogy nem látják őket és úgy döntenek a sorsukról, semmi pluszt nem ad hozzá a tehetségkutatáshoz, mert később ugyanúgy a legjobb hang győz, illetve a nézők döntenek úgyis, akiknek persze nem a hang a legfőbb szempont, hanem a szimpátia, ami bármi lehet(lásd első csillag születik). Az idol-okban is mindig énekes nyer, hiába lehet fellépni bármivel.
Tehát kérdezem én komolyan, ismét, eddig mi számított? -
winnie #6 ugye ezt nem komolyan kérdezted? -
#5 Azt mondja, hogy itt csak a hang számít. Akkor a megasztárban mi? -
kjhun #4 Hát ja, ennyi pénzt elkölteni ezekre a zenei tehetségtelen-kutató versenyekre.
Telne rá egy-két sorozatra belőle. -
erahurka #3 Annyira utálom ezeket a műsorokat. Inkább csinálnának valami jó sorozatot. Egy jó magyar krimit vagy mittomén. -
#2 a the voice az egyetlen tehetségkutató, amit végig bírtam nézni. valamiért szórakoztatóbb meg színvonalasabb, mint a többi tucatszar hasonló műsor. már most borítékolható, hogy a magyar változat meg sem fogja közelíteni az eredetit és egy igénytelen fos lesz, 4 köcsög edzővel. -
Béka Benő #1 "A TV2 vélhetően több százmillió forintot fog költeni új szuperprodukciójára..."
Helyesebben ez így lenne:
A TV2 vélhetően több százmillió forintot fog tisztára mosni új szuperprodukciójával.