27
  • lammaer
    Mekkora baromság ez az egész :)

Viszont tényleg nincs benne logika, szóval lehet összeesküvés elméleteket gyártani.
  • KillerBlue
    Jó akkor nem nekem szántad de szerinted a vallásellenes cucc és az értőolvasásra tett megjegyzésed nem volt személyeskedés a többiekkel szemben. Csőbe húztad maga a béna beszólásoddal amivel megmutattad, hogy fogalmad sincs miről beszélsz aztán elkezdtél hárítani.Egész végig egyetlen indoklást vagy magyarázatot sem írtál csak úgy tettél mintha mi nem értenénk azt amit te írtál.

Akkor kérlek magyarázd el hogy mire gondoltál, hogy mi földi halandók is megérthessük!
  • morden
    Nem nem akarom tudni :D ( és nem neked szántam, kicsit olyan ez mint amikor 3 ember vitatkozik hangosan majd , arra jár egy 4. és beleszól a dologba ) Köszönöm a személyeskedést, neked is sok sikert az életben :D
  • KillerBlue
    Ha tudni akarod magamra vettem mert vallásos vagyok és nem szeretem ha valótlanságokat állítanak rólam főleg olyanok akik nem is ismernek. A bámulatos hozzászólásaiddal pedig csak beigazoltad, hogy csak valami tudatlan vagy aki csak azért jár ide, hogy másokat felhúzzon. Sok sikert az élethez!
  • morden
    Látom néhány fórumozó magára vette a vallásellenességet, nem véletlenül .
  • KillerBlue
    "A katolikus ellenesség már olyan 30-40 éve nem divat, látom a kommentelőket a divat és az ideológia változásának szele nem érintette meg."
    Fordítok:
    első mondatrész: A katolikus ellenesség kiment a divatból.
    második mondatrész: a kommentelőknek ez nem tűnt fel vagy nem értesültek róla vagy nem tudják vagy nem vették észre (mindenki kiválaszthatja azt amelyik neki tetszik)
    Vagyis a kommentelők nem igazodtak az új divathoz/irányzathoz ergo katolikus ellenesek vagyunk! :D

"látom nem csak a vallásellenesség hanem az értő olvasás hiánya sem ment ki a divatból"
    Fordítás: sem a vallásellenesség sem az értőolvasás hiánya nem ment ki a divatból nálunk.-> Ezzel csak megerősítetted az előbb leírtakat mert ugyanazzal a módszerrel írtad le ezt a "mondatot" is.

Ha elolvasok a hozzászólásokat akkor láthatod hogy mindenki csak a Blizzard-ot szólta meg mert szerintük a név törölgetős cucc hülyeség. Egyedül egy ember hozta fel, hogy szerinte ez a katolikus egyház műve lehet de abba a hozzászólásban sem volt semmi ellenes. Tehát ha továbbra is azt állítod hogy te nem erre gondoltál/céloztál akkor tanulj meg írni.

Köszönjük hogy részt vettek mai jótékony nyelvoktató óránkon, kifelé vegyenek el egy fánkot. Egészségükre! :D
  • FoodLFG
    Arról beszéltem én is.

És miért ne adják vissza ?
    Ha ilyet csinálnak azokkal akik egy halom pénzt fizettek ezért a cuccért, akkor én azért félnék a helyükben, hogy esetleg a következő blizzard játékot nem fogják megvenni... Pl már ezért is visszaadhatnák az árát.

Persze tudom, hogy sok hülye van a blizzard vásárlók között, akik ezek után is megvennének mindent tőlük, de velük ne foglalkozzunk már...
  • morden
    látom nem csak a vallásellenesség hanem az értő olvasás hiánya sem ment ki a divatból
  • Zombee
    Miért adták volna vissza? Nem a hozzáféréseket törölték, csak a vallásos nevű karaktereket. Ami nem azonos a felhasználónévvel, amit a cikk címében említenek.
  • l300d
    nem volt katolikus ellenes hozzaszolas te szerencsetlen:) nem tudom mit szedsz de szedjel tobbet belole es ha szerencsed lesz tuladagolsaba elpatkolsz:) hulyegyerek:)
  • morden
    Szerintem olvasd el még egyszer a hozzászólásokat.
    "Imádom amikor valaki csak azért ír be, hogy okoskodjon és nagyokat mondjon." telitalálat, csak éppen visszafelé sült el :D
  • KillerBlue
    Ugye feltűnt neked, hogy ezzel katolikus ellenesnek bélyegezted meg a kommentelőket holott egyetlen ilyen témájú hozzászólás sem volt. Imádom amikor valaki csak azért ír be, hogy okoskodjon és nagyokat mondjon.
  • morden
    A katolikus ellenesség már olyan 30-40 éve nem divat, látom a kommentelőket a divat és az ideológia változásának szele nem érintette meg.
  • Cef
    Ekkora hülyeséget, valamelyik befolyásos őskereszténynek a felső vezetésben nagyon szúrhatta a szemét. Hát, azt hiszem erre szokták mondani, hogy welcome to the USA. De legalább politikailag korrektek voltak, hogy az ateistákat is törölték :)
  • Pretorian
    Tényleg nagy baromság az egész, de szerintem ez nem a Blizzard agyszüleménye.
    Hanem a katolikus egyház keze lehet a dologban.
    Főleg így gyanús a dolog, hogy utólag törlik őket, és nem azt csinálták hogy alapból tiltották ezeket a neveket karaktergenerálásnál a játék megjelenésekor.
  • Bendzs
    És ha egy macskaimádó adta a karakterének a Catholic nevet? :D (Cat-Holic)
  • FoodLFG
    És minek kellett törölni ?
    Egyszerűen akkor nem lehetett volna velük multiban játszani és nem jelentek meg volna ezek a karakterek online felületen sem, ahol mindenki láthatja őket. Ezt kellett volna csinálni.

Otthoni játékra had válasszak már magamnak olyan perverz rasszista vallásgyűlölő nevet, amit nem szégyellek.

Remélem azért visszaadták a játék árát az érintetteknek kompenzációképpen.

ChrIstIan P0Pe fuckeЯ 山(^.^)山 (vagy a diablo az unicode-ot nem ismeri ? :DD)
  • Rotcsa
    "Ugyanakkor olyan vallások, mint a Szcientológia, a Buddhizmus vagy a Protestáns védelmet élvez és ebben a témakörben bárkinek a nevét felhasználhatjuk. Vagy akár magát a vallást is."

wtf? Ha nem lehet benne keresztény,akkor ezek miért? Pl lehetek buddha, krisna, stb, de Jézus nem? :D
    pf... nem mintha olyan nagyon sok eltérő dolog lenne a különböző fénymegváltók között.....

idióta blizzard...
  • mrzed001
    Mibe fogadnék, hogy a judaism nem került törlésre :D
    És ahogy olvasom a hozzászólásokat, ismét igazam van ... LOOOOL
  • Grodt
    Igazából azt nem értem, hogy mi alapján szelektáltak. Mellesleg ez nagyon gusztustalan húzás...
  • Szefmester
    Már most látom hogy páran perelni fognak a habzó szájúak közül, pláne hogy pár vallásnak nevezett valamit meg bennehagytak. :D Csóri mexikóiak, meg spanyolok ajkúak. Jesus Lopez nevű karakterük is tuti törlődött. :D
  • RoyalPredator
    Hát ez kész.

Készítsen már valaki egy "Noob Blizzard Shit" v hasonló karaktert! :)
  • Seth
    Vallásról beszélnek,mikor a pokol szülötteivel kell harcolni, angyalokkal szövetkezni ? :D
  • tiaro
    ...?
    mi van, a blizzardnal megorultek?
  • Stranger666
    Ez valóban faszság... adjon esélyt átírni... bár a szerzősésben biztos van erre szóló tétel, csak hát azt senki nem olvassa el.
  • jeti00
    mind1, milyen játékról van szó ez elég nagy baklövés. lehetett volna üzenetet küldeni nekik, hogy változtassák meg kötelező jelleggel a karakternevet. de pl a Christian-t törölni? pff
  • morden
    Istmét egy fontos és szimpatikus húzás a blizzardtól ami a játékosok egyéni szabadságát nem érinti és növeli a játékélményt.