MPAA: a fájlcserélés nem lopás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem érted a lényeget. A legtöbben ezt pont a saját negatív tapasztalataik miatt teszik, vagyis hogy kifizettek 5-10-x dollárt a tartalomért, és minden egyes alkalommal, amikor a saját tulajdonukat használni szerették volna, végig kellett nézniük a fenti baromságot, alkalmasint néhány reklámmal együtt. Ha a helyükben lettem volna, magam is felcsaptam volna gonosz kalóznak. Most meg rádupláznak, még néhányan agyfaszt kapnak tõlük, azok közül akik eddig tûrték az indokolatlan zaklatást.
Arról nem beszélve, hogy a torrent adottságai, és a trackerek emberként gondolkodó üzemeltetõi miatt az eredeti feltöltõ (ha ehhez nem ragaszkodik) azonosíthatatlan egy a sok közül, illetve mindenki egyformán terjesztõnek számít, tehát ha a fájlcsere nem bûn, akkor senkit nem lehet büntetni.
Fõleg nem 30 nyamvadt mp3-ért 675 ezer dollárra.
Persze ez nem közvetlenül az MPAA hatásköre, de ugyanarról az érdekszféráról van szó. Nem nagyon ringatnám magam illúziókba.
"Persze az egy másik kérdés, hogy a szövetség mennyire gondolja majd komolyan az új stratégiát és abból mi valósul meg a következõ hónapokban."
Arról nem beszélve, hogy a torrent adottságai, és a trackerek emberként gondolkodó üzemeltetõi miatt az eredeti feltöltõ (ha ehhez nem ragaszkodik) azonosíthatatlan egy a sok közül, illetve mindenki egyformán terjesztõnek számít, tehát ha a fájlcsere nem bûn, akkor senkit nem lehet büntetni.
Fõleg nem 30 nyamvadt mp3-ért 675 ezer dollárra.
Persze ez nem közvetlenül az MPAA hatásköre, de ugyanarról az érdekszféráról van szó. Nem nagyon ringatnám magam illúziókba.
"Persze az egy másik kérdés, hogy a szövetség mennyire gondolja majd komolyan az új stratégiát és abból mi valósul meg a következõ hónapokban."
Dehogynem. Hiszen az osztja meg elõször aki megvette. A fájlcserélés lehet, hogy nem bûn, a terjesztés viszont az. Tehát pont, hogy a vásárlókat kell figyelmeztetni, hogy ha a jogvédett tartalmat megosztja a nagyközönséggel, az bûn.
[merlinw.org]
Azután másfél órában egy statikus FBI-Warning menne 😊
Szerintem ki kellene adniuk külön DVD-n ezeket a kisfilmeket. Már csak viccbõl is vennék egyet 😄
De csak ha ráteszik az "Így készült" részt is. Illetve az elrontott jeleneteket.
De csak ha ráteszik az "Így készült" részt is. Illetve az elrontott jeleneteket.
"Másfél héttel ezelõtt adtunk hírt arról, hogy az Egyesült Államokban a jövõben piacra kerülõ mûsoros DVD- és Blu-ray lemezeket az eddiginél több szerzõi jogi figyelmeztetéssel látják el."
Amibõl továbbra sem fog látni egyetlen torrentezõ a DVD és BR ripeken lófittyet sem! Nem azt kell cseszegetni aki megvette, úgy látszik még mindig nem fogták fel! 😛
Amibõl továbbra sem fog látni egyetlen torrentezõ a DVD és BR ripeken lófittyet sem! Nem azt kell cseszegetni aki megvette, úgy látszik még mindig nem fogták fel! 😛
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?