Jackie Chan eljátszotta utolsó akciószerepét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz.
Minden elismeresem ami ot illeti ,de olyan adotsagokkal mint Bruce Lee nagyon ritkan szuletik ...es sajnos szemet szurt azoknal akik ohozza kepest analfabetak voltak jonehany teren es o miattuk tavozott ilyen hamar SCD gyanus beallitotsagu gyilkosaggal ...
Zombee
A filmjeinek többségét nem Hollywood-ban forgatja, a Chinese Zodiac is hong-kongi film lesz.

Nekem is a kedvenceim közé tartozik az Istenek fegyverzete! "Megtehetné, hogy folytatja csak kaszkadõrrel, de van annyi tartása és bátorsága, hogy 58 évesen is csinálja ugyanúgy" Erre csak annyirt,hogy sok filmjében használ maga helyett kaszkadõrt mivel a háta tropa és az ilyen eséseket nem õ csinálja amire a hátára érkezne.Persze ezek ellenére cseppet sem esett nagyot a szemembe,sõt.Örülnék ha olyan idõsen úgy mozognék mint õ!Nagy figura az tuti!
Emlékszem, hogy haveromnál kerestünk vmi filmet a vhs kazetták között még gyerekkoromban, véletlenül berakta az Istenek fegyverzete 2-õt német nyelven (gondolom a pro7-rõl lett felvéve) és annak ellenére, hogy egy kukkot sem értettem belõle könyörögtem haveromnak, hogy nézzük inkább ezt németül, mint amit eredetileg kerestünk, mert soha nem látott akciónak számított. Azóta Jackie Chan rajongó vagyok, nálam simán túltesz Bruce Lee-n. Óriási respect neki! Annak ellenére sem változott meg, hogy dollármilliókat keres, még mindig ua. a kedves, mosolygós figura. Megtehetné, hogy folytatja csak kaszkadõrrel, de van annyi tartása és bátorsága, hogy 58 évesen is csinálja ugyanúgy, mint 40 évvel ezelõtt. Igazi kivétel a bûnös város Hollywoodban.
Hülyeség az egész!
http://asiafan.hu/archives/2012/05/19/Jackie_akcioban_marad/
A legnagyobb figura! Imádom a filmjeit, inkább ezeket nézem meg százszor, mint a mai akciófilmeket (tisztelet a kivételnek) ahol összeverik a fõhõst, megkínozzák, rárobbantanak egy házat, 26 tárat lõnek ki rá, már alig él, de a végén még is õ gyõz! Na meg a sok kamu!
Chan filmjeiben tényleg jó, hogy minden jelenetet õ csinál meg. És humort mindig tudott belevinni. Kár, hogy nem marad fiatal, szívesen nézném még a filmjeit!
Azt mondta ez lesz az utolsó nagy akciós mozija!
A cikk végén meg ott van, hogy a Csúcsformában 4. részében azért még láthatjuk õt! Na most az is eléggé nagy akciós mozi, vagy nem? Vagy esetleg mások lesznek a szereplõk és Chan egy mellékszálon lesz csak látható?
Kensin
kung fu
Még annyi, hogy másra sem nagyon.
Minden tiszteletem a Mesteré. De szerintem benne van az is, hogy ma már az ilyen pozitív értelemben vett piff-puff karatés hülyéskedések kimentek a divatból. Imádom Jackiet de valahogy mégsem ülök be egy filmjére sem.