Papichulo#5
Nekem sikerult "kaszalnom" az FB-vel... mindossze short-olni kellett :)
Hamarosan $30 ala varom, de a $20-on sem lepodnek meg.
Egy broker hetekig győzködött, hogy vegyek facebook részvényt. Azt mondta, hatalmasat lehet kaszálni!!
Csak azt nem árulta el, :-) hogy ki fog hatalmasat kaszálni...... Nem vettem, és jól tettem. A google részvényeknél hiába akartam venni részvényt, azt "nem lehetett"!
Na, pedig azon én kaszáltam volna nagyot. A facebook részvényen meg a bróker kaszált mindazok kárára, akik vásároltak facebook részvényt, a jutaléka miatt.....
Alap: ha nagyon rá akarnak beszélni valamire, attól menekülj, ha nem akarnak eladni, abból mindenképpen kell szerezni!!!
;-)
sanyicks#3
remélhetőleg folytatódik a zuhanás, és jól pofára érkeznek a hívők (cukorhegy sajnos nem ő már úgy megszedte magát hogy tökmindegy, bár a hozzá hasonlók akkor is örjöngeni tudnak a 100 milliárdból "csak" 10 milliárd marad nekik).
Nahát, micsoda meglepetés, hogy az fostalicska nem kell senkinek...
Mardekár#1
Nem értem ezt a tőzsdét. Miért kéne bárkinek panaszkodnia az első két nap után? A facebook azon szektorának akik valóban folyamatosan kereskednek vele, azoknak szívás, de egy befektetőt hol a francba érdekli? Nem éppen az a poén benne, hogy most megvásárol a befektető annyit, amennyit bír és majd egy vagy két év múlva próbálja meg eladni többszöröséért? Vagy el sem adja, hanem szerepet vállal a cégben...