1 milliós siker a The Walking Dead első epizódja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicces ahogy itt vitáztok az árakon <#nyes>#nyes>
Skyrim nyitónapon 9 k körül ment. Risen 8k-ért hozható volt.
Witcher 2 8.5k volt.
Nem az 576 és hasonló boltok árait kell viszlatni.😊
Ha ilyen árakat nézek akkor D3 15k...😊
Értelmes helyeken 13k körül.
Witcher 2 8.5k volt.
Nem az 576 és hasonló boltok árait kell viszlatni.😊
Ha ilyen árakat nézek akkor D3 15k...😊
Értelmes helyeken 13k körül.
Ott a pont, 10-12k a nyitónapon, DE a Diablo3 már 15k-nál nyitott. Én sokallom érte a 15k-t fõleg, hogy még a "single" része is online kell játszani. Még a legutóbbi COD is olcsóbb volt pedig az már nagy szó. 😊 Én 10.000 Ft-nál többet nem vagyok hajlandó fizetni egy játékért.
Ne röhögtess már. Minden AAA kategóriás játék a nyitónapon 10-12k. Civilization V, Skyrim, Risen, válassz amit akarsz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Demagóg vagy nem, a Diablo 3 közel duplaáron jött a többi AAA kategóriás játékhoz képest... Akárcsak az SC2... Szánalmas.
Az üzlet az üzlet, de van aki szereti a munkáját, általában ott születnek a jó játékok. Mindig lesz aki spór és háborog ha fizetni kell valamiért, de mivel ott van a dolog mögött a munka és az ötletesség én kifizetem az árát, mert úgy érzem megérdemlik. Nyilván egy komor vagy megkeseredett embertõl ez a hozzáállás nem várható el de hát sokan vagyunk és sokfélék <#kacsint>#kacsint>
Amúgy ez meg egy kicsit demagóg hozzáállás. 😊
Minden fejlesztõ pénzéhes cég. Pénzért csinálják, nem azért hogy majd dejó lesz nagy rajongótáboruk. Más kérdés az elhivatottság...
Minden fejlesztõ pénzéhes cég. Pénzért csinálják, nem azért hogy majd dejó lesz nagy rajongótáboruk. Más kérdés az elhivatottság...
Én nem félek attól, hogy a HL Ep3 vagy az SC2 többi részei ne jelennének majd meg a jövõben. Pont olyan gémeket soroltál fel, amire inkább várok pár évet, mert az a pár óra játékidõ feledteti a várakozást, minõségi és hangulatos lesz a végeredmény.
Persze az Ep3 esetében inkább ott a félsz, hogy egybõl egy HL3-at csinálnak, bár lehet rosszul emlékszem, de a Ep3-ra mondták, hogy ott akarják összehozni a Half Life-os és Portal-os szálakat történetileg... 'rite? Csakhát közben kiderült, hogy a Portal önmagában is életképes franchise lett, tök más logikára építve (arról nem is beszélve, hogy lassan kell írniuk egy új motort, mert a Source nem mai gyerek már, bár különösebb bajom nincs vele...)
Az SC 2 meg úgy jó ahogy van, minden aspektusban, habár a Zerg kampányos újításoktól én egy kicsit tartok, meglátjuk... Annyi viszont tök jó Blizzardékban, hogy nem a bevált elemekrõl húznak le egy n-dik bõrt, hanem próbálják a kategóriát meg-meg újítani.
A folytatásokkal a trendhullámok követése a baj, sok ezért is fárad el. De ott vannak a fent felsorolt termékek, amik szarnak a trendekre és saját kultuszt teremtenek. Persze vannak bukott kivételek (lsd: D3). Az évek/évtizedek alatt átalakuló fejlesztõi cégek menedzsment háttere meg megint csak probléma lehet, de szerintem érted te mire akarok kilyukadni. Sajna a vevõ ennek ki van szolgáltatva, ebben igazad van, de ezt a rizikót vállalod, mint márka hû vásárló, mikor leveszed a polcról a terméket. Ha csak azért veszed meg, mert arra apellálsz hogy ha az elsõ rész után jogosan téged illet majd a következõ 4 rész is, akkor a hiba az ön készülékében van.
(Anno játszottam a Fahrenheit-el, habár nem toltam végig. Arra emlékszem, hogy jó kis játék volt, de nem tartottam akkora durranásnak, kissé untatott. Valószínûleg az a krimis stílus, amiben tálalva volt nem jött be a nagy tömegeknek és ezért is bukott a "széria", pedig ha jól tudom ma is kultikusnak számít bizonyos körökben.)
Persze az Ep3 esetében inkább ott a félsz, hogy egybõl egy HL3-at csinálnak, bár lehet rosszul emlékszem, de a Ep3-ra mondták, hogy ott akarják összehozni a Half Life-os és Portal-os szálakat történetileg... 'rite? Csakhát közben kiderült, hogy a Portal önmagában is életképes franchise lett, tök más logikára építve (arról nem is beszélve, hogy lassan kell írniuk egy új motort, mert a Source nem mai gyerek már, bár különösebb bajom nincs vele...)
Az SC 2 meg úgy jó ahogy van, minden aspektusban, habár a Zerg kampányos újításoktól én egy kicsit tartok, meglátjuk... Annyi viszont tök jó Blizzardékban, hogy nem a bevált elemekrõl húznak le egy n-dik bõrt, hanem próbálják a kategóriát meg-meg újítani.
A folytatásokkal a trendhullámok követése a baj, sok ezért is fárad el. De ott vannak a fent felsorolt termékek, amik szarnak a trendekre és saját kultuszt teremtenek. Persze vannak bukott kivételek (lsd: D3). Az évek/évtizedek alatt átalakuló fejlesztõi cégek menedzsment háttere meg megint csak probléma lehet, de szerintem érted te mire akarok kilyukadni. Sajna a vevõ ennek ki van szolgáltatva, ebben igazad van, de ezt a rizikót vállalod, mint márka hû vásárló, mikor leveszed a polcról a terméket. Ha csak azért veszed meg, mert arra apellálsz hogy ha az elsõ rész után jogosan téged illet majd a következõ 4 rész is, akkor a hiba az ön készülékében van.
(Anno játszottam a Fahrenheit-el, habár nem toltam végig. Arra emlékszem, hogy jó kis játék volt, de nem tartottam akkora durranásnak, kissé untatott. Valószínûleg az a krimis stílus, amiben tálalva volt nem jött be a nagy tömegeknek és ezért is bukott a "széria", pedig ha jól tudom ma is kultikusnak számít bizonyos körökben.)
Azt elfelejted hogy az általad felsorolt címeket pénzéhes hype cégek csinálták, ezt a címet pedig az a fejlesztõ akik a Vissza a jövõbe szériát is VÉGIG csinálták és jópofa lett...😊
Mert hol a Half Life Episode 3?
Hol van a SC2 Zerg kampány? És a Protoss?
Fahrenheit is epizodikus lett volna tudtad? Játszottad? Képzeld el 6 darabban.
Hol van a SC2 Zerg kampány? És a Protoss?
Fahrenheit is epizodikus lett volna tudtad? Játszottad? Képzeld el 6 darabban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
7.5k 6 részért (1 teljes game) vagy közel duplaennyi egy játékért (Diablo 3)... Akkor ki a nagyobb barom?😊
Miért baj egy ilyen üzleti modell?
Ha megvennéd az elsõ részt, akkor is ennyibe kerülne.
Így viszont a készítõk mintegy elõre finanszírozzák a folytatást, ha az apró betûs részt értelmezzük. Ami neked, mint vevõ csak jó, ha a vásárlási feltételek szerint jár neked a többi rész. Az alkotók meg örülnek, mert el tudnak menni Vegas-ba kaszinózni. Ha meg csak ezerötszá' vagy 5 ajró lenne, akkor ki venné komolyan a fejlesztést...(?)Hol a probléma?
Ha megvennéd az elsõ részt, akkor is ennyibe kerülne.
Így viszont a készítõk mintegy elõre finanszírozzák a folytatást, ha az apró betûs részt értelmezzük. Ami neked, mint vevõ csak jó, ha a vásárlási feltételek szerint jár neked a többi rész. Az alkotók meg örülnek, mert el tudnak menni Vegas-ba kaszinózni. Ha meg csak ezerötszá' vagy 5 ajró lenne, akkor ki venné komolyan a fejlesztést...(?)Hol a probléma?
Nem irigy, hanem HÜLYE vagyok!
Most olvastam el az apróbetûs részt, amely szerint ha most kifizetsz 25 Euro-t, akkor az összes részt kifizetted elõre ezzel, ami mondjuk megint csak baromira nem szimpatikus, elvégre azért szoktam fizetni ami kész van és nem azért ami még nem is létezik!
Elnézést!
Most olvastam el az apróbetûs részt, amely szerint ha most kifizetsz 25 Euro-t, akkor az összes részt kifizetted elõre ezzel, ami mondjuk megint csak baromira nem szimpatikus, elvégre azért szoktam fizetni ami kész van és nem azért ami még nem is létezik!
Elnézést!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most nem tudom eldönteni, hogy irigy vagy, hogy mások megengedhetik maguknak vagy pedig rossz napod van és ebbe kötsz bele.
Walkint Dead Epsiode 1: 24.99 Euro = ~ 7.500 FT
Öt részrõl van szó, mely idén meg is jelenik: 5x7500 Ft = 37.500 Ft
Melyik barom vettem meg az elsõ epizódot? 1 millió? Gratulálok marhák, a karám ajtó balra található...
2-3 hónappal a teljes széria pedig egy The Walking Dead Season pakkban 6k körül vihetõ.
Tényleg... csak gratulálni tudok azon jószágoknak kik pénzükkel támogatták eme nemes értékesítési struktúrát.
2.
Öt részrõl van szó, mely idén meg is jelenik: 5x7500 Ft = 37.500 Ft
Melyik barom vettem meg az elsõ epizódot? 1 millió? Gratulálok marhák, a karám ajtó balra található...
2-3 hónappal a teljes széria pedig egy The Walking Dead Season pakkban 6k körül vihetõ.
Tényleg... csak gratulálni tudok azon jószágoknak kik pénzükkel támogatták eme nemes értékesítési struktúrát.
2.