6
  • ugh
    #6
    Fa*om.
    Akkor mar meg van mert nem esett egesz osszel eso.
    Rohadjanak meg.
  • nlght
    #5
    halgatyó +1
    lordsithlord +1

    A felhőszolgáltatás az induló kisvállalkozásoknak jó, mert kedvezményt kapnak és olcsóbban kijönnek, mintha saját szervereket és licenceket vennének.

    De hosszútávon én nem tartom szerencsésnek. Ha mindenki mindent felhőben tárolna mondjuk 10-20 év múlva, akkor állambácsi szépen hozna olyan törvényt, hogy szépen belelásson a felhőbe. A facebookot is figyelik a szervek most is. De ott még nem adsz meg magadról annyi adatot/fájlt. A felhő egy megvalósult álom lenne az államnak a totális kontrollra. Eljön majd 1984... Arról nem is beszélve, hogy ha nagyon elterjed a felhő, akkor rendszergazdák ezrei kerülnek utcára világszerte a köv. években.
  • lordsithlord
    #4
    Pár kérdést azért felvet a felhőszolgáltatás. Nálam az egyik legfontosabb: miért kellene egy olyan rendszerben bíznunk, ami arra épült, hogy az adataink egy másik fél szerverein legyenek? Hogy az esetleges hozzáférési problémákat már ne is említsem...
  • birdo #3
    Már javában használjuk a " felhőszolgáltatásokat.....most akarnak még csak " szabványosítani ??? Mennyibe fog ez nekünk fájni ??
  • halgatyó
    #2
    "senkinek sem szabad félnie"
    Hát, ha NEM SZABAD félnünk, akkor nem is MERÜNK félni!
  • usersg
    #1
    "Az Európai Unió digitális menetrendért felelős biztosának munkatársa szerint a számítási felhő technológiától senkinek sem szabad félnie."

    Persze hogy ezt mondja... ha egyszer érdekében áll.