21
 • cateran
  #21
  Nem nagyon:D Utos latvany es akcio, par poenos benyoges, storyline meg...hat...de ettol meg jo buli a film es megeri a mozijegy arat boven (ellentetben par olyannal , amik meg a letoltesi savszelesseget sem erdemlik meg..)
 • Aldo Moro
  #20
  Most már letöltöm a filmet, aztán megmondom, hogy a látványon kívül van-e valami értelme is?
 • Aldo Moro
  #19
  Tündér virágszálam! Ekkora baromságot már rég olvastam. Mit sir neked a szád, ha 300-400 ezret keresel? Cseréljünk, azt megtudod, milyen beosztani a pénzt.
  Ekkora egy barmot.
 • Merces
  #18
  jó azért tisztázzuk már le a hülye fejeinkben hogy az illegális letöltőknek valószinűleg tiz százaléka sem vásárolná meg a filmet, és van egy két százalék aki pont ennek a hatására szeretné moziban látni, vagy egy szép dobozos példányt a polcán.....
 • WoodrowWilson
  #17
  Nem vicc, hanem az imdb userek véleményének kissé korrigált átlaga. Az, hogy neked nem azok a filmek tetszenek, még nem jelenti azt, hogy szar a lista, csak azt, hogy neked jelentősen eltér az átlagtól az ízlésed.
 • hammerjoe
  #16
  És ez a "szemfüles" Te lennél. Igaz? Csak az a gáz, hogy ezt már mindenki tudta előre, mert a Vasember 2-ben is utalnak rá(a végén), hogy összehoznak egy csapatot, és Tony Stark-ot kérik fel tanácsadónak.
  Ébresztő!!!!! Mossuk ki a csipát a szemünkből, szemfüles, összeesküvés elméleteket gyártó barátom!! Különben is hülyeségeket beszélsz....A képregények is ezt a metódust követik/követték. Sőt, volt olyan is, amikor elrabolták az összes szuperhőst, és egy másik bolygón kellett szembenézniük, megküzdeniük az aktuális fő gonosszal.

  Dresden1! Azért ez is egy nagy túlzás. Kíváncsi volnék, hogyan lehet ekkora bevétel mellet "az egyik legnagyobb összeget bukni". Ennek a filmnek a fő vonzereje a mozis vetítés. Soha nem lesz meg ugyanaz a feeling egy házimozin, vagy projektoron keresztül, mint a vásznon. Ezért is mennek az emberek a moziba megnézni! Azt meg ugye nem lehet warezolni. És ez a trend, követendő például kellene szolgáljon a többieknek is, hogy: így kell filmet csinálni! Mert ez vonzza az embereket a moziba, amiből a legnagyobb bevételük származik. És nem egy sokadrendű silány sz*rt összedobni, utána meg siránkozni, hogy azért nincs bevételünk, mert warezolják. Pedig csak arról van szó, hogy tényleg sz*r az amit összehoztak, és a kutya sem kíváncsi rá. Ez a film ékes bizonyítéka annak, amit mondok.

  További szép napot!
 • Molnibalage
  #15
  Az IMDB TOP 250-es lista egy vicc.
 • Tower Guard
  #14
  Erre a filmre nem lehet mást mondani, szinte kizárólag csak jót. Aki nem moziban nézte meg azt őszintén sajnálom. Ez a film valóban megéri, hogy csúcsminőségben nézze meg az ember.
 • zetortraktor
  #13
  Persze. Nem túl nagy sikerű filmek. Kivéve a Vasembert.
 • Neton
  #12
  Mondjuk akkor már most el kéne kezdeni csinálni egy Wonder Woman, Martian Manhunter, Flash, Aquaman/Green Hunter/Hawkgirl filmet. Batman, Superman és Green Lantern film van már (némelyikből nem is egy).
 • Béka Benő
  #11
  Te mit szívtál ?
  Adjál nekünk is !
 • mesor
  #10
  Szerintem azért lett ilyen sikeres mert majdnem az összes szereplőnek volt már előzményfilmje amik Hulkot leszámítva jók is voltak.

  Nem tudom mennyire lenne sikeres egy Igazság Ligája film ahol a szereplők 80%-át alig ismerik az emberek, sokat kellene foglalkozni az előtörténetükkel úgy meg irgalmatlan hosszú lenne a film. :)
 • Kensin
  #9
  Nem kell ahhoz szemfülesnek lenni, hogy megtudd, mindegyik film a Marvel-é, nála vannak a jogok. Gyakorlatilag ezek egy többrészes sorozat részei több főszereplővel.
 • asgh
  #8
  Személy szerint Te mennyit dolgoztál az Avengersen, hogy gazdagodni szeretnél belőle?
 • Shiloh
  #7
  Elég beteg vagy.
 • WoodrowWilson
  #6
  Most ezt komolyan mondod vagy hülyéskedsz? Mer viccnek elég gyenge.
 • Zoliz
  #5
  Ez mán megvolt tervezve.. kartellban.. Tegnap megnéztem az internetről letöltött kamerás Hulk 2 címú Edward Norton filmet és a végén megjelenik Stark a vasember és közli, hogy gyülekeznek. Mit keresett a Vazssember a Hulkban?

  Szal Hollywood már szenved és a rendezők kartellben egymás között NLP-szerúen osztják meg a jogdíjon is alapuló bevételeiket. Csak ezt ugye csak a szemfülesek veszik észre. Avengers jó lett, csak kár hogy ők gazdagszanak nekünk meg be kell érnünk 300-400e brutto fizetéssel, amiből nem lehet megélni.
  [email protected] Hollywood.
 • Morun
  #4
  Nem azt mondtam, hogy jó dolog lopni, egyáltalán nem jó. Bocsi ha nem fogalmaztam egyértelműen, én is egyetértek veled. Azokra az alkotásokra célzok, amelyek siralmas nézettségét, eladását az említett dolgokra fogták/fogják...
 • dresden1
  #3
  Most komolyan ennyire demagóg vagy? A letöltések nem azon változtatnak, hogy van-e profit vagy nincs. Hanem azon, hogy mekkora a profit.

  Elég valószínű, hogy a letöltések miatt az Avengers fogja idén az egyik legnagyobb összeget bukni. Csak az a baj, hogy sok csököttagyú azt hiszi, hogy a sok pénzből lopni már nem gáz, hogy a stúdiónak tök mindegy, hogy 1,5 milliárd vagy 1,7 milliárd a bevétele. Pedig az a 200 millió nem kevés filmre beváltható lenne.
 • Morun
  #2
  Akkor most hogy is van ez a fájlcsere hálózatok káros tevékenységével? Mert szerintem töltötték ezt is rendesen. Lehet hogy inkább csak "eladható" filmeket kellene csinálni...
 • Kindred Blades
  #1
  De az IMDB Top250-es listán visszaesett szerencsére, mert mégiscsak pofátlanság lenne a Casablancával egy szinten tartani.