Diáklány és csodakutyája nyerte a brit tévés tehetségkutatót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...idiokrácia
Na, azon vigyorogtam 1 sort..a zsuri majd maga ala csinalt a gyonyortol..Wazz, barmelyik NBA meccs szuneteben 3x durvabb dolgokat mutogatnak..de hat igy jartak..a zsuri nem kosarlabda fanokbol all😄
Hogy lehet ezt egyálltalán összehasonlítani egy Susan Boyle-lal?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ja, aki énekel az elején az valószínûleg a döntõben is énekelni fog 😄
Nézd meg a face time elsõ videóját, teljesen más volt. Persze nyilván volt benne kosárlaba, palánk és dobbantó is, de a koreográfia eltérõ volt.
Nézd meg a face time elsõ videóját, teljesen más volt. Persze nyilván volt benne kosárlaba, palánk és dobbantó is, de a koreográfia eltérõ volt.
"Ez az, amire egész életemben vártam ... ez a mûsor pontosan errõl szól"
Miért nem ment akkor legalább egyszer egy cirkuszba.
Amúgy szeretem a kutyákat meg aranyos, de ezzel nyerni... vicc. Bár lehet, hogy csak én találom rém unalmasnak úgy cuzammen a cirkuszt és az ilyen tipikus cirkuszi mutatványokat.
Miért nem ment akkor legalább egyszer egy cirkuszba.
Amúgy szeretem a kutyákat meg aranyos, de ezzel nyerni... vicc. Bár lehet, hogy csak én találom rém unalmasnak úgy cuzammen a cirkuszt és az ilyen tipikus cirkuszi mutatványokat.
én arra lennék kíváncsi, hogy ha ugyanolyan utóélete van ott is a mûsornak, mint itt egy átlagos tehetségkutatónak, akkor hogy fogja bírni szerencsétlen jószág a napi 3 vidéki haknit.
egy dolog nem tetszett soha és most se találom fair-nek...minden döntõs ugyanazt adja elõ,amit az elsõ meghallgatáson,csak feldobva dizájn elemekkel..semmi új trükk,semmi új elõadás...ebben hogy lehet egyáltalán így igazságosan dönteni?