21
El Barco (spanyol dráma, sci-fi)
-
#21 A sztori egeszen bedurvult a harmadik szezon 4-5 resz vegere, nez ki az ember a fejebol, hogy "akkor most mi a f... van?", viszont ra ket percre jonnek a szokasos massziv facepalmokat kivalto picsogo jelenetek is, ezuttal foleg a Kapitany es Julia foszereplesevel a 303-ban, illetve a mult heti 305-ben... :) -
#20 Van egy új season 3 tv spot. Remélem az évad részeiben nem 90 perc picsogás lesz -
#19 Napokon belül jön a 3. évad.
-
#18 Jöhetne a 3. évad. Már csak a csöcsök miatt
-
#17 Le is pörgettem a 2 évadot! Nagyon jó sorozat.Legnagyobb arc az a Buborék kegyetlen jól játssza a szerepét
-
#16 Elkezdtem nézni szerintem nagyon jó sorozat. támogatok is vannak a Samsung és a Coca Cola személyében feszt ezeket látni mindig
Sok a kérdés húzzák mint a rétest,látszik hogy zsé meg low budget sorozat de nagyon jó csak eddigi 2 évad ahol tartok csak a kérdések merültek fel és válaszok nincsenek! -
#15 Meg a kapitány lánya. Bár az 1 órás rész alatt kétszer gyűlölöm meg az egész bandát annyira vontatott. -
#14 /fav
-
#13 A sorozatban jobban mutat a kiscsaj, főleg amikor rázza :) -
#12 megszereztem a torrent áruházból az első évadot, kíváncsi vagyok rá. Spanyolul kéne tanulni, legaláb szokom a nyelvet :) -
#11 -
karajjj #10 képet! -
Slinky Cyle #9 én is belenéztem, de nekem unalmas volt
elég válogatós vagyok a filmekben
-
#8 Én a csöcsök miatt.Van 1-2 kellemes szereplő -
ldavid #7 ebből akartam spanyolt tanulni, de ezeket a képeket látva kicsit elment tőle a kedvem -
EnxTheOne #6 Tvben láttam pár részét, nekem nem tetszett. -
#5 Hát igen, ízlések és pofonok. :) Egyébként a másodiktól kezd igazán érdekes lenni, az első évadban ráadásul a gagyi effektek vonnak le a színvonalból (gondolok itt a vulkános részre stb.), de én a karakterek miatt nézem főként. -
#4 Elvileg szeptembertől az AXN-en. :) bár én nem tudtam várni és elkezdtem eredeti nyelven, magyar felirattal nézni.
A harmadik évadot meg idén januártól már forgatják. -
#3 Jó volt az első évad, nekem nagyon bejött. :)
A második mikor lesz szinkronosan? Valami info? -
#2 hát az első évadot végig néztem, de annyira nem fogott meg talán egyszer darálom -
#1 \"A történet a Estrella Polar nevű képzési hajón játszódik. Negyven ösztöndíjas diák két hónapos tanulmányi útra indul. Ám egy óriási vihar után minden megváltozik... Valami történt. Nem tudnak visszatérni a kikötőbe, nem működnek a navigációs és kommunikációs eszközök. Mintha egy élőlény sem lenne rajtuk kívül. Senki nem válaszol a segélykérésre.
A katasztrófát egy részecskegyorsító okozta Genfben(Svájc).
Hamarosan rájönnek, hogy a hajón lévők a szárazföldet keresve csak egymásra számíthatnak és a hajó az egyetlen otthonuk. Vajon bízhatnak egymásban?
Egy óriási kaland veszi kezdetét (előreláthatólag 5 évadon keresztül).
Rejtély, akció, szerelem, ármány, komédia, dráma tökéletes keveréke az El Barco.\"
Főbb szereplők:
Juanjo Artero (Ricardo Montero, kapitány)
Mario Casas (Ulises Garmendia)
Blanca Suárez (Ainhoa Montero, kapitány lánya, diák)
Irene Montala (Julia Wilson, doktornő)
Luis Callejo (De la Cuadra, első tiszt)
Neus Sanz (Salomé Palacios, szakács)
Juan Pablo Shuk (Ernesto Gamboa)
Ivan Massagué (Roberto \"Burbuja\")
Marina Salas (Vilma Llorente, diák)
Bernabé Fernández (Andrés Palomares, papnövendék)
Javier Hernández (Pedro \"Piti\" Gironés, diák)
Patricia Arbués (Valeria Montero, kapitány kisebbik lánya)
David Seijo (Ramiro Medina, diák)
Giselle Calderón (Estela Montes, diák)