13
 • IMYke2.0.0.0
  #13
  A felsoroltak az elmúlt 300 évben éltek.
  Te magad írtad, hogy a világ minden más táján akár több ezer éve "élő" hősök léteznek...
  Egy kis ellentmondás?
 • Pretorian
  #12
  Ha már az elégtelennél tartunk, Montgomery brit volt és nem amerikai :D
 • cateran
  #11
  "Amcsiknak sosem voltak nagy történelmi hősei akik kiálltak a hazájukért idegen hatalmak ellen, mint Európában"
  Aham.....wait, what? Figyelembe veve, hogy "csori" orszag mindossze parszaz eves, szemben az europai 1-2ezer (esetleg tobb) orszagokkal, azert termelt 1-2 nagy tortenelmi host (sot..a patriotizmus nemzeti sport a zusaban es aki magas szinten es jol muvelte, muveli, abbol bizony hos lesz...nekik..)
  Patton nev mond vmit? Montgomery? Alamo erod? Az Alapito Atyak?..Tortenelembol elegtelen...(esetleg emlithetnem a magyar "szuperhosoket" is..Kinizsi, Toldi, Matyas kiraly, Magor es Hunor...Legendai es legendas hosei minden nepnek vannak..neha valos alakok heroizalasa neha szintiszta fantazia.)
 • nessboth
  #10
  Amcsiknak sosem voltak nagy történelmi hősei akik kiálltak a hazájukért idegen hatalmak ellen, mint Európában, így kitalálták ezeket a szperhősöket, mik szerintem is gagyik, én sem esek hanyatt egyiktől sem, de ez pont olyan film, amit péntek délután a cimbikkel moziban kell megnézni, utána kint a söröző teraszán kibeszélni.
 • endrev
  #9
  Lelohadt az érdeklődés? Talán mert van konkurenciája filmnek, és a figyelem és vásárlóerő így megoszlik? Kedves Szekeres "MindigCinikusVagyokMertRáKellNyomnomAVilágraAKeserűségemet" Viktor.
 • winnie
  #8
  egy véleményt anélkül is lel lehet írni, hogy ne keltsen ilyen látszatot. "engem nem tudnak megfogni ezek a szuperhősös filmek/mesék.", akár még egy sajnos is bele lehet tolni, hogy jelezzen egy szeretni vágyást.
 • winnie
  #7
  egyszerű kulturális különbség - ez nagyon amerika. nálunk ezért sem voltak soha durván sikeresek, szóval még azt sem mondanám, hogy olyan sokan odavannak.

  nekem nincs bajom a műfajjal, de speciel eddig még nem jutott eszembe szuperhősös dvd-re költenem, mert annyira még egyik sem jött be, ergó a legjobb 10-20 filmbe még nem nagyon került bele ilyen évente.
 • Archenemy
  #6
  "mi motiválja a mondat "biztos bennem van a hiba" kezdését?"

  az ún. udvariasság, aki ezt mondja, az kifejezetten figyel arra, hogy ne keltse azt a látszatot, hogy hülyének tartja azokat, akik nem értenek vele egyet
 • ADAMEX9
  #5
  Ezt arra értettem, hogy kb mindenki odavan ezekért a Marvel szuperhősökért. És én is benne vagyok a célcsoportban szerintem: 23/férfi/kocka.
  De én rosszul vagyok ezektől a filmektől, mert nekem gagyi hatást keltenek. Minden más stílust meg tudok nézni ezen kívül szerintem. Nah mindegy, csak gondoltam megosztom lelkivilágomat a nagyérdeművel...
 • winnie
  #4
  mi motiválja a mondat "biztos bennem van a hiba" kezdését? ezt sosem értettem, maximum akkor használná az ember, ha rejtett akar ironizálni és arra célozni, hogy azokban van a hiba, akiknek bejön. egyik sem jó.

  na, bumm, nem jön be egy filmes műfaj. nekem a pornó nem kedvencem. vagy arról van szó, hogy szeretnéd szeretni?
 • Narxis
  #3
  Ez elég nagy baj...
 • ADAMEX9
  #2
  Biztos bennem van a hiba, de engem nem tudnak megfogni ezek a szuperhősös filmek/mesék.
 • NovaTerra
  #1
  Ebben a trailerben Scarlett a legjobb a kis pisztolyával. :)