14
-
G_ArchAngel #14 lehet azok is kocsogok, de az IKEA sved:) -
okosan gyerekek #13 én látom a szándékot, sőt annál, hogy "poén", némileg szofisztikáltabban is. alterkodó. undorító takony; és igen: a hajmosás hiánya ezt a hatást erősíti. -
#12 "A nyugat meg röhög." És köszöni a profitot... -
wolruf #11 Mondasz valamit, tényleg erre nem gondoltam, lehet, hogy csak poén az egész. A vége aztán lehet hogy az lesz, hogy szóróajándék lesz (az elektronikája már nem ér semmit szvsz). Bár az a baj, hogy komolyan is gondolhatják. A fene se tudja :) -
FoodLFG #10 Egyszer jártam az ikeába, de alig tudtam kijutni belőle. Tiszta labirintus az egész.
Köcsög norvégok!
-
endrev #9 Nem látjátok hogy ez egy csak egy poén?! Öngúny! Dőlt a videóból? Senki nem nézte végig? :D
Pl. Image Stabilization - erre ráteszi a gépet a szék támlájára. Meg a Zoom. -
sempron07 #8 Legfeljebb ha az áruházukba lesz téve a ceruza és a vonalzó mellé... :) -
Crane #7 Na igen. Mint ahogy presztízsnek érzik a McDoanld's-t is, ami az USA-ba legalja hely. Be vannak az emberek hülyítve, hogy ez a nyugat. A nyugat meg röhög. -
#6 Ügyes vagyok, tettem bele hibákat, de a gondolat azért megvan^^ -
#5 A cikketől teljesen függetlenül nekem ez a mondatrész nagyon tetszett:
"...profinak számít az alsókategóriás fogyasztói termékek területetén..."
Sose fogtam, miért érzik presztizsnek az emberek az IKEÁ-s bűtorokat. -
ension #4 Legalább a haját megmoshatta volna ez az uborka... -
okosan gyerekek #3 a legszörnyűbb pedig, hogy az ilyen alteros, núvéves f×szsz× északiak, meg nyugatiak 17-26-ig meg is fogják venni, azt' majd még örülnek a fejüknek. őszintén, nagyon undorító, régen nem láttam ennyire utálni való dolgot... -
okosan gyerekek #2 undorító g×, behányok! még ez az ügyetlenkedő zene alá, és tényleg a lehetséges ellenérzések tárháza kimerült. -
wolruf #1 Baromira hiányzott már egy ilyen. A következő mi lesz? Tárcsás, vezetékes papírtelefon? :(