A Legenda vagyok rendezője készíti 2013 egyik legsikeresebb filmjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazz Viktor, a lottó ötös nyerõszámait nem tudod véletlen?
..nem kell a Viktort mentegetni, azért ir ide mert nem vették föl kukásnak......
Vannak trivialitások, amiken nem érdemes vitatkozni. Itt csak az a kérdés, hogy 400 milliót eléri-e, vagy csak 350 millióig jut. Ez olyan, mintha a The Dark Knight Rises-ra azt mondanád, hogy nem fog Amerikában az elsõ hétvégéjén minimum 160 millió dollárt hozni. Nyilván többet fog, de ez a minimum.
"A Legenda vagyok rendezõje készíti 2013 egyik legsikeresebb filmjét"
Akkor értelmezzük 😄
2013 - még csak 2012.05.07 van! Így honnan veszi azt, hogy 2013ban mennyire lesz sikeres? Azért mert az elsõ rész nagyot robbant? Ez kb olyan mintha valaki most azt mondaná, hogy 2013ban a Forma1 négy legjobb pilótája a következõk lesznek....
Úgy kellene hangzania, hogy: A Legenda vagyok rendezõje készíti 2013 egyik legsikeresebbnek ígérkezõ filmjét
És akkor már is nem lehet belekötni!
Amúgy én is azt várom, hogy nagy durranás lesz a 2. rész, az elsõ nagyon tetszett, fõleg a színészi játék volt nagyon ütõs! Oscart Jennifer Lawrencenek!
Akkor értelmezzük 😄
2013 - még csak 2012.05.07 van! Így honnan veszi azt, hogy 2013ban mennyire lesz sikeres? Azért mert az elsõ rész nagyot robbant? Ez kb olyan mintha valaki most azt mondaná, hogy 2013ban a Forma1 négy legjobb pilótája a következõk lesznek....
Úgy kellene hangzania, hogy: A Legenda vagyok rendezõje készíti 2013 egyik legsikeresebbnek ígérkezõ filmjét
És akkor már is nem lehet belekötni!
Amúgy én is azt várom, hogy nagy durranás lesz a 2. rész, az elsõ nagyon tetszett, fõleg a színészi játék volt nagyon ütõs! Oscart Jennifer Lawrencenek!
Ezer éves hír ez is ! <#szomoru2>#szomoru2>
A címadással nincs semmi gond, inkább ott kezdõdnek a bajok, hogy már megint nem megy a szöveg értelmezése, mivel itt nem 2013 legsikeresebb filmjérõl van szó hanem az EGYIK legsikeresebb filmrõl. Az már más kérdés, hogy ténylegesen mennyire lesz jó, de nagy valószínûséggel ütni fog mint az elõzõ rész.
A cikk címében kicsit megkeveredett a múlt és a jövõ idõ, de sebaj, az sg lett az internet blikkje ( fõleg a filmes szekció).
Leghamarabb 2014 elején mondhatjuk majd el, hogy melyik a legsikeresebb film... A címadás megint ütött.
Nemzetközi szinten egészen biztosan felül fogja múlni az elsõ részt, de nekem az az érzésem, hogy az Államokban már nem fogja elérni az elsõ rész sikerét.