Óceánia saját szőke hajjal büszkélkedhet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az. Jó, nyilván nem egy tejfelszõke, de nem is barna. Szerinted milyen?
Egyébként ki szerint szõke az a néger kiscsákó a képen?
Szerintem nem az.
Szerintem nem az.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
elég huncut anyuka lehet az övék 😄
Ezt akartam mondani én is.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Dehat az tok jo, ha 2 szoke szulonek van mondjuk 10 gyereke, es egyik sem szoke😊
Óceániai. Ha az lenne, akkor csak az európai szülô miatt. Ez recesszív gén, mind a két közvetlen felmenônek hordoznia kell és az európai más génen alapul.
Es egy europai szoke + ausztral szokenek szoke lesz a gyereke? Es ha igen, melyik fele?
"A Salamon-szigetek bennszülöttei rendelkeznek a legsötétebb bõrpigmentációval Afrikán kívül"
Szerintem az ausztrál aboriginek sötétebbek, talán még az afrikaiaknál is.
Szerintem az ausztrál aboriginek sötétebbek, talán még az afrikaiaknál is.
Ja, az az ember nagyobb troll, mint en; pedig nagyon igyekszem.
857 😄 bár én kb 200nál abbahagytam a követését mert egy értetlen barom.
Ez a génmódosulat is csak azért van hogy Tau Teng Leng Wong-ot szórakoztassa a természet, nehogy beleunjon az egyforma emberekbe és állatokba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár napja generált egy 700 kommentes war-t azza hogy szerinte nincs evolúciós, és csak azért van genetikai változatosság hogy ne legyen unalmas..
X'D
Árja négerek...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB