19
  • endrev
    #19
    NovaTerra, tanulj egy kis pszichológiát, és aztán mondjál ilyeneket, hogy "erre van szükség"...
  • Zombee
    #18
    Ami az ilyen műsorokban lemegy (Fókusz, Napló, Magellán), végképp nem szabad készpénznek venni. Mikor a Naplóban riport volt Shrek magyar származásáról...
  • hammerjoe
    #17
    Bárcsak városi legenda lett volna, és nem szegénységi mutató!!
    De én még emlékszem a műsorra, asszem a Fókuszban volt anno....Mondjuk azok is híresen "igazmondó" banda!!
  • Seth
    #16
    "1, Rabszolgasors!! Pénzt gyűjtött a sok hülye, hogy "felszabadítsák" Isaurát!! A sok gyökér nem fogta fel, hogy ez csak egy film!!
    2, Esmeralda!! Szintén pénzt gyűjtöttek a szemműtétjére, hogy lásson! Megint csak nem fogta fel a sok gyökér, hogy ez egy film, és a valóságban nem vak a szereplő!!"


    Városi legenda
  • Johnye84
    #15
    Az, hogy ezeket a gyerekek is nézik már a szülő felelőssége. Inkább azt mondanám, hogy a buta szülő felelőssége, mert az értelmesebbje nem fogja a gyerekét a tv elé ültetni az biztos
  • Johnye84
    #14
    Komolyan nem értem, hogy miért háborogtok, ha úgysem nézitek. Azt lehet butítani, aki hagyja is magát. Nem kell ahoz semilyen tv műsor, hogy valaki buta legyen. (halkan megjegyzem, hogy énsem nézem ezeket, de nem is háborgok)
  • Annorax
    #13
  • hammerjoe
    #12
    Újabb sz*r, amit nem fogok nézni!
    De a magyarok hülyeségéről kár vitatkozni. Csak két példát említek:
    1, Rabszolgasors!! Pénzt gyűjtött a sok hülye, hogy "felszabadítsák" Isaurát!! A sok gyökér nem fogta fel, hogy ez csak egy film!!
    2, Esmeralda!! Szintén pénzt gyűjtöttek a szemműtétjére, hogy lásson! Megint csak nem fogta fel a sok gyökér, hogy ez egy film, és a valóságban nem vak a szereplő!!

    Na most ezek után mit várunk? Persze, hogy ott fog ülni a fél ország, és a szemeik nyaldossák majd a tv képernyőjét! Buzgón magukba "szívva" a "tudást". Aztán meg két mondatot nem tudnak értelmesen elmondani, ha kérdezik őket. Az erkölcsi mutatójuk meg valahol a béka segge alatt van vagy 1500m-el!
    Na az ilyenek fölött lehet uralkodni, és a sz*rt is kifacsarni belőlük!!
    Magyarország "én így szeretlek"!!
  • immovable
    #11
    Aki tv-t néz, sikeres ember nem lehet.
  • Laza
    #10
    És van annak értelme, hogy a nézőcsalogató táncolós, buzulós műsorokat átrakják a földfelszínen is országosan fogható csatornáról egy kábelre? Még a mostani extra csatornák többségét is csak digitálisan lehet fogni, az analóg csomagokban benne sincsenek.
  • tomboy013
    #9
    Olyan film van amiből tanul az ember, Győzikétől meg a többi agytrössztől viszont nem hinném. Amúgy a TV-ben te csak hírességekről szóló műsorokkal találkozol?? Szerintem a sorozatok, filmek és híradók is előfordulnak a TV-ben nem?
  • tomboy013
    #8
    Itt egy áldozat
  • winnie
    #7
    "Lassan olyan hülye lesz az átlag magyar mint az átlag amerikai. "

    a kommented erre remek bizonyíték.

    (a sötétséged legjobb bizonyítéka, hogy a remek rálátásoddal a világra kijelentesz valamit a lányok 90%-ról. valaki amiatt sír, hogy a reprezentatív minták nem húzhatóak rá a teljes lakosságra (ld. nézettség), te pedig abból, hogy ilyen lányokat ismersz és ilyenekret látsz a népbutítónak tartott tévében, lazán általánosítasz. nem lövöm el a poént, hogy miért kell ilyesmihez 30-as iqminumum. az már csak a sötétség csimborasszója, hogy szerinted mindezt a tévéből tanulják az emberek, de nem ám filmekből, sorozatokból, híradókból, hanem mondjuk abból, hogy egy híresség szombat este táncol:)
  • tomboy013
    #6
    Csak abba nem gondolsz bele hogy rengeteg gyerek nézi meg ezeket a műsorokat, akik még nem biztos hogy tudják miket néznek. Mert a szüleik nem tudnak velük lenni egész nap, teszem azt munka miatt. És ezek a gyerekek agyban annyira el fognak korcsosulni hogy arra se lesznek képesek hogy felfogják mi például egy parlamenti szavazás jelentősége. A jövő nemzedéke teljes mértékben ki lesz téve a felső vezetés kénye-kedvének. De ez már ma is megfigyelhető sajnos. Nézzünk meg egy másik példát. A fiúk szarba se nézik a lányokat, a lányok 90%-a egy ótvaros ribanc. Ez tudod minek köszönhető? Annak hogy a TV műsorok folyton ezt sugározzák hogy legyél ilyen, ne legyenek gátlásaid. Ez oda fog juttatni hogy az állatoktól is alacsonyabb szintre fogunk zuhanni. Ezek nem túlzások, sajnos a médiának óriási hatalma van. Aki ezt nem látja az már a hatása alá került.
  • gabeone
    #5
    "Zülleszzük tovább a népet még több valóságshowval?"

    Rátapintottál a lényegre. Pont ez a céljuk! Sok jó állás a felső osztálynak, további adók az alsónak.
  • NovaTerra
    #4
    Senki nem kötelez senkit arra, hogy nézze. Erre van igény, ezért van 1 millió hasonló csatorna.
    Aki nem akarja nem nézi.
  • tomboy013
    #3
    Nah még 1 népbutító adó.... Így is elég hülyék a mai tinik a sok gyökér valóság show-tól meg a többitől. Lassan olyan hülye lesz az átlag magyar mint az átlag amerikai. Ez kell ide hogy ne tudjon gondolkodni az ember.
  • xido
    #2
    Szóval egy új csatornára kellett várni,hogy a White Collar végre hazánkba is bemutatásra kerüljön?
  • endrev
    #1
    Te jó ég, mit merészelnek már? Zülleszzük tovább a népet még több valóságshowval? :O Ráadásul a reklámbevételek csökkenése már így is leépítéseket okoztak a tévécsatornáknál, még bővítsük is a piac vásárlóerejét megosztó választékot?! NOOORMÁLIS???