A szuperhősök csak csapatban érdekesek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Denevér és ember. Denevérember. Mondd ki. Hihetetlenül bizarr és gáz. Attól még jó karakter, de a Vízembernél ezerszer gázabb a neve.
Aquaman

kakaoskalacs
Például egy batmanrol nehezen tudom elképzelni , hogy poénos lenne vagy superman.
Green Lantern még okés ,Vízember(Hydroman?) az meg aztsemtudom kiaz..
Flash szintén elmegy , Wonderwoman isegesz jopofa.

Amit én szivesen megneznek egy Ultimate avengers film , vagy egy Ironman és Captain Amerika film 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

ezt most miért mondod? Batman a khürály

A Denevérembernél nem hiszem, hogy röhejesebb.
A Vízemberen csak nekem akadt fenn a szemem? Majdnem beszartam a röhögéstõl.
+1
több hero, több humorforrás, több akció

nálam amúgy 10/10 az avangers, nehezen tudok elképzelni olyan filmet, ami szórakoztatóbb lesz, olyan magasra tette a lécet, hogy ezután más akciófilm nem fog a nyomába se érni...
Akkor jöhet a Titkos Háború filmfeldolgozása! 😊
Valószínûleg mindenkit az emberi kapcsolatok érdekelnek és nem az, hogy egy sok szuperhõs még több gyakást és még brutálisabb fõellenséget jelent.
Men’s Picks for Most Anticipated Summer Movie:
1. “The Avengers” 31%
2. “The Dark Knight Rises” 23%
3. “The Bourne Legacy” 14%
4. “Men in Black 3” 8%
5. “Prometheus” 7%

Women’s Picks for Most Anticipated Summer Movie:
1. “Snow White and the Huntsman” 22%
2. “The Avengers” 16%
3. “Men in Black 3” 13%
4. “The Dark Knight Rises” 10%
5. “Dark Shadows” 8%

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Persze, mivel egy csapat az emberi kapcsolatokról szól, jobban mint egy magányos hõs története, ahol a kapcsolatai háttérbe szorulnak, vagy nem, de általában jól elcseszi õket, vagy õt árulják el. Szóval a dolog érthetõ. Az emberek szeretik a kapcsolatokról (vagy arról is) szóló történetek, és mindamellett izgalmas és látványos is.