11
  • dresden1
    Denevér és ember. Denevérember. Mondd ki. Hihetetlenül bizarr és gáz. Attól még jó karakter, de a Vízembernél ezerszer gázabb a neve.
  • WoodrowWilson
    Aquaman
  • kakaoskalacs
    Például egy batmanrol nehezen tudom elképzelni , hogy poénos lenne vagy superman.
    Green Lantern még okés ,Vízember(Hydroman?) az meg aztsemtudom kiaz..
    Flash szintén elmegy , Wonderwoman isegesz jopofa.

Amit én szivesen megneznek egy Ultimate avengers film , vagy egy Ironman és Captain Amerika film :)
  • M0RN1NGST4R
    ezt most miért mondod? Batman a khürály
  • dresden1
    A Denevérembernél nem hiszem, hogy röhejesebb.
  • Higinos
    A Vízemberen csak nekem akadt fenn a szemem? Majdnem beszartam a röhögéstől.
  • nlght
    +1
    több hero, több humorforrás, több akció

nálam amúgy 10/10 az avangers, nehezen tudok elképzelni olyan filmet, ami szórakoztatóbb lesz, olyan magasra tette a lécet, hogy ezután más akciófilm nem fog a nyomába se érni...
  • SlayR
    Akkor jöhet a Titkos Háború filmfeldolgozása! :)
  • dresden1
    Valószínűleg mindenkit az emberi kapcsolatok érdekelnek és nem az, hogy egy sok szuperhős még több gyakást és még brutálisabb főellenséget jelent.
  • gulyasandras
    Men’s Picks for Most Anticipated Summer Movie:
    1. “The Avengers” 31%
    2. “The Dark Knight Rises” 23%
    3. “The Bourne Legacy” 14%
    4. “Men in Black 3” 8%
    5. “Prometheus” 7%

Women’s Picks for Most Anticipated Summer Movie:
    1. “Snow White and the Huntsman” 22%
    2. “The Avengers” 16%
    3. “Men in Black 3” 13%
    4. “The Dark Knight Rises” 10%
    5. “Dark Shadows” 8%
  • endrev
    Persze, mivel egy csapat az emberi kapcsolatokról szól, jobban mint egy magányos hős története, ahol a kapcsolatai háttérbe szorulnak, vagy nem, de általában jól elcseszi őket, vagy őt árulják el. Szóval a dolog érthető. Az emberek szeretik a kapcsolatokról (vagy arról is) szóló történetek, és mindamellett izgalmas és látványos is.