11
-
dresden1 #11 Denevér és ember. Denevérember. Mondd ki. Hihetetlenül bizarr és gáz. Attól még jó karakter, de a Vízembernél ezerszer gázabb a neve. -
WoodrowWilson #10 Aquaman -
#9 Például egy batmanrol nehezen tudom elképzelni , hogy poénos lenne vagy superman.
Green Lantern még okés ,Vízember(Hydroman?) az meg aztsemtudom kiaz..
Flash szintén elmegy , Wonderwoman isegesz jopofa.
Amit én szivesen megneznek egy Ultimate avengers film , vagy egy Ironman és Captain Amerika film :) -
M0RN1NGST4R #8 ezt most miért mondod? Batman a khürály -
dresden1 #7 A Denevérembernél nem hiszem, hogy röhejesebb. -
Higinos #6 A Vízemberen csak nekem akadt fenn a szemem? Majdnem beszartam a röhögéstől. -
nlght #5 +1
több hero, több humorforrás, több akció
nálam amúgy 10/10 az avangers, nehezen tudok elképzelni olyan filmet, ami szórakoztatóbb lesz, olyan magasra tette a lécet, hogy ezután más akciófilm nem fog a nyomába se érni... -
SlayR #4 Akkor jöhet a Titkos Háború filmfeldolgozása! :) -
dresden1 #3 Valószínűleg mindenkit az emberi kapcsolatok érdekelnek és nem az, hogy egy sok szuperhős még több gyakást és még brutálisabb főellenséget jelent. -
gulyasandras #2 Men’s Picks for Most Anticipated Summer Movie:
1. “The Avengers” 31%
2. “The Dark Knight Rises” 23%
3. “The Bourne Legacy” 14%
4. “Men in Black 3” 8%
5. “Prometheus” 7%
Women’s Picks for Most Anticipated Summer Movie:
1. “Snow White and the Huntsman” 22%
2. “The Avengers” 16%
3. “Men in Black 3” 13%
4. “The Dark Knight Rises” 10%
5. “Dark Shadows” 8% -
endrev #1 Persze, mivel egy csapat az emberi kapcsolatokról szól, jobban mint egy magányos hős története, ahol a kapcsolatai háttérbe szorulnak, vagy nem, de általában jól elcseszi őket, vagy őt árulják el. Szóval a dolog érthető. Az emberek szeretik a kapcsolatokról (vagy arról is) szóló történetek, és mindamellett izgalmas és látványos is.