12
-
Apa27 #12 Sziasztok! Most találtam ezt a játékot. Ismertek még ehhez hasonló játékot, mint ez a Botanicula, vagy a Machinarium?
A Machinariummal játszottam az isteni volt :)
Ilyen mászkálós, elvont játékokat keresek :)
Valaki tudna segíteni? :) -
sad1976 #11 Botaniculához van valami crack? alapból nem kel neki,de 1 pályarésznél ahol 13 csirkét kel összeszedni. van 1 rész ahol nem lehet tovább menni.hiba van benne.vagy direkt úgy csinálták hogy ne lehessen. az a rész ahol minijátékok vannak. ez pl 1 kis kifőzde ahonnan 1 csirkét kéne ellopni,de nem lehet! mert ha bemész ide nem tudsz semmit sem csinálni.sőt maguktól elkezdenek ügyködni.de az is hiba.innen kimenni sem lehet:( ha van megoldás privátban esetleg valaki elárulhatná -
ugh #10 Mivel flash az egesz, vagy a gepeden levo flash-el, vagy a video drivereddel lehet a gond.
Vagy nem szeretik egymast :D -
rudymester #9 Képek alapján nagyon jónak tűnik. Szeretem az ilyen elborult játékokat. -
ugh #8 Ezt egyedul cs?
Na'on fasza.
Kiprobalom. -
#7 -
#6 A Machinarium-ot minap szedtem le kipróbálni, de beakad a kép és csak akkor frissül ha leteszem tálcára és újra előhozom, van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj? -
Evoluti0N #5 Zseniális játék. Tegnap kezdtem el. Már a Machinarium-ot is imádtam és ezzel a játékukkal is tartani tudták a szintet. Elvont, hangulatos, zseniális grafikával és megoldásokkal. Végig vigyorgok játszás közben, mint egy idióta. Hatalmas élmény. -
gombabácsi #4 tudom, önreklám, de ha valakit érdekelnek az ilyen egyedi játékok, esetleg tetszeni fog neki a saját fejlesztésem, scifi kaland, ingyenes game, magyar nyelv is van benne: http://deadcyborg.com/ -
#3 minimum: Radeon HD 3400 grafikus
ajánlott:Radeon 9600 grafikus
hogy is van ez akkor? -
gombabácsi #2 marha jó
jó, hogy vannak ilyen fejlesztők akik ilyesmiket csinálnak! -
Balazs127 #1 Amúgy jókor jön a hír, amikor a HumbleBundle már befejeződött :D Mondjuk akit érdekelt már valószínűleg megvette.