12
  • Apa27
    Sziasztok! Most találtam ezt a játékot. Ismertek még ehhez hasonló játékot, mint ez a Botanicula, vagy a Machinarium?
    A Machinariummal játszottam az isteni volt :)
    Ilyen mászkálós, elvont játékokat keresek :)
    Valaki tudna segíteni? :)
  • sad1976
    Botaniculához van valami crack? alapból nem kel neki,de 1 pályarésznél ahol 13 csirkét kel összeszedni. van 1 rész ahol nem lehet tovább menni.hiba van benne.vagy direkt úgy csinálták hogy ne lehessen. az a rész ahol minijátékok vannak. ez pl 1 kis kifőzde ahonnan 1 csirkét kéne ellopni,de nem lehet! mert ha bemész ide nem tudsz semmit sem csinálni.sőt maguktól elkezdenek ügyködni.de az is hiba.innen kimenni sem lehet:( ha van megoldás privátban esetleg valaki elárulhatná
  • ugh
    Mivel flash az egesz, vagy a gepeden levo flash-el, vagy a video drivereddel lehet a gond.
    Vagy nem szeretik egymast :D
  • rudymester
    Képek alapján nagyon jónak tűnik. Szeretem az ilyen elborult játékokat.
  • ugh
    Ezt egyedul cs?
    Na'on fasza.
    Kiprobalom.
  • Tetsuo
  • vafeN
    A Machinarium-ot minap szedtem le kipróbálni, de beakad a kép és csak akkor frissül ha leteszem tálcára és újra előhozom, van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj?
  • Evoluti0N
    Zseniális játék. Tegnap kezdtem el. Már a Machinarium-ot is imádtam és ezzel a játékukkal is tartani tudták a szintet. Elvont, hangulatos, zseniális grafikával és megoldásokkal. Végig vigyorgok játszás közben, mint egy idióta. Hatalmas élmény.
  • gombabácsi
    tudom, önreklám, de ha valakit érdekelnek az ilyen egyedi játékok, esetleg tetszeni fog neki a saját fejlesztésem, scifi kaland, ingyenes game, magyar nyelv is van benne: http://deadcyborg.com/
  • L7wy
    minimum: Radeon HD 3400 grafikus
    ajánlott:Radeon 9600 grafikus
    hogy is van ez akkor?
  • gombabácsi
    marha jó
    jó, hogy vannak ilyen fejlesztők akik ilyesmiket csinálnak!
  • Balazs127
    Amúgy jókor jön a hír, amikor a HumbleBundle már befejeződött :D Mondjuk akit érdekelt már valószínűleg megvette.