Súlyos lett a The Expendables 2 teljes előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy 3 resze lesz? Vki irt valamit errol ....
Rotcsa, Neked meg inkab nem irok semmit elottem mar mindent leirtak veled kapcsolatban, csak nehogy lekesd a kamiont....
Emellett, a(z arc)plasztika is megadja magát egy idõ után.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
most komolyan arra gyanítok, hogy hülyeségbõl írtad, mert ennyire faék senki se lehet
mondjuk így nem csodálom, hogy az elsõ rész se jött be, túl magas volt már az is a kõ egyszerûségével
akciófilm szeretõknek kötelezõ, szerencsére sehol egy jelmezes szuperhõs
Volt pár jó jelenet, de ennyi. Ez remélem, hogy jó lesz.
Kár, hogy Michael Dudikoff kimaradt. 😊
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
https://twitter.com/foodlfg
Sok helyen írták már, immáron trailerben is látható, elõttem is leírták: ezzel nem forgatókönyvírói, vagy fõ- és mellékszereplõi (amúgy is elkurvult) Oscar-díjra pályáznak.
Kikapcsolódós muscle-filmet kell várni. Megkaptuk az elsõvel, és megkapjuk a másodikkal is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mi volt ez a jelenet itt a trailerben? Stallone kinyír egymaga egy egész hadsereget egy-két mozdulattal! De MI A FRANC VOLT A KEZÉBEN? Nem is lehet látni! Ráadásul még rátesz egy lapáttal a kis "idõzítésével". ÁÁ, ilyen még a 90-es évek filmjeiben sem volt! Ez a film paródiának oké, de semmilyen más mûfajt nem merít ki!
Kötelezõ!
//Engem nem zavart az az ajtó. A 80-as és 90-es években ennél szarabb megoldások sem zavartak, ha "üsd-vágd" filmre vágytam 😊