The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Maga a játék nekem nagyon bejön, fõleg, hogy minél többet olvasok róla, annál több mindent akarok tudni. Már rég elõrendeltem az imperialt és megjelenésig még a szakdolgozatom is befejezem. Remélem. 😄
twitch.tv\mnk_official
Ti hogy vagytok vele?
In space no one can hear you scream.
twitch.tv\mnk_official
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nagyon szépen köszönöm <#worship>#worship>
twitch.tv\mnk_official
twitch.tv\mnk_official
A mohának mindig a déli oldala fás!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a levélen át nem megy 😞
twitch.tv\mnk_official
"Not Weaken.... Weeeaken"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
mutat valaki SS-t akinek megy?
-max magicka-tol no a class abilityk sebzese, de max stamiantol nem.
-max stmianatol no az 1h+shield abilityk sebzese, de a class abilityk nem.
tehat igaz hogy az adott tipusu resource pooljabol skalazodik ugyanaz a tipusu resourcet hasznalo ability.
shield combatban feltartva nem eszi a staimnat, csak amikor konkretan blockolok, kozben toltodik vissza akkro is ha aktivan nyomom a jobb klikket.
WW9T996RNNNNLJDJN9DT
GEKLHY7H6FD9FP6Y5LDX
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Nightbladek pl. gond nélkül tudnak akár kétkezes karddal, akár kard-pajzzsal, akár staffal is backstabelni? Ill. mindegy mi van náluk, gond nélkül használnak minden class skillt?
na mindgey m ajd elvalik milyen lesz, de szerintem joval tobb lesz a magickara gyuros ember, mint a megosztott, vagy full staminas. pl eleg itt visszaolvasni, akik ma irogattak, hogz magicka magicka magicka 😊
Szerintem a staff+melee ala Gandalf is életképes lesz, mert elõbb utóbb közel kerülnek hozzád, és akkor lehet ütni a fejét vascsõvel is a másik erõforrásból.
tehat mivel minden class spell magicka alapu, ezert azok mind max magickabol skalazodnak, tehat kurvara nicns sok ertelme staminat eroltetni. igy marad szinte mindenkinek a staff mint fegyver alternativa. jopar pvp videoban is ott rohangalnak a dragon knightok staffal 😞
az a baj hogy igy a staminas buildekben alig lesz hely class abilitynek, mar ha lesz ertelme egyaltalan staminas buildeknek. es limitalva van a fegyver valasztas is 2h, dw, bow, 1hshieldre.
en ugy kepzeltem el hogy az lenne a cel, hogy megosztva legyen stamina is meg magicka is, ehhez kene az hogy legyen minden classnak stimanat kolto alternativaja is, de ha sorcik staffal fognak rohangalni, akkor staminabol nem lesz mit castolniuk, marad a dodge, block, sprint. vagy beraknak egy staminas valamit, ami szart sebez mert eleve keves a staminaja es abbol skalazodna. esetleg valami cc-t lehetne ha van staminas.
szoval attol felek a magickas buildek lesznek a cookie cutterek.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.