24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Berennior
    Összeraktam egy ilyen "buildet"
    http://tinyurl.hu/PHEX/

vélemény?
  • Wheyprotein
    Probaltam felmaszni a fara mert volt rajta egy kis fahaziko de erre textura hiba es csak tolt ujra es csak tolt... :D
  • Berennior
    Az a baj, hogy már én sem tudom, hogy mit akarok. Szerintem alszok erre egyet.
  • j0nNyKa
    most akkor vagy ellentmondasz magadnak, vagy fogsz egy sorcot 2 summonnal, stunokkal rootokkal meg baszomnagy sebzéssel, és végigásítozod a contentet :)
    ha maxibiztos akarsz lenni, akkor resto staffal mész, 1 healing spellt még kényelmesen be lehet sűríteni a 2 summon, meg a 2 támadó spell mellé
    a sima staff sebzést tesztelgettem, kb ugyanott vagy restoval mint destroval, destro staff ágon kb semmi olyan nincs, ami előrefelé mozdítana egy sorcot, reston ugye vannak healek
    én magam csak azért megyek (még) destro staffal, mert tetszik a fire staff lövés effektje
  • Berennior
    Üdv.
    A segítségetekre lenne szükségem.
    Szeretnék egy olyan karaktert amellyel könnyen veszem az akadályokat. Az akadályok alatt azt értem, hogy mindenféle gondok/problémák nélkül elbánjak 3-4 fős mob csoportokkal (lehet, hogy az én balfaszságom de NB-vel íjászként nem értem túl sokat) játszottam Sorcererrel azzal már jobban ment... talán a több cc képesség miatt. :)
    A lényeg: úgy döntöttem, hogy heavy armoros karaktert szeretnék... classok közül pedig Templar - félig tankos de leginkább DPS irányba haladni,fejleszteni.
    Viszont nem tudom, hogy heavy armorban lenne-e elég magicka regenem.
    Altmer - Imperial (?) az utóbb szimpatikusabb viszont az Altmernek jobbak a passive képességei (magicka regen)
    fegyvernek sword+shield illetve two-handed (mace, great sword)
    Aedric Spear + Dawn's Wrath-ot szeretném kombinálni és leginkább csak AOE (közelharci) képességeket fejleszteni.

Valaki tudna segíteni?

Bocs a wall of textért.

• yesname #15006
    Doshiával én is tököltem egy darabig 2h nord templarral mire gondoltam egyet és kizoomoltam teljesen, csak a gömböket kerestem és azonnal mentem rájuk. Elsőre meglett így.
  • yesname #15005
    Én is észrevettem, hogy nem teljesen hülyék általában. :)
    Ez lesz az MMO ahova néhol két healer kell, hogy egymást is healeljék? :)
  • j0nNyKa
    shrine-oknál igen, nagyobb városokban
  • semo1
    A skill pontokat hol tudom resetelni? npc? shrine? esetleg
  • Crokin
    Én, pont nemrég. Semmit sem csináltam, és jönnek :)
  • Terawatt
    Eddig nekem ilyen gondom nem volt, pedig partiban/pvpben csak healelek. lvl 32 sorc.
  • Munkie
    Persze, mindenkinek.magának kell kitapasztalnia. Én csak a.lvl40es tapasztalatqim tudom, lehet 50re megint csak más fog kelleni. Puszta jótanács, hogy te ne hagyj o55 20 ezret respeccekre :p
  • Susarc
    Ki találkozott azzal,hogy DEFAULT-ban!!!! mennek a mobok a healerekre??!! konkrétan semmit nem csináltam tegnap prób
    ból az isntában se egy heal se egy sebző varázslat ,de még staffból sem és jött rám a Boss :D

PVP-ben az NPC-k a 40 fős kommandónkból ahol egyedül voltam healer engem lőttek szintén defaultban :D

elég brutál a mobok AI-ja amit leművel
  • j0nNyKa
    nemtom lehet balance gondok vannak, mert sorcot 3v1-ben meg sem ütik (a közelharcosok legalábbis), mert nem érnek oda hozzá, mire meghalnak
    tök komolyan kérdezem ezt: számontartja / írja valahol a játék, hogy hányszor halt már meg egy karakter? nem vagyok benne biztos, hogy a sorcim halt már meg, megnézném
    .. belegondolva biztosan balance gondok vannak :)
  • Crokin
    Majd elválik, egyelőre elvagyok így. Destro staff van nekem is off-ban, de skill-ekre már nem nagyon tettem.
  • Lengyel2
    Én sem tudtam eddig legyőzni szólóban sem Doshiát, sem Falchou-t (Daggerfall vérfarkas boss), és én is azon agyalok, mit csinálok rosszul. Addig már el tudok jutni, hogy nehezen tudnak leütni, de hogy én nem ütöm le őket 50 % alá, azt nem értem. Talán nem sebzek elég nagyot - kicsi a stamina pool-om? (Persze mert minden pontot health-re rakok.)
    Legutóbb fél órát keringőztünk egymás körül Doshiával, mire meguntam és kijöttem, mindketten full fel voltunk heal-elve fél óra után is (én az ő gömbjeitől, persze).
    De tőlük függetlenül PvE-n nincs gondom, ha ketten jönnek egyszerre saját szintemen, az se gond, három már mondjuk igen. De gondolom, ilyen 3v1 esetekre írja a Zenimax a tippekben, hogy elmenekülni se szégyen, ha túlerő van, hehe. Lásd Sir Robint a Gyalog Galoppból.
    .. "Bátor jó Sir Robin ím elindult vala
    Nem féltette az életét, bátor Sir Robin
    Cseppet sem félt ő, nem ám, hogy meghalhat kínosan
    Bá-bá-bátor Sir Robin.."
    ...Robin a bátor elszaladt
    Bátran elfutot, el ő
    A vész láttán ahogy tudott
    Farkát behúzva elfutott
    El messzire, s ina szakadt
    Midőn nyúlként bátran szaladt
    Előre csak lassan jutott, mert közben többször elcsúszott
    A bátrak bátra, hős Sir Robin!"
  • Munkie
    Hát nekem is az a mainem. Resto templar + destro staff offba. Ajánlom gondold meg, magasabb szinten nagyobb szopások lesznek jóval mint amiket eddig megéltél :d + minden szitukra kell valami és mindig más jó. De majd tapasztalod is
  • j0nNyKa
    grat
  • Crokin
    Csak dawn wrath és restoring light-ot nyomok, meg restro staff és light armor.
    Solozni nehéz, de pvp-ben, dungeon-ökben nagyon jól elvagyok :)
  • Crokin
    Jó lement már, csak kicsit át kellett rendezni a skilleket :)
  • HyperManiac
    Karakterfüggő. Én lvl 21-en eddig minden miniboss-t tudtam szólózni, a lvl 23-asat is.
    A nightblade-siphoninh+íj előnyei ugye :)
    Majd jól lenerfelik szerintem még jobban.
  • Munkie
    Majd ha nem lvl 20 környékén szotyizol akkor rájössz! :D engem jo par questben szopattak keményen az összedolgozó mobcsoportok... clothosok átka.

@crokin: biting jabs. Annál jobb nincs fejlődésre. + dawn ágon a power of the light és dark flare single target dpsre. Resto staff heavyje manát tölt szóval érdemes kéznéltartani. Amiket írtam ezek a morfok nevei, alap nevek nem ugranak be... ja és vampires bane,főleg dark flare után, dotnak.
  • rage
    Templar ő is.
  • j0nNyKa
    nem írta le 3x hogy templar, úgyhogy nem templar!
  • HyperManiac
    Milyen karakterrel mész?
  • j0nNyKa
    igen lehet, bár ez csak ilyen erős tipp
  • rage
    Vannak, akiket csak egyedül lehet megölni, nem?
    A Doshia's Lairben sem láttam még soha senkit.
  • j0nNyKa
    nemvágom, őszintén épp panaszkodni akartam, hogy túl könnyű a játék, de ezek után nem merek :|
    most komolyan, valami távoli halvány kihívás is csak akkor van a játékban, amikor valami csoda folytán egyedül vagy, más játékosok nélkül valahol - azon belül is szökőévente 1x, ha valahogy összehúzol 2 mobcsoportot
    nem?
    mondjuk nem tudom az említett bosshoz le tud-e veled menni más, én hajnalban öltem egyedül
  • rage
    Rendben, köszönöm!
    A problémám az, hogy 7-es szintű vagyok épp, a cuccaim is 6-os, 7-es szintűek, de ha találkozok egy 8-as szintű ellenféllel, szinte esélyem sincsen, s a 7-es szintűek is elég nehéz ellenfelek már.

Valahogy a védelmen kellene erősíteni, az biztos.

• Crokin
    Nem, egyszerűen nem megy.... eddig semmi gondom nem volt ilyenekkel. 3 ütésből kinyír nem tudok mit csinálni.
  • PiszkosFred
    igen. 13:00-14:00 környékén.

Engem visszaengedett - direkt kiléptem - lehet csak pillanatnyi tech gond volt a loginnal.
  • danone
    Beengedett, login szerverrel lehetett valami
  • danone
    Nekem is ezt csinálja. Unfortunately épp most redeemeltem a kódomat, úgyhogy most nwem tudom hogy ezért-e, vagy valami más gond van. oO
  • ShikY
    Sziasztok! Ma amikor be akarok lépni a játékba azt írja hogy "login information incorrect" ezek szerint le járt az kitolt EA?
  • Terawatt

• Lengyel2
    A templarhoz nem tudok hozzászólni, de ami szerény kezdő tapasztalatom van az egykezes + pajzssal, így lvl 13-nál:
    - két közeli szúrós aktív ability-vel kezd a 1h + pajzs skill, a Puncture-rel és a Low Slash-el. Nekem a Puncture jobban bejött, hatásosabb, picit kevesebb stamina, és a béta alapján én a Low Slash-re már nem is adtam pontot most az élesben. Szerintem elég az egyik, és ha már, akkor a Puncture.
    - Nagyon ajánlom a Defensive Posture aktív ability-t, legalábbis akkor, ha máshogy nem vagy védve pusztító spell-ek ellen. Lehet, hogy templarként ki tudod védeni máshogy a rád kilőtt tűzgolyókat, én nightblade-ként nem, tehát quest-eléshez, scamp-ek, imp-ek, ellenséges mágusok ellen rögtön egy Defensive Posture-t lehet nyomni.
  • Susarc
    6 traitel már jó leszek ez a dream

Willow's Path
    3 Items
    Adds 5% Spell Critical.
    5 Items
    During Daytime, increase all regeneration in combat by 20%.
    6 Traits
  • Terawatt
    Lesz az még 50+ nap is .
  • rage
    Templar esetében eleinte milyen skillek fejlesztését javaslod/javasoljátok?

Most úgy gondoltam, próbálok egy egykezes fegyver/pajzs kombót.
    Mivel főképp a küldetéseket szeretném megcsinálni, így olyan karaktert próbálnék összehozni, ami képes single-ben is megélni.
  • Susarc
    kövi staffom fejlesztése 3 nap 19 óra...' nyád :D