The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.03.06. 21:48:48
Ha használom valami equipment build menü jön elő.

Vámpírt vagy véresen farkast akartam belőle csinálni,de nem tudtam dönteni,így 3-as maradt.😄
Úgyis mindig kedvenc bosmer zsebelős karival játszom,esetleg redguard druidával,bár az arcanist is nagyon tetszik,de ő még csak 28 vagy 30.
Meg van egy nekromanci aki 30+.
Három 50-es van,a redguard maci bűvölő,bosmer tolvaj,valami magasan elf sorci,azt hiszem.Bár lehet hogy sötét elf?
Szerver még tökéletesen nem elérhető,így nem tudom megnézni a karaktereim.
Nincs más hátra,megyek az űrbe,vár rám 30 karival a napi admiralty,juhééé. XD
Hozok egy liter kávét. 😛
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.06. 16:46:37
Az jó dolog,bár annyi modot én sosem szednék le.
Mobilon nem is láttam a hsz-ed,tényleg rettenetesen szar az SG,mobilon folyton reklámok ugrálnak és nem látom a rendes hsz-t mert reklám ugrik fel.
Én is tervezem a Skyrim-et újra játszani,de max 10 moddal majd egyszer.
Legszivesebben Morrowindet tolnám,de hiába nagyon megöregedett és CS@ modjai nélkül nem is jó.
Az ő honlapja szerintem már nem is megy.
De jelenleg még nem végeztem Legendary Mass effect-el,már vagy tizenvalahányszor végig toltam,de még hiányzik 14 achi azt hiszem,ez legalább egy végig játszás még.
Insane fokozaton le kéne tolni az egészet és hiányzik pár képesség achi,de az azthiszem nem lesz meg mert bugos és nem számolja.
De valamikor tervezem skyrim újra végijátszását,ESO miatt sokszor gondolok rá.
Bár most a házam miatt főleg Morrowind volt az ami nagyon hiányzott.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
En kb 7 eve a bethesda.net-re toltottem fel a sajat kis CK-tel hegesztett QoL modomat a FO4-hez, mert igy legalabb tudtam modolni az Xboxos FO4-et ugy, ahogy en szerettem volna. A kommented hatasara most raneztem, ott van meg a helyen es az elmult majd 8 evben letoltotte rajtam kivul 16k ember, amirol nem is tudtam: Date Created:June 3, 2016Last Updated:September 27, 2016Views:616,307Downloads:16,752Favorites:3,368CategoriesGameplayOverhaul
A premium nexus tagsag miatt mar banom, hogy oda nem raktam fel anno. 😊
Most 2000 crown,de gondolom lesz akció rá valamikor.
Csak nem tudom milyen kaszt a legjobb neki.
Eddig van a kedvenc tolvajom aki nightblade,warden,sorcerer,kis necro és arcanist.
Kicsit off:
Ma kaptam egy e-mailt a Nexus-tól, amiben hozzám vágott az oldal egy lifetime premium-ot, mert az egyik több éve, Fallout 4-hez készített face preseteket tartalmazó modom meghaladta azóta a 30.000 egyedi letöltési számot. Jobban nem is indulhatott volna a napom. Végre nem fog egy teljes napot elvinni egy több száz modot taralmazó modlista letöltése Skyrimhez, hanem egy kattintás lesz. Nincs letöltési korlát és nem kell egyesével kattintgatni a modokat többé 😄 Szóval ha valakinek kell ilyen, gyártsa a modokat bőszen, és töltse fel őket Nexus-ra 😊

Kell bele párszáz bútor.
De én nem vagyok jó a berendezésben.

Reggel belogoltam és ezeket kaptam.

Viszont kaptam érdekes jutalmakat is.
Nem is gondoltam volna hogy sima küldetés ilyen jó jutalmakat ad.

Időnként ha gyorsutazok vagy bemegyek dungeonba vagy bármi pálya betöltés jön közbe inaktív lesz a skill,ha bemegyek a champions pont menübe és újra felrakom és elfogadom akkor jó,de újra meg újra inaktív lesz utazástól és egyébtől.

Így elég lassan megy.
Daedric explorer lassan jön,mert nem tudom hol vannak a daedra romok.
Pathfinder kész,cave delver nincs,az egyik delver-el rá fáztam,kétszer öltem meg a boss-t de nem adta be a delve-t.
Még kettő kellene,plusz a world bossok sem mennek.Próbáltam zóna cseten keresni partit.
Viszont a tolvaj énem itt is elő jön néha,most is találtam egy szép házat,Balmora mellett,elküldtem isobel-t és kirámoltam.
Mellelsleg Isobel-el nagyon ráfáztam.
Teljes gázzal lovagoltam Tel Branora felé mikor kiírta hogy kaptam 500 valamennyi bountyt mert magán területre vagy mi a rossebre léptem.Na és Isobel csúnyán behisztizett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.03. 21:02:46
Még nem tudom melyik kellene,valami vízparti lenne a legjobb vagy egy morrowindi házikó,bár skyrimban is szivesen vennék,de skyrimból nagyon kis terület van bent.
Nem is tudtam hogy értékesek.
De mindegyiket ugyanaz a játékos vette meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.02. 10:44:51
Egyébként nekem amúgy is megvan szerintem,mert store-ban szürke.

Van 4.2 misim. 😮
Már csak egy tanács kellene.
Vegyek egy házat pénzből,vagy várjak még pár hónapot és vegyek crownból házat?
Ma este szerintem sikerül meglépni a 75 pontot a zsebelésre.Már csak 3 pont kell,de amilyen vacakul érzem magam ma,lehet este nem sokat fogok tudni instázni.
A mostani fősztoriban elvesztettem a szálat,eddig a küldetésre az volt írva hogy main quest vagy mi a túró és mindig Harborage-ba ellett mennem elindítani meg leadni,most már nem a main quest-részben van a küldi hanem valami városnál,sajnos olyan tök vagyok hogy elfelejtettem a város nevét.
Lehet hogy valahol mellékvágányra tereltem magam?
Az addonom szerint a bankban volt 9 darab 500 ezer értékü cucc,feltettem őket 490 ezerért,remélem el kel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.01. 10:12:03
Ma is kaptam egy kutyust.
Elmentem a céh vendorhoz és betettem,kíváncsi vagyok tényleg ér-e ez ennyit vagy csak begözölt az addonom.
De ha elviszik akkor venni fogok házat. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.29. 22:50:59
Amit tudtam megtanultam.
Az történt hogy afkoltam kicsit,mire a játék kidobott,újra bekellett jönnöm ebbe a dungeonba és elölről kezdeni ezt a részt,és az egyik ládában megtaláltam újra ugyanazt a motif-ot.
De persze értéktelen,hogy ne hogy jól járjak.
Azt hiszem 5 craft champion pont kell már csak zsebeléshez.
Ma ha végeztem STO-ban megpróbálom megszerezni.
Láttam hogy jön egy új event márciusban,pár nap múlva,évfordulós,kapunk is ingyen dlc-t,csak az nekem szerintem megvan.
Ui:Fred a klingon recruit karidat hogy akarod fejleszteni?Vagy milyen hajót képzeltél el nejki?Torpedó és exotic sci kari lesz vagy egyéb?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.29. 17:49:28
A küldetés adó pasas táskáját minden küldetés után és a barlangból kimenve majd visszatérve újra ki lehet rámolni.
mindig van benne valami,még recept is.

Három nagy karakterrel meg két kicsivel is mentem random dungeont,a két kicsinek nagyon érdekes és eddig sosem látott dungeon volt.
Főleg az egyik érdekelt volna jobban,de kifogtam egy olyan csapatot akik az olimpiára gyakorolhattak,mert állandóan csak futottak mint az őrültek.
De lehet kihagyom,nem is a jutalom az xp miatt akartam tolni.
Már csak azt hiszem 19 pont hiányzik a zsebelésre.
Én sosem voltam nagy pvp-s.
WoW-ban is csak barátok miatt mentem.
EvE online-t is azért hagytam abba mert az teljesen pvp.
Nagyon szerettem,de én ott bányászgatni szerettem,nem harcolni.
Amikor ész nélkül ki mentem a vadi új bányászhajómmal és meghaltam,nem volt kedvem újra kezdeni és a hajóm elvesztése miatt abba is hagytam.Mert hülye voltam és nagyon örültem hogy végre megvan az áhított verda és kimentem vele bányászni biztosítás nélkül. 😄
Star Trek Online-ban nincs ilyen ha kilőnek na bumm,az ego-m sérült de a hajóm megvan. 😛
Nagyon régen STO-ban is pvp-ztem,a semleges űrben,volt egy mondhatni barátom akivel sokat játszottunk együtt,mind a ketten a klingon oldalt szerettük,együtt jártunk semleges űrbe rosszalkodni,ő voth tank hajóval én eg klingon ragadozó madárral,ő volt a csali,rá repültek a fedesek én meg hátulról megleptem őket,de sajnos ő már nagyon régen Spock-al repül,így többé nem pvp-ztem ott sem.
De a semleges zónában nagyon sokat dekkoltam álcában,egyrészt azért mert ha nem vettek észre és megcsinálták a zóna küldetését én is kaptam jutalmat. 😄
Másrészt meg sokszor nagyon jó hecc volt figyelni a többiek mit össze nem ökörködnek.
Volt régebben egy klingon flotta aki mindig odajártak harcolni,meg a fedesekkel trollkodni,Orion beutiful babes,vagy mi a szösz volt a flottájuk neve.Azoknak voltak vicces húzásaik.Jó poén volt nézni miket marhulnak.
Volt idő amikor azzal szórakoztak hogy tricobalt aknákkal rakták tele a zónát álcából.
De volt fordítva is,fedesek aknázták alá a zónát,ha egy hajó álcázva bejött pajzs nélkül intant meghalt. 😄
Én meg szerettem nauszi kalózzal zaklatni a fedeseket 15 kilóméterről álcából.Vissza sem tudtak lőni mire elértek oda ahol voltam én már elhúztam subspace jumperrel. XD
Van aréna meg bg,ahol azért a csapatok nagyjából egyensúlyban vannak."
Itt is ez van, csak te a harom pvp kozul IC-be mentel. Van Cyrodiil, ahol tobb szazan harcolnak egyszerre, ez kb olyan, mint wowban tol barad vagy wintergrasp, vagyis vannak erodok, banyak, stb. pontok amikert harcolsz, csak itt harom frakcio harcol egymas ellen egyszerre. Van a battleground, ami olyan, mint barmelyik masik mmoban, par fos csapatok egymas ellen bizonyos celert: van sima deathmatch, vagy objektum foglalos vagy zaszloszerzos, vagy labdabirtoklos (chaos ball). Es van Imperial City, ami egy PvPvE terulet, kis tulzassal mint anno wowban az Stranglethorn Vale volt pvp szerveren, vagyis rengeteg boss-szal es kinccsel, de mindez ugy, hogy barmikor a nyakadba ugorhat barki az ellenseges frakciobol.
BG-ben nem szamit a valasztott frakciod (EP, AD, DC), de kotelezo csapatban lenned, a jatek automatikusan beoszt teged. Cyroban es IC-ben mar csak a frakciobeli tarsakkal tudsz jatszani - partizni -, de itt tudsz akar szolozva settenkedve is haladni.
Arena nincs egyelore, az 1v1 meccseket vagy pvp guildek a guildhazban epitett arenakban jatsszak, vagy valahol kinn a varosok mellett, de a lenyeg, hogy nem hivatalos formaban, hanem jatekosok altal szervezve. Igerik egy ideje mar az Arenat, egyszer talan lesz. (ESO-ban az arenak solo end game tartalmak, igy biztos, hogy mas neve lesz majd)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.23. 11:20:00
A WoW-ban azért a pvp tényleg egyszerűbb és normálisabb.
Van aréna meg bg,ahol azért a csapatok nagyjából egyensúlyban vannak.
Egyszerűbb is jelentkezni.És nem kell valami rohadt labirintusban mászkálni hozzá.
Utoljára rendesen akkor pvp-ztem amikor még a Bc kieg volt,akkor még arénáztam is,mert rábeszéltek.
Mióta kicsit modernebb a Wow vagyis draenor utáni időkben,nem pvp-ztem rendesen,ugye minden évben van az évfordulós event amin van spéci battlegrund,iszonyatos xp-t ad.na arra jó pár karival elmentem,de legtöbbször valamelyik bázison húztam a lóbőrt. 😄
Vagy ha a karinak van láthatatlanság akkor egy fa tetején láthatatlanul néztem a hepajt. XD
Star Trek online-ban a flottával jártam rendszeresen pvp-re,de az privát pvp volt,na és nem is igazi volt,csak mímeltük a pvp-t hogy megkapjuk a sok dili jutalmat. XD
Vagyis arénában ott is jártam,űr pvp-ben,no meg a semleges zónába néha trollkodni álcázva.
Jah és igen sokat jártam klingon harci zónába,ahol klingon vs klingon harc van csak,csak senki nem ismeri így mindig egyedül farmoltam lopós hangárokkal az npc-ket. XD
Nagyon sajnálom hogy IC-t így eltolták,mi a fenéért kellet pvp zónává alakítani?
Nem szerettem az oblivion-t de egy dolog tetszett benne,a város.
Mikor elkezdtem ESO-val játszani meg akartam nézni,erre kiderült hogy pvp zóna. 😄
Valamikor bekerül a játékba Skyrim többi része is?
Mert szivesen bejárnám.
Morrowind utána a skyrim a második kedvenc ES játékom.
Ui:STO-ban nem javították ki a hibás hajó traitet,nekem még mindig instant leszed minden cd-t. XD
Ui2:Twitch-en lehet szerezni ingyen ládikót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.23. 10:25:29
En sem szeretem a PVP-t az ESO-ban, de hozza kell tenni, hogy a battlegroundos par perces meneteket leszamitva itt a pvp csapatok vs csapatokrol szol, vagyis ha egyedul boklaszol IC-ben - foleg PVP-s event idejen, amikor a nepsuruseg meg nagyobb ott -, szinte biztos, hogy harom sarokig nem jutsz el, mert szembe jon veled egy csapat es levag. Cyroban lehet 1v1-ezni, ha sunnyogsz a nagyobb ostromok mellett es talalsz egyedul koszalo ellenfelet.
Plusz ami nagyon fontos, hogy mint a regi wowos idokben (10+ eve), itt is sokat szamit, hogy milyen gear van rajtad, milyen champ pontokat hasznalsz, milyen skilljeid vannak, milyen passzivok, milyen kajat ettel, stb. PVE gearben ugy csapnak agyon, hogy kattintani nincs idod 😊
Ha nekifekszik az ember, akkor jo es szorakoztato tud lenni a pvp itt is, de az teny, hogy kazuarkent szopas, nem is eroltetem, meg az eventek alatt sem. Pl a mostani event is automatikus skip, majd a kiesett ticketet a jovo havi bolondok napi esemenyen bepotolom.
De ma elértem a 7-es szintet vájkálásban. XD
Jó pár bútort találtam.
Ez a csillár még forog is. 😮
Megnéztem a fogadóban lévő szobában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.23. 00:00:12