Ravens Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Azóta megint toltak rajta.

"A fejlesztők most azt nyilatkozták, hogy nem akarják elsietni a dolgokat, így kompromisszumukat kell kötni, ami azt eredményezi, hogy nem lesz kalóz játék a fa alatt. A jelenlegi állás szerint 2015 első felében jön a játék PC-re, PS3-ra és 4-re, valamint a két Xbox konzolra is."

Next PC upgrade: 2022

December 16-ra átrakták a megjelenést!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

AnuluWork
Nekem csak a CE miatt kellene dobozosan, mert ritka jó CE lett belőle.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Palinko
januárban, februárban witcher meg gta5, decemberben lehetne elsütni
Shep
Rájöttek ,hogy tényleg gyenge a játékuk és januárban nagyobb eséllyel adnak el belőle pár ezer darabot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

drop
Palinko
ja már éjféltől elérhető szokott lenni. ja meg warez sincs <#idiota>
drop

elég jó néz ki

Shep
Hát látod 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Igen ,de nagyon úgy néz ki hogy nem fog.Steam-en már ezer éve ilyenkor megy a visszaszámlálás,most meg mindenki csöndbe van a fórumon is megy a találgatás mi lehet.

Palinko
Ma kéne megjelennie nem?
hmmm,ki kell cserélni a főhőst Lara Croftra,és máris egy Tomb Raidert kapunk.Amúgy az őrök ennyire bénák,hogy simán le lehet őket futni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shep
Tehát ha odaég valami te azt is megeszed. Ez igen!

grebber
Kaját nem dobunk ki csak ha már romlott maximum.

Asszem lassan bejelentik az újabb késést 😞

Shep
Miért te megeszed? Gratulálok akkor!

grebber
Elég szomorú.

Shep
Én is szeretem a palacsintát de ami oda égett azt nem eszem meg.

grebber
Szeretem a mászkálós kalandozós gameket.

Shep
Engem sem, csak arra céloztam ,hogy ez egy rossz játék lesz. Mondjuk az érdekelne, hogy mi tetszik neked benne? Egyedül a kalózos témára tudok gondolni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.27. 12:13:35

grebber
27.-e van sehol semmi 😞
Lehet még foltozgatják inkább és megint halasztják, bár még a fele hátravan a napból.

Voltan
Az előtted simán eltűnő ellenfelek, az azért tényleg nem semmi 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Soha nem érdekeltek a pontok ,meg az sem ,hogy mások mit mondanak a játékokról nekem tetszik az a lényeg.

Shep
Hát ha jó lenne persze de ez minden lesz csak jó nem. Animáció gagyi, előtted eltűnő emberek, béna harc, nulla interakció a környezettel, grafika is elég gyengus, ennek ellenére még a videoban is volt rész ahol láthatóan belassult. Erre csak úgy fognak potyogni a 3-4 pontok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.26. 23:59:40

grebber
Mindkettő király game szóval jöhet az "ötvözetük".

Shep
Hát te mit nem vársz 😄 Ez olyan, mint egy Black Flag+Risen 2 extra low edition 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.26. 23:43:01

grebber
Jöhetne már nagyon várom!

wedge31
Háton a pisztoly, ez nagyon praktikus lehet harcban...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Most láttam ezt a "gyöngyszemet". Hát erre szavak nincsenek.

Shep
Az azért elárul valamit, hogy továbbra sincs egy valamire való gameplay a játékból. (vagy csak én nem láttam?) Egyébként hasonló színvonalnak tűnik, mint a Risen 3, és ez nem dicséret.

grebber
Egyedül a sima verziót látom egy helyen ,de még beárazva sincs.

a.carkey
Itthon lehet majd ezt kapni? Ebből már csak az extrák miatt is rendelnék egy TC Editiont.

A medve nem játék.

grebber
Ismét késik a game október 24 helyett november 27-én jelenik meg.(Steam OS-re, Mac-re és Linuxra is jön)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.11. 16:17:48

grebber

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
A Rome 2ben szar sem volt, és több, mint 100 ájrót kértek érte.

A medve nem játék.

a.carkey
81 euróért van egy távcsöved és egy sextánsod? Nem is drága.

A medve nem játék.

grebber
81 euro

a.carkey

A medve nem játék.

grebber
Akkor jön majd az AC is és kb labdába se rúg majd!
Nem hogy nyáron adnák ki amikor kb semmi nem jön ilyen témában!

újabb csúszás: október 14-én jelenik meg, cserébe készül ps4-es verzió is.

új website: http://www.ravenscry-game.com/

egészen pontosan május 7-én.

grebber
Raven's Cry Delayed Until 2014 Annak is a közepét írja szóval remélhetõleg nyáron majd kalózkodhatunk!

grebber
Idén nem biztos hogy megjelenik,mert az új gárda átdolgozza.

wedge31
Steamen nincs semmi infó a megjelenésröl ami elvileg 24-én lesz...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Hát sajnos nem akkor 😞

Új fejlesztõhöz került a Raven's Cry Aki természetesen a már majdnem kész játékot átdolgozza.
Mindegy jó kezekben van csak ne megint atom patchek után legyen játszható mint a Two Worlds -ök!

grebber
Végre valami életjel!
Október 24-én jelenik meg!

annyi derült ki a napokban, hogy a játék az amd gaming evolved része lesz.

grebber
Jöhetne már valami info ,hogy mikor is jelenik meg! Mert mindenhol csak sejtelmes 2013 Q1-van. De mivel ekkora a csend lesz az Q3-Q4 is 😞

Palinko
nah el is keserítettél 😄
grebber
Érdekes honnan kukázhatták az infot!
De lényegtelen mert tuti nem most jelenik meg!