109
Raven\'s Cry a kalózos kaland
-
Nfohump-on tolják már páran és írtak 1-2 szösszenetet. -
Kijött, toljátok az infót majd. -
Meglatjuk.
Steam-en az egyik dev 19.00 CET-t irt.
Este kiderul :) -
Akkor elvileg ma megjelenik...vagy mégse. -
Aki megvette az megosztana hol eri most meg?
Kicsit para jelenleg a szurke oldalakon vasarolni a G2A - Uborka fight utan, de a jatek viszont nagyon erdekel.Igaz az egeszen biztos hogy nem 35-50 euroert. -
Ironman2 #64 -
Akkor egyelőre parkolópályán lesz amíg a Dying Light-al nem végzek. Szóval max 2 napot pihen majd -
Ironman2 #62 Ez már nevetséges! -
Ironman2 #61 Új megjelenés : jan 30! -
elsietni ezt már nem bírják :D -
Azóta megint toltak rajta.
"A fejlesztők most azt nyilatkozták, hogy nem akarják elsietni a dolgokat, így kompromisszumukat kell kötni, ami azt eredményezi, hogy nem lesz kalóz játék a fa alatt. A jelenlegi állás szerint 2015 első felében jön a játék PC-re, PS3-ra és 4-re, valamint a két Xbox konzolra is."
-
Ironman2 #58 December 16-ra átrakták a megjelenést! -
Nekem csak a CE miatt kellene dobozosan, mert ritka jó CE lett belőle. -
januárban, februárban witcher meg gta5, decemberben lehetne elsütni -
Rájöttek ,hogy tényleg gyenge a játékuk és januárban nagyobb eséllyel adnak el belőle pár ezer darabot. -
elhalasztva? -
ja már éjféltől elérhető szokott lenni. ja meg warez sincs -
elég jó néz ki -
Hát látod :) -
Igen ,de nagyon úgy néz ki hogy nem fog.Steam-en már ezer éve ilyenkor megy a visszaszámlálás,most meg mindenki csöndbe van a fórumon is megy a találgatás mi lehet. -
Ma kéne megjelennie nem? -
Ironman2 #48 hmmm,ki kell cserélni a főhőst Lara Croftra,és máris egy Tomb Raidert kapunk.Amúgy az őrök ennyire bénák,hogy simán le lehet őket futni? -
Tehát ha odaég valami te azt is megeszed. Ez igen! -
Kaját nem dobunk ki csak ha már romlott maximum.
Asszem lassan bejelentik az újabb késést :( -
Miért te megeszed? Gratulálok akkor! -
Elég szomorú. -
Én is szeretem a palacsintát de ami oda égett azt nem eszem meg. -
Szeretem a mászkálós kalandozós gameket.
-
Engem sem, csak arra céloztam ,hogy ez egy rossz játék lesz. Mondjuk az érdekelne, hogy mi tetszik neked benne? Egyedül a kalózos témára tudok gondolni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.27. 12:13:35 -
27.-e van sehol semmi :(
Lehet még foltozgatják inkább és megint halasztják, bár még a fele hátravan a napból. -
Az előtted simán eltűnő ellenfelek, az azért tényleg nem semmi :D -
Soha nem érdekeltek a pontok ,meg az sem ,hogy mások mit mondanak a játékokról nekem tetszik az a lényeg. -
Hát ha jó lenne persze de ez minden lesz csak jó nem. Animáció gagyi, előtted eltűnő emberek, béna harc, nulla interakció a környezettel, grafika is elég gyengus, ennek ellenére még a videoban is volt rész ahol láthatóan belassult. Erre csak úgy fognak potyogni a 3-4 pontok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.26. 23:59:40 -
Mindkettő király game szóval jöhet az "ötvözetük".
-
Hát te mit nem vársz :D Ez olyan, mint egy Black Flag+Risen 2 extra low edition :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.26. 23:43:01 -
Jöhetne már nagyon várom! -
Háton a pisztoly, ez nagyon praktikus lehet harcban... -
Most láttam ezt a "gyöngyszemet". Hát erre szavak nincsenek.
-
Az azért elárul valamit, hogy továbbra sincs egy valamire való gameplay a játékból. (vagy csak én nem láttam?) Egyébként hasonló színvonalnak tűnik, mint a Risen 3, és ez nem dicséret. -
Egyedül a sima verziót látom egy helyen ,de még beárazva sincs.