277
-
Ironman2 #37 Beelőztél kiscsibe? -
#36 Tündérvölgyből nem találok vissza földemre. az a kis kő lenne a térkép az alsó sarokban ami nem megy? -
#35 Bejelöltelek.
#31 -
Ironman2 #34 Felvettelek! -
Ironman2 #33 Oh de frankó lett a topik! Köszi Maximus! -
#32 Itt az ideje újra kertészkedni. Akarom mondani varázsolni. Vegyetek fel szomszédnak. varázs_vili a nevem :D
Nem ígérem, hogy mindennapos játékos leszek. -
Ironman2 #31 Holdfény-liget,a 17.szinttől lesz elérhető! -
Ironman2 #30 Gyorsvetésről irnak a fórumban:
Sziasztok!
Jeleztük az illetékesek számára, erre a funkcióra mindenki igényt tartana..) -
Ironman2 #29 Varázstáp lenne ugyebár a szupertáp.A varázspor meg a szupertrágya.Jól félre lehet nyomni ha valaki nem figyel oda.D -
Ironman2 #28 Még egy jó kis háttér kéne.D -
Ironman2 #27 Oh ez fasza lett! Hogy csináltad? -
#26 Így már jó. -
Ironman2 #25 Figyu Maxi,ha már hozzáférsz a téma beállításához,akkor majd alakithatod is a topikot,nekem mindegy. -
Ironman2 #24 Hát nem tudom,szerinted melyik banner a jobb? -
Ironman2 #23 Próbáld meg ezt,ennek nincs olyan ronda kerete: -
Ironman2 #22 -
Ironman2 #21 Ennek ronda fehér kerete van,az a baj -
Ironman2 #20 Akkor ezt légyszi rakd be bannernak,szerintem jó lesz:
-
Ironman2 #19 Visszajelöltelek Maximus varázsgazda -
Ironman2 #18 Oh,de marha vagyok.Ez most eszembe se jutott hirtelen hogy te is modi vagy! Tényleg meleg van! -
#17 Majd jelölj vissza.
Ha kell valami a topikkal kapcsolatba,szólhattok nekem is. -
Ironman2 #16 Gyülnek a szomszédaim,látom! D
Kéne ide egy jó banner,majd megkérjük Shadoweyest hogy rakja be! -
Ironman2 #15 Áh.Az odébb lesz:)) -
Ironman2 #14 LOL.Micsoda árnyéka van a képnek! -
Gólya #13 annyi van nekem is most
én azt hittem, már van 100 kristályod, hogy területvásárláson gondolkodsz:) -
Ironman2 #12 Aki most kapcsolódik be:
"Isten hozott a tündérek bűvös birodalmában, a FantasyRama mágikus játékban! Mélyen elrejtve az erdőben terül el Tündérvölgy, a FantasyRama szépséges és bűvös mágikus játékvilága. Az Életfa tövében levő tisztáson tündérek, elfek és misztikus erdei lények élnek: ez a fantázia birodalma. Ám az Életfa egyre veszít erejéből, mert az emberek már nem hisznek a mágikus játékok álmaiban… és vele együtt eltűnni látszik a FantasyRama mágikus játék világa is.
A meseszerű álomvilágnak most egy olyan hősre van szüksége, aki megmenti a pusztulástól és visszaadja az erőt a FantasyRama mágikus játék lényeinek!
Indulj kalandos utazásra a FantasyRama birodalmába, fedezd fel ezt a fantasztikus mágikus játékot! A könnyed tündérek majd mutatják az utat és segítenek a munkában. Tőlük mindent megtudhatsz a FantasyRama működéséről, az Életfáról, a mágikus játék elvarázsolt növényeinek gondozásáról és a misztikus lények tartásáról. Varázslatos eszenciák segítenek a FantasyRama kerted gondozásában. A segítségeddel ez a mágikus játék újjáéledhet, és a fantázia és álmok birodalma megmenekülhet!
Vesd bele magad a FantasyRama mágikus játék bűvös kalandjába, légy része a természetnek és gondozd az ingyenes varázskertedet! Kelj tündérszárnyra és engedd be a varázslatot az életedbe! Játssz Te is FantasyRamát!
Jó szórakozást, jó barangolást és sok sikert kívánunk a FantasyRama bűvös, varázslatos világában!
A FantasyRama csapata" -
Ironman2 #11 Nemtudom,29-et adott már a második szinten.És te hogyan látod azt? -
Gólya #10 honnan van neked annyi kristályod?
-
Ironman2 #9 Kösz,már visszaigazoltam.A másik terület 100 varázskristályba (farmarany) kerül,de még nem veszem meg,gondolom majd később ezt is el lehet érni -
Gólya #8 megérkeztem:)
Iron - meghívtalak, privi is ment -
Ironman2 #7 Piac még nem elérhető -
Ironman2 #6 Gyorsvetés funkció még nincs beleépítve úgylátszik -
Ironman2 #5 Vegyetek fel szomszédnak! Vasember72 vagyok ott is! -
Ironman2 #4 Farmeramaban hetente vannak új feladatok,eventek,hogy ne unjanak bele a játékba.Igaz némelyik feladat elég brutális,de csillaggyüjtögetésre jó,gondolom majd itt is beindul a nagyipar.Igaz én már sokszor fel akartam adni a Farmeramat,de mégis ránézek mindennap. -
#3 az ilyen (vége nincs) játékokkal az a baj, hogy mindenkinél jobb úgyse leszel, és eltelik 3-4 hónap, aztán kijön egy újabb őrület (lásd ezt, vagy skyrama) és kezdődik az egész előről :S
Diablo-ban ezt úgy oldották meg, hogy évente (most már asszem fél évente a sok csalás miatt) nullázódik az egész, és mindenki tiszta lappal kezd. Csak azzal meg az a baj, hogy ott meg fél évig küzdesz a semmiért -
Ironman2 #2 Aki már ismeri a farmeramat annak nem lesz nehéz eligazodni,a menürendszer egy az egyben onnan lett átvéve:
-
Ironman2 #1 A Bigpoint új őrülete a Farmerama után,egyenlőre béta állapotban magyarul:
http://fantasyrama.bigpoint.com/