16
-
anubys1984 #16 "Melyik májusi hazai mozis premier érdekel legjobban?"
Miért nincs olyan lehetőség, hogy egyik sem? -
#15 Én meg a vasember 2-t fullhd-ban néztem? (szenvedtem) végig. Nagy felbontásban is ugyanolyan rossz film volt mint amilyen kamerásban lett volna. -
erahurka #14 Hát ha neked ilyen képpel és doboz hanggal bármilyen film élvezhető, akkor egészségedre...
-
BalMat #13 Néha nem ártana, ha a képek az említés körül lennének beszúrva a cikkbe... -
nlght #12 ugyanez jutott eszembe, amikor kijöttem a moziból...
btw miért nincs a cikkben szó az Avangers-ről? -
lamella #11 Jómagam sem favorizálom a cam-os verziókat, viszont volt anno, hogy elcsábultam, s akadt olyan film ami még cam-osban is jobban tetszett (látványfilm), mint egy másik IMAX-ben. Lehet a VHS korszak hatása ez még? :) -
Wittgen #10 Csak nem Bruce papa feszít egyenruhában a 3. képen? És ha igen, melyik film lehet? -
#9 Kérdés az, hogy mi a "jó film". Van akinek ez a fogalom a látványelemekkel teletűzdelt filmet takarja. Nincs ezzel semmi gond. Persze lehet azzal jönni, hogy a látvány nem számít, csak a mondanivaló, (mint ahogy mostanában hatalmas divat ezt hangoztatni, a sorok között magunkat intelligensnek láttatni) de vannak emberek akik érzékenyek a vizuális hatásokra, plusz vannak filmek, amelyek a vizuális egyediségük miatt működnek igazán (tipikusan a 300 vagy a Sin City) és csak ezzel együtt lesznek "jó filmek". -
#8 Tegnap néztem meg az Avangers-t IMAX moziban. Szeretem a 'szuperhősös' filmeket, szórakozáshoz tökéletes. Na ezek után már nem tudnak ezekkel az arcokkal külön-külön filmet eladni, ezt nem lehet überelni :) -
#7 "egy jó csajt a földön megdöngetni is valószínűleg jó dolog, egy bányarémmel még pihepuha párnák között sem biztos, hogy jó lesz a szex."
Nem jó hasonlat, mert pont hogy nem a csaj kinézete határozza meg a tényleges élményt :) -
dresden1 #6 Ez nem az a logika. Viszonylag egyszerű dolgot írt, de nem sikerült visszafejtened. Ha nagyon akarod, akkor segítek, de nem ördöngösség: egy jó csajt a földön megdöngetni is valószínűleg jó dolog, egy bányarémmel még pihepuha párnák között sem biztos, hogy jó lesz a szex.
Kivételek mindig vannak, de nagyon ritkák. Attól, hogy Csiki1991 kivételt talált, csak a szabályt erősíti - persze lehet, hogy nem a verzió miatt történt, hanem amikor a kamerásat nézte, azelőtt meghalt a kutyája, amikor meg a BD-set, akkor a bé nője térdelt előtte és ütemes fejmozgásokat végzett. (Mondjuk ez is triviális, hiszen ami jó kamerásban, az nem lesz rossz moziban. Ami rossz kamerásban, azt pedig a nézők 99%-a nem tudja meg, hogy milyen moziban vagy DVD-n, mert nem nézi meg. Ha pedig megnézi, akkor általában ugyanúgy csalódik, de persze minimális esély van rá, hogy elélvez. De a film lényege minden verzióban ugyanaz. Nem kerülnek bele új jelenetek.) -
erahurka #5 E szerint a logika szerint földön vagy ágyon aludni is ugyanaz az élmény. Télen vagy nyáron fejest ugrani a Balatonba tök mindegy ugyanolyan jó.
Amit te mondasz az inkább a 3D-re igaz. -
Csiki1991 #4 Már hogyne lenne hatása rá... Emlékszem én anno a Vasember 2 után szoktam le végleg a moziverziókról... Megnéztem mozisan, és kb ez volt a véleményem: Mi a tököm volt ez a szar? Aztán adtam neki még egy esélyt amikor kijött a BDrip és láss csodát nem is volt olyan rossz a film... :D -
willcox #3 Egy film nem attól jó, vagy szar, hogy milyen minőségben nézed. Egy jó film kamerás minőségben is jó, egy szar film a legjobb minőségben is szar. Maximum a látvány és a hang élvezeti értékben van különbség, de annak nincs arra hatása, hogy maga a film milyen.
A mostani gagyiwoodi filmek többsége vizuális orgiában bővelkedik, de mint film, a többsége gagyi, felejthető, szar. -
#2 Sose nézek meg kamerásan filmet, mindig kivárok egy DVD vagy BD ripet.
Moziban meg 2 éve nem voltam, de az új Batman filmet lehet ott fogom megnézni. (Az Avengers is még esélyes.) -
erahurka #1 "Egyszer sem voltam moziban, de minden premier filmet láttam" gomb is kellene, és tuti az lenne a legnépesebb tábor. Sajnos. És az a szomorú, hogy a hígfos kategóriás kamerás szutyok alapján jelentik ki egy rakás filmre, hogy szar.