6
  • kjhun
    #6
    Ha eredeti, van számla is róla, és meg van a matrica, akkor, miért nem szedett(etett) le torrenten, egy MSDN-s magyar ISO-t, egy ismerősével, és rak(ta/atta) fel, a megvásárolt licencnek megfelelő verziót? Ha tudja igazolni az eredetiséget, és nincs/elveszett a gyári telepítő-lemez, akkor legálisan használhatja a letöltött Win 7-et. És nem bukta, elvileg a dolgot, mivel mindegyik eredeti Win-hez egyedi serial van, és így legálisan használhatja akkor, mivel nem ugyanaz a kód, mint a warezolté, meg ha nem csórták el a kódot. Értsd, leírja egy alkalmazott, egy papírra, és azzal teszi fel otthon. Meg miért nem hívta fel a Microsoft ügyfélszolgálatát ezzel kapcsolatban? A üzletet, meg keményen megbüntethetik ezért, ha eljárást indítanak ellenük.
  • Inquisitor
    #5
    OFF: Azt neki kell tudni igazolni, hogy eredeti, a matricával. ha nincs, akkor bukta. Másrészt ha warez, akkor ugye ha lenne matrica akkor is bukta, mert biztos nem az a serial van benne regisztrálva.
  • Nobuo
    #4
    Jobb, ha hozzáteszem ott vette, szóval nem csak bevitte hátha feltesznek neki egy rendszert.
  • Nobuo
    #3
    Egyik barátom media marktba vitte be a gépét, mert nem tudta feltelepíteni, ott megpróbálták egy win7-el, felment és warez aktivátorral aktiválták neki. Én mondtam, hogy haza sem jöttem volna eredeti, de ingyen win7 nélkül, mivel feldobtam volna az egész kócerájt, ha nem adnak egyet ingyen.
  • lordsithlord
    #2
    Az még hagyján, hogy a rendőröknél voltak problémák, az sokkal szebb volt, mikor a BSA-nál végzett villámellenőrzés rámutatott, hogy jópár szoftverük nem legális :D Volt olyan gépük, amin több, mint 1,5 millió értékben találtak illegális szoftvert :D
  • Inquisitor
    #1
    No comment. :D
    Kicsit olyan mint idehaza, mikor elkezdték szervezni a szoftver rendőrséget, meg razziázgattak, közben a rendőrség gépein illegális W98 meg Windows Commander (ma Total) futott.